Svi u odbranu Republike Srpske

Kazimoglu

#1 Svi u odbranu Republike Srpske

Post by Kazimoglu »

Republika Srpska je medjunarodnu ugovor, kojeg su najsrdacnije potpisali upravo Bosnjaci i tadasnji savjetnik gospodina Karadjica.
Amina__

Post by Amina__ »

nema nista od toga mi cemo unistiti "RS" silom ili milom, ratom ili mirom
Qler

Post by Qler »

nemoj mi vise ratova majke ti! dosta mi je bio i ovaj jedan sto sam prezivio, dva bi bilo previse, poludio bih!! Samo politicki ak oje moguce, nikako drugacije! Da se opet zarati, opet ne bi napusto BiH, morao bih taovati, a nije mi sad neki merak ici da ginem! Zato nemoj mi vise ratova, molim te! Samo kulturno, politicki :D
Kazimoglu

Post by Kazimoglu »

Pa mozda si u pravu. Unistili ste i do sada mnogo toga.
Amina__

Post by Amina__ »

meni je muka kad cujem da se moj rodjeni grad Zvornik nalazi u tako zvanoj "Rs" :x a kamoli da to postane drzava :shock: ili da se pripoji Srbiji onda bi sve muslimane iz istocne Bosne nazivali srbijancima :shock:
Qler

Post by Qler »

nemoj zajebavati! nismo unisitli mi! ako cemo realno mozgao si mozda reci "unistili SMO mnogo toga" svi mi, ali sam mi, nismo!

Mada su srbi ipak procentualno i vise unistili, i vise pobili!
al' hajde, nek bude da smo svi skupa zajedno sve shebali!!
muha_sa

Post by muha_sa »

Aminice dušo,vrni se sa babom iz SAD pa ratujte a meni rezervoar od auta mora uvijek pun goriva bit za ne daj Bože. Što se RSa tiće ona če se sama urušit jer kako če opstat na( 350 masovnih grobnica) tako krvavim temeljima.
margareta

Post by margareta »

Amina__ wrote:meni je muka kad cujem da se moj rodjeni grad Zvornik nalazi u tako zvanoj "Rs" :x a kamoli da to postane drzava :shock: ili da se pripoji Srbiji onda bi sve muslimane iz istocne Bosne nazivali srbijancima :shock:
Aminice duso tzv. RS tvoji bosnjaci su potpisali kao republiku u Daytonu.Sada imas i drzavu i republiku i entitet uf sta sve nemamo i ti i ja.
Amina__

Post by Amina__ »

margareta wrote:
Amina__ wrote:meni je muka kad cujem da se moj rodjeni grad Zvornik nalazi u tako zvanoj "Rs" :x a kamoli da to postane drzava :shock: ili da se pripoji Srbiji onda bi sve muslimane iz istocne Bosne nazivali srbijancima :shock:
Aminice duso tzv. RS tvoji bosnjaci su potpisali kao republiku u Daytonu.Sada imas i drzavu i republiku i entitet uf sta sve nemamo i ti i ja.
Tad je bio rat i nismo imali bas Bog zna neke opcije biranja ali valjda kad su potpisaivali to nisu mislili da tako bude zauvjek nego samo dok se sve ne smiri
DiplomataSaSela

Post by DiplomataSaSela »

Kazimoglu wrote:Pa mozda si u pravu. Unistili ste i do sada mnogo toga.
Cazime,ko je unistio..sta...
livadic

Post by livadic »

neka rs*a ... :oops:

;)

neka i hb*a ... :D

... a neka i frtaljcica ... :)

;)

neka sviju ... :oops: ... ...

;)

:D
digger

#12 Re: Svi u odbranu Republike Srpske

Post by digger »

Kazimoglu wrote:Republika Srpska je medjunarodnu ugovor, kojeg su najsrdacnije potpisali upravo Bosnjaci i tadasnji savjetnik gospodina Karadjica...
...okruzeni sa stotinama topova, minobacaca i desetinama hiljada pripadnika t.zv. "JNA"
margareta

Post by margareta »

Amina__ wrote:
margareta wrote:
Tad je bio rat i nismo imali bas Bog zna neke opcije biranja ali valjda kad su potpisaivali to nisu mislili da tako bude zauvjek nego samo dok se sve ne smiri
Izvini ... nisam bila ovdje.....ne Amina.Nisi u pravu."Oni" su u Daytonu potpisali kapitulaciju pameti svoga "troumlja".Dok su oni razmisljali svojim glavama drugi su gubili svoje.
Okoncao se proces misljenja - jedno do podne a drugo popodne..jedan vuce sebi, drugi sebi treci sebi..
Za ovako veliku i prostranu zemlju ipak je malo jedna glava.
Sada imamo pored tri rezervne jos i jednu daytonsku
Mnogo nam glavnih glava uvezose.......
kako li se Tito sam nosio sa 6 ovolikih zemalja i dvije pokrajine ?
Blage veze on nije imao.
Ovi nas fino sorti.......rali ...podijelili na sorte ...
....na vrste , podvrste a on nas 50 godina drz'o u mixeru sve zajedno
pa ipak ostasmo citavi....u komadu.
Sad' smo razbacani, ras....tro...jeni.
Tako je to i jos milion puta nekoliko
i nesto moja Amina.
violentjack

Post by violentjack »

Amina__ wrote:nema nista od toga mi cemo unistiti "RS" silom ili milom, ratom ili mirom
Bas tako..rat ili mir svejedno je

Bolje je mir..ali vi ne znate mirnim putem nista
violentjack

Post by violentjack »

muha_sa wrote:Aminice dušo,vrni se sa babom iz SAD pa ratujte a meni rezervoar od auta mora uvijek pun goriva bit za ne daj Bože. Što se RSa tiće ona če se sama urušit jer kako če opstat na( 350 masovnih grobnica) tako krvavim temeljima.
Mozda ali jesi li bas siguran..ukinuti se sama nece..a nasi politicari i jesu nesposobni

Za ne daj boze..evo hoces garantno pismo ako zapuca..reci cu ti da si mi rodak..a ja idem dole ratovati a ti uzivaj u Usa
:x
JBT

Post by JBT »

Eeeeee moj ti.
Drzi se ti Amerike.
Inace ti glave dodje decko od 17 godina i 15 cm u bicepsima.
dinash

Post by dinash »

Amina__ wrote:nema nista od toga mi cemo unistiti "RS" silom ili milom, ratom ili mirom
o's ti dati cke-pi za ukidanje RSa?
malo, džoj divižn ... a?

ako ne, onda zacepi mala! :x :x
violentjack

Post by violentjack »

JBT wrote:Eeeeee moj ti.
Drzi se ti Amerike.
Inace ti glave dodje decko od 17 godina i 15 cm u bicepsima.
Uh joj sto se bojim sada :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
winetou

Post by winetou »

a ja idem dole ratovati a ti uzivaj u Usa
Boston i Bosna dodju negdje na istoj geografskoj duzini, ako se ne varam :-?
Jel ti to navika iz njemackih dana? :D
bosniaque

Post by bosniaque »

livadic wrote:neka rs*a ... :oops:

;)

neka i hb*a ... :D

... a neka i frtaljcica ... :)

;)

neka sviju ... :oops: ... ...

;)

:D
aha neka sviju, hoces da kazes da se srbi protjerani iz hrvatske vrate na svoje, ili jos zastupash ideju etnickog ciscenja i progona od strane HV-a prema srbima krajine! :-?
violentjack

Post by violentjack »

:? :? :-? Jes naporan..
BECHO

#22 Re: Svi u odbranu Republike Srpske

Post by BECHO »

Kazimoglu wrote:Republika Srpska je medjunarodnu ugovor, kojeg su najsrdacnije potpisali upravo Bosnjaci i tadasnji savjetnik gospodina Karadjica.
Najsrdacnije, da vam nije bilo Klintona i pritisaka sa zapada da se potpise daytonski sporazum, danas bi se u Banja Luci najsrdocnije vijorio bosansko-hercegovacki barjak! prema tome, najsrdacnije se nadam uskorom nestanku genocidno-fasisticke tvorevine! Srdacni pozdrav ;)
RBIH

Post by RBIH »

TAKO BECHO TO JE PRAVA ISTINA OD NOVEMBRA 1995
RBIH

Post by RBIH »

KAD TAD CE U CIJELOJ BOSNI I HERCEGOVINI BITI SAMO OVA ZASTAVA Image A INTITETSKI CE NESTATI I SVIJU DRUGI OSIM DRZAVNE ZASTAVE
Image
Vodenjak

Post by Vodenjak »

Amina__ wrote:
margareta wrote:
Ma ja Aminice, pisalo je to i na samom sporazumu da nece dugo trajati...
Samo sitnim slovima, ko na polici osiguranja, pa Srbi nisu vidjeli! :zzzz:

E moja Amina!
Sto nas narod kaze, jebenom se kasno kajati!
Shvatices i ti to jednom, ako vec nisi.... :wink: :D

I s potpisom nema, prije podne ´vako, poslijepodne ´nako...
Post Reply