Nije ni to tačno, bošnjaci u ovoj situaciji profitiraju dugoročno od današnje nacionalne podjele, uz ekonomsku patnju koju svi podnose. Danas SDS i HDZ 90 pričaju (SDS) "Bih je naša država od koje profitiramo"), odnosno (HDZ 90) "ovo je naša zemlja" - ali je za to prekasno. HDZ i SNSD piče stare fore, da se bar malo još održe na vlasti.klmnopq wrote:Sve dok se prave nacionalne podjele i podriva međunacionalna mržnja neće biti dobro ni jednim, ni drugim, ni trećim.Hafis wrote:To nije razlog da se prepuste sudbini.oakville wrote:
Do jučer ovo što ti pišeš sam pisao ja, a ti si me kritikovao. Situacija Hrvata u BiH se neće promjeniti sve kad bi sad uskrsnuo Franjo Tuđman i postao član predsjedništva Herceg Bosne.
Kako bude Hrvatima tako ce biti i ostalim.
Sent from my SM-G350 using Tapatalk
Svi za Martina Raguža
-
oakville
#101 Re: Odg: Svi za Martina Raguža
-
klmnopq
#102 Re: Odg: Svi za Martina Raguža
Niđe vezeoakville wrote:Nije ni to tačno, bošnjaci u ovoj situaciji profitiraju dugoročno od današnje nacionalne podjele, uz ekonomsku patnju koju svi podnose. Danas SDS i HDZ 90 pričaju (SDS) "Bih je naša država od koje profitiramo"), odnosno (HDZ 90) "ovo je naša zemlja" - ali je za to prekasno. HDZ i SNSD piče stare fore, da se bar malo još održe na vlasti.klmnopq wrote: Sve dok se prave nacionalne podjele i podriva međunacionalna mržnja neće biti dobro ni jednim, ni drugim, ni trećim.
-
oakville
#103 Re: Odg: Svi za Martina Raguža
Ma nemojklmnopq wrote:Niđe vezeoakville wrote:Nije ni to tačno, bošnjaci u ovoj situaciji profitiraju dugoročno od današnje nacionalne podjele, uz ekonomsku patnju koju svi podnose. Danas SDS i HDZ 90 pričaju (SDS) "Bih je naša država od koje profitiramo"), odnosno (HDZ 90) "ovo je naša zemlja" - ali je za to prekasno. HDZ i SNSD piče stare fore, da se bar malo još održe na vlasti.klmnopq wrote: Sve dok se prave nacionalne podjele i podriva međunacionalna mržnja neće biti dobro ni jednim, ni drugim, ni trećim.
- O'zone
- Globalni moderator
#104 Re: Svi za Martina Raguža
Zajebajite se Vi. Poslaše Hercegovci letjelicu u stratosferu. Ima da nas ŽIK-ŽIK-ŽIK ako glasamo za Martina
http://www.klix.ba/vijesti/bih/sirokobr ... /141003160
http://www.klix.ba/vijesti/bih/sirokobr ... /141003160
-
Hafis
#105 Re: Odg: Svi za Martina Raguža
Stvarno imaju urnebesnu ekipu kandidata za predsjednistvo. Isto Monty Payton...dvije trecine ne bi prosli psihologa.JohnnyS wrote:Ja Bošnjake u potpunosti razumijem. Kad vidiš tko je u njih u ponudi, čak i Dragan Čović je pošteniji i sposobniji od ekipe iz bošnjačke "ponude". A Raguž u usporedbi s njima dođe kao državnik Churchillovog kalibra...
Kako Dzema ode, tu ti vise politicara nema.... niti ce zadugo. Pa daj tudje...
-
percepcija
#106 Re: Svi za Martina Raguža
Kad se malo razmisli imas pravo,cak i Dodik izgleda zgodno naspram onih njihovih...JohnnyS wrote:Ja Bošnjake u potpunosti razumijem. Kad vidiš tko je u njih u ponudi, čak i Dragan Čović je pošteniji i sposobniji od ekipe iz bošnjačke "ponude". A Raguž u usporedbi s njima dođe kao državnik Churchillovog kalibra...
- iPod
#107 Re: Svi za Martina Raguža
Zato će Martin Raguž biti novi clan predsjednistva, a ne secesionisticko kriminalno govno Čović. 
Sent from my iPad using Tapatalk
Sent from my iPad using Tapatalk
-
klmnopq
#108 Re: Odg: Svi za Martina Raguža
Sad si mi objasniooakville wrote:Ma nemojklmnopq wrote:Niđe vezeoakville wrote: Nije ni to tačno, bošnjaci u ovoj situaciji profitiraju dugoročno od današnje nacionalne podjele, uz ekonomsku patnju koju svi podnose. Danas SDS i HDZ 90 pričaju (SDS) "Bih je naša država od koje profitiramo"), odnosno (HDZ 90) "ovo je naša zemlja" - ali je za to prekasno. HDZ i SNSD piče stare fore, da se bar malo još održe na vlasti.
-
Hafis
#109 Re: Svi za Martina Raguža
Tesko...mada bi se razocarali i da bude..
Jedan je Zeljko
Jedan je Zeljko
- O'zone
- Globalni moderator
#110 Re: Odg: Svi za Martina Raguža
I onda Vam krivo što glasamo za "Vašeg" umjesto da imponuje da u "Vašem" kadru vidimo svijetlu tačku pa možda i Martin jednog dana bude ispisvao istoriju ko drug Stari.Hafis wrote:Stvarno imaju urnebesnu ekipu kandidata za predsjednistvo. Isto Monty Payton...dvije trecine ne bi prosli psihologa.JohnnyS wrote:Ja Bošnjake u potpunosti razumijem. Kad vidiš tko je u njih u ponudi, čak i Dragan Čović je pošteniji i sposobniji od ekipe iz bošnjačke "ponude". A Raguž u usporedbi s njima dođe kao državnik Churchillovog kalibra...
-
Hafis
#111 Re: Odg: Svi za Martina Raguža
Dodik? Ustat pa spomenuti, kada oogledas one likove.percepcija wrote:Kad se malo razmisli imas pravo,cak i Dodik izgleda zgodno naspram onih njihovih...JohnnyS wrote:Ja Bošnjake u potpunosti razumijem. Kad vidiš tko je u njih u ponudi, čak i Dragan Čović je pošteniji i sposobniji od ekipe iz bošnjačke "ponude". A Raguž u usporedbi s njima dođe kao državnik Churchillovog kalibra...
-
klmnopq
#112 Re: Odg: Svi za Martina Raguža
kakav je ovo pederluk zavladaoHafis wrote:Dodik? Ustat pa spomenuti, kada oogledas one likove.percepcija wrote:Kad se malo razmisli imas pravo,cak i Dodik izgleda zgodno naspram onih njihovih...JohnnyS wrote:Ja Bošnjake u potpunosti razumijem. Kad vidiš tko je u njih u ponudi, čak i Dragan Čović je pošteniji i sposobniji od ekipe iz bošnjačke "ponude". A Raguž u usporedbi s njima dođe kao državnik Churchillovog kalibra...
-
percepcija
#113 Re: Svi za Martina Raguža
Skupa sa postenim aljinim sinom,to ce med i mlijeko sirom 24% da potece...haha
-
Hafis
#114 Re: Odg: Svi za Martina Raguža
Ne govorim ja bezveze, vec vise puta : Hrvati su uvijek imali daleko najkvalitetnije politicare u BiH. I za dobra ali i za belajaO'zone wrote:I onda Vam krivo što glasamo za "Vašeg" umjesto da imponuje da u "Vašem" kadru vidimo svijetlu tačku pa možda i Martin jednog dana bude ispisvao istoriju ko drug Stari.Hafis wrote:Stvarno imaju urnebesnu ekipu kandidata za predsjednistvo. Isto Monty Payton...dvije trecine ne bi prosli psihologa.JohnnyS wrote:Ja Bošnjake u potpunosti razumijem. Kad vidiš tko je u njih u ponudi, čak i Dragan Čović je pošteniji i sposobniji od ekipe iz bošnjačke "ponude". A Raguž u usporedbi s njima dođe kao državnik Churchillovog kalibra...
Star i iskusan narod..
-
percepcija
#115 Re: Odg: Svi za Martina Raguža
Za pederluk se obrati onim vasim u Siriji i Iraku,kazu koza vise ne moze opstati....doduse to nije pederluk to se drugacije zoveklmnopq wrote:
kakav je ovo pederluk zavladao
-
klmnopq
#116 Re: Odg: Svi za Martina Raguža
Moji nisu u Siriji...a ti vidim puno zagledaš ove muške političare...sam si se odaopercepcija wrote:Za pederluk se obrati onim vasim u Siriji i Iraku,kazu koza vise ne moze opstati....doduse to nije pederluk to se drugacije zoveklmnopq wrote:
kakav je ovo pederluk zavladao
-
percepcija
#117 Re: Svi za Martina Raguža
Svi ste vi pod istom zastavom pogledaj par stranica ranije postavljene slike.....a nisam ja navalio na Martina,nego ti pajdo... lol
- animals
#118 Re: Svi za Martina Raguža
Pa valjda znaš šta pišeš kad dolaziš na teme o islamu, iako si katolik iz Hercegovine? Kako je moguće da ti ne smeta da dolaziš na teme o islamu na kojima pišeš komentare koji su za svakog muslimana vjerniak uvredljivi, a tebe vrijeđa ako taj isti čovjek iskoristi svoje pravo glasa i glasa za nekog Hrvata koji ne dijeli sa tobom politička uvjerenja?klmnopq wrote:Više nego dobro znam šta pričam, isto kao što vrlo dobro znam da sam zauzeo stranu kontra nacionalista koji bi da i dalje kontaminiraju društvo svojim bolesnim idejamaanimals wrote: Nemas ti pojma sta pricas...
Komšić, Raguž i ostali po vama nisu Hrvati? Nije im Čović dao sertifikat?animals wrote: .ovdje je prica o biranju clana iz redova Hrvata..
animals wrote: kakva vjera....
Otisao si ti skroz od teme, tvoje pisanje nema vise veze sa vezom..
i ja nisam Iz Hercegovine..a sta sam po religiji je moja privatna stvar..
Last edited by animals on 03/10/2014 22:13, edited 1 time in total.
-
klmnopq
#119 Re: Svi za Martina Raguža
ja nigdje nisam napisao da bih glasao za Ragužapercepcija wrote:Svi ste vi pod istom zastavom.....a nisam ja navalio na Martina,nego ti pajdo... lol
a što se tiče pederluka...koliko mogu upratiti ti zagledaš političare po ljepoti
-
klmnopq
#120 Re: Svi za Martina Raguža
Koliko mi se čini, samo ovo obojeno u crveno si dodao.animals wrote:klmnopq wrote:Više nego dobro znam šta pričam, isto kao što vrlo dobro znam da sam zauzeo stranu kontra nacionalista koji bi da i dalje kontaminiraju društvo svojim bolesnim idejamaanimals wrote: Nemas ti pojma sta pricas...
Komšić, Raguž i ostali po vama nisu Hrvati? Nije im Čović dao sertifikat?animals wrote: .ovdje je prica o biranju clana iz redova Hrvata..
Pa valjda znaš šta pišeš kad dolaziš na teme o islamu, iako si katolik iz Hercegovine? Kako je moguće da ti ne smeta da dolaziš na teme o islamu na kojima pišeš komentare koji su za svakog muslimana vjerniak uvredljivi, a tebe vrijeđa ako taj isti čovjek iskoristi svoje pravo glasa i glasa za nekog Hrvata koji ne dijeli sa tobom politička uvjerenja?animals wrote: kakva vjera....
Otisao si ti skroz od teme, tvoje pisanje nema vise veze sa vezom..
i ja nisam Iz Hercegovine..a sta sam po religiji je moja privatna stvar..
Protiv-zakonito je da bilo kome osporavaš pravo da glasa za onoga za koga želi, kao što je i degutantno da ti mjeriš nečije Hrvatstvo.animals wrote: ..o pokusaju da se Hrvatima bira po drugi put predstavnik .
Ovo nema potrebe ni komentarisatianimals wrote: iz redova naroda koji ni sebi ne moze nista pametno izabrati...![]()
Za razliku od tebe ja se ne zalažem za osporavanje prava glasanaj bilo kojem građaninu BiH, niti želim da mu usgerišem za koga bi trebao da glasa, za razliku od tebe i tebi sličnih koji se toliko provaljujete u pokušajiam da samo izbor nekog utra-nacionaliste predstavite kao pravog Hrvata. Pa, ja iz poštovanja prema svojim komšijama Hrvatima ne bih volio da se takve spodobe izjednačavaju sa njima.animals wrote: prvo sebi izaberi , pa pametuj drugima..
Nisam otišao ni milimetar od teme jer sam komentarisao tvoje licemjerstvo...a da si iz Hercegovine i da si katolik to si mi sam rekao. Osim toga, ako svoju vjeru smatraš nečim što je privatno, zašto onda dolaziš na teme na kojima svojim komentarima vrijeđaš pripadnike drugih religija?
Ja tebi i dalje želim sve najbolje
- animals
#121 Re: Svi za Martina Raguža
Prvo nisam Hercegovac..klmnopq wrote:
Koliko mi se čini, samo ovo obojeno u crveno si dodao.
Nisam otišao ni milimetar od teme jer sam komentarisao tvoje licemjerstvo...a da si iz Hercegovine i da si katolik to si mi sam rekao. Osim toga, ako svoju vjeru smatraš nečim što je privatno, zašto onda dolaziš na teme na kojima svojim komentarima vrijeđaš pripadnike drugih religija?
drugo, nadji post gdje sam vrijedjao druge religije..
trece, to nije uopce tema..
cetvrto, ti ne razumijes neke stvari, ili ne mozes da razumijes..
pusti mene, da biram sebi zenu, a ti biraj sebi..
kako da ti prostije objasnim..
-
klmnopq
#122 Re: Svi za Martina Raguža
pročitaj malo bolje šta sam napisao...ako se pokušavaš pozivati na razumijevanje napisanog, onda ne demantuj sam sebe na tom istom planu...ako ne shvatiš ni u ponovnom čitanju, slobodno pitaj šta treba da ti ponovim...osim toga ako sebi daješ za pravo da svoj glas daš kome želiš, prepusti to pravo i drugima...niti uskraćuj pravo nekome ko daje svoj glas, niti uskraćuj pravo nekome da dobije glasanimals wrote:Prvo nisam Hercegovac..klmnopq wrote:
Koliko mi se čini, samo ovo obojeno u crveno si dodao.
drugo, nadji post gdje sam vrijedjao druge religije..
trece, to nije uopce tema..
cetvrto, ti ne razumijes neke stvari, ili ne mozes da razumijes..
pusti mene, da biram sebi zenu, a ti biraj sebi..
kako da ti prostije objasnim..
kakav je tvoj komentar na izjavu HDZ-oca Marina da se borio protiv islama?
-
percepcija
#123 Re: Svi za Martina Raguža
Sta mu se pravdas,ovi multietniCari misle da Hrvati zive samo u Hercegovini,a sve se busaju da su skolovani i obrazovani 
-
belfy
#124 Re: Svi za Martina Raguža
pa sta je onda problem sto su i bosnjaci prepoznali da je to star i iskusan narod sa daleko najkvalitetnijim politicarima?Hafis wrote: Ne govorim ja bezveze, vec vise puta : Hrvati su uvijek imali daleko najkvalitetnije politicare u BiH. I za dobra ali i za belaja
Star i iskusan narod..
-
klmnopq
#125 Re: Svi za Martina Raguža
ti se ne sekiraj...za tebe je barem jasno da nisi nista od nabrojanogpercepcija wrote:Sta mu se pravdas,ovi multietniCari misle da Hrvati zive samo u Hercegovini,a sve se busaju da su skolovani i obrazovani