SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Thi.No1

#1 SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!

Post by Thi.No1 »

Sjecanje 24. 01. 1987 - 24. 01. 2005
sa malim zakasnjenjem al ipak red je da se sjetimo velikog fadbalera i josh veceg covijeka

o hasetu znam samo ono sto sam chuo iz mnogobrojnih prica jer je umro i prije nego sam se rodio i neznam koliko je uredu da ja otvaram ovakve teme al hajde ako se niko nije sjetio :roll:

Tako se pokazalo da Hase ne moze bez fudbala, bez Sarajeva, bez sehera... Volio je fudbal i igrao ga od srca. Volio je i da igra i na ulici i na livadi. Prije i onih najvaznijih meceva, Hase je sa rajom igrao na male golove. Bio je fudbalski boem, dribler kakav se rijetko vidja, pa je tako u trenutcima odusevljenja radio-reporter Mirko Kamenjasevic uzviknuo:
"Dragi slusaoci, dok Hasetu ne uzmu loptu, slusajte muziku iz naseg studija."
ovo je dokaz koliki je bio talenat veliki igrach i koliko su ga svi voljeli

preuzeto sa http://www.hordezla.org
Tornjak

Post by Tornjak »

Pusti bolan Bosance koda oni hoce da zamaraju svoju guzicu misleci na legende, danas svako samo misli o sebi kako ce sebi prilagoditi, a sto je najzalosnije je da se nema ko sjecati nasih legendi i sve ono sto su nam podarili, zato mozes ti 100 ovakvih tema postavljati da bi iko pomislio pogledati na njih. Ali sta ces takva su ti sada vremena. :(
Thi.No1

Post by Thi.No1 »

jebiga ja sam svoje uradio........ :roll: zao mi je a kad god nekome treba jak argument u prepirkama sarajevo-zeljo spominje haseta :roll:
Post Reply