bih_finest wrote:Tema se opet pretvara u to ko je musliman, ko je krsanin...tekst sam postavio jer sam mislio da ce biti zanimljiv jer ocito postoji puno osoba koje ne znaju da je Zidane i prije pravio slicne incidente.
Ako vec pricate o tome da je on musliman i da bi se branio da ga je ovaj nazvao teroristom, kako to onda da je 98' udario igraca Saudijske Arabije, svog 'brata'?!? Ako je toliki musliman kao sto neki govore, kako to da je na rijeci odgovorio silom, ja koliko sam upucen po Kur'anu sve se vraca istom mjerom, oko za oko, zub za zub, rijec za rijec, a ne glavom u prsa za rijec...ccc
Naravno da je Zidane u svojoj karijeri imao izvrsnih poteza, ja sam nasao ovaj tekst, te poteze nisam, da jesam mozda bih ih i postavio...i naravno da ce Materazi imati vise incidenata, kad je odrambeni igrac i normalno je da ce praviti vise prekrsaja. A koji to jos igrac Zidanove pozicije pravi ispade kao on?
Kad je to Jordan uradio nes slicno?
Ronaldo?
Pele?
Maradona?
I jos ga neki brane, joj sta bih da se nes ovako desilo na Kosevu i da je Zidane udario nekog naseg igraca...bi li ga onda branili fejkeri jedni

Uh, al stvarno izvaljujes bezveze.
Prvo, Saudijca '98 nije "udario", vec pri ostrom klizecem tog Saudijca kupi mu nogu, Zidane iskace preko njega da to izbjegne i pada mu desnom komackom na ledja, sudija svira "brisanje kopacke" na suparniku, il kako se to vec zove. Niko ne moze reci da je 100% namjerno to uradio, mozda je, mozda nije, uglavnom dobio je crveni.
Jordan je ucestvovao par puta u generalnoj tuci prvi put na pocetku svoje karijere, drugi put pri smrti svoga oca na odgovor nekom igracu koji ga je ubo s tim i jos jednom tokom svoje Baseball karijere.
Maradona: Ma mora da nisi svjestan sta pricas, ako ijedan ima gori od Zidana, to je ovaj. Predjimo sve probleme s drogom, s mafijom itd;, tuca na terenu ima mali milion, sto u Argentini, sto protiv Brazila, sto u Evropi. Najpoznatija od vih je ona generana tuca koju on zapocinje protiv Attletik Bilbao-a, nakon svog povratka poslije uzasnog loma noge koji mu je nanio Goikoxea, igrac iz Bilbao-a.
Za Ronalda ne znam, nisam dovolno pratio njegovu karijeru, a za Pele-a imas dobar snimak kako puca laktom nekog tipa u Meksiku, potrazi je il prati kad bude neka reportaza o njemu.
A da te ne podsjecam ko je ustvari Materazzi, taj "jadnik" koga ta zvjer od Zidana pretuce. Jesi gledao sta uradi Ibrahimovicu ove sezone protiv Juventusa, jesi cuo sta je izjavio nakon povratka iz povrede lica Sevcenka koja ga je drzala van terena 2 mjeseca?
De, tako ti Boga, pusti se tih gluposti, materazzi moze sutra umrijeti od infrakta, boli me neka stvar, a odlazak Zidana ce me duze vrijeme rastuzivati, a tako i svakog normalnog.
Hajde, prijatno, dosta smo pricali, naprijed italija i bla bla bla, shvatices vec i sâm jedan dan...