Čula sam da u naselju Dolac M. ima švicarski call centar,koji se bavi sklapanjem ugovora za osiguranje. Nije mi poznat ni naziv ni adresa call centra pa zato sam odlučila ovdje pitati. Mozda je neko od forumasa cuo za to ako imate bilo kakvu informaciju da je podjelite ovdje
Švicarski call centar
Moderator: anex
-
arnelau
#1 Švicarski call centar
Pozdrav,
Čula sam da u naselju Dolac M. ima švicarski call centar,koji se bavi sklapanjem ugovora za osiguranje. Nije mi poznat ni naziv ni adresa call centra pa zato sam odlučila ovdje pitati. Mozda je neko od forumasa cuo za to ako imate bilo kakvu informaciju da je podjelite ovdje
- drndalo
#2 Re: Švicarski call centar
Call centri obicno ne sklapaju ugovore, nego zovu, dosadjuju, nude... Nejse, Svajcarski ? To bi trebalo znaciti da je neko Svajcarsko osiguranje, a takvog jos nemamo... Jesi li sigurna da si dobro cula...?