SVI PROTIV SARAJEVA - MI PROTIV SVIH !!!

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
BGR-SA

#1 SVI PROTIV SARAJEVA - MI PROTIV SVIH !!!

Post by BGR-SA »

"...Po svemu sudeći, gosti se još nisu pomirili sa činjenicom da im namještanje titule u Kupu nije uspjelo, i da su bez razloga kupovali utakmice od Zrinjskog, kojem je opet, još odavno, obećana titula šampiona. Ali, njima se Sarajevo nije ispriječilo na putu, tako da su im se malverzacije isplatile. A široki je ostao toliko frustriran, da nakon današnjeg vođstva Sarajeva od 3:2, nisu više mogli izdržati i počeli su vrijeđati na nacionalnom osnovu i rukovodstvo i igrače Sarajeva (j....i su im «muslimansku majku»)..."

"...Sada već nije ni upitno da ovaj čovjek ne igra nikakvu ulogu u savezu sem one sporedne, marionetske. Pokupi neke papire usput i ponavlja jedno te isto: «Što ste mene zvali, ja ne znam ništa, ja ne mijenjam nikoga, ja ne postavljam nikoga, ja ne donosim odluke...» Pa razguli brate onda, nikome više nije jasno ni za šta platu primaš uopšte. Voz, noga iz saveza..."

čitajte na:

Image

AS ROMA FAN CLUB SARAJEVO
http://romasarajevo.blogger.ba
mostarac

Post by mostarac »

I MI IMAMO SLIČNIH PROBLEMA. UPUTILI SMO I MALO PORUKE: FORZA VELEŽ - AVANTI CRVENI

Image

Image
HZSA

Post by HZSA »

Odlicno, mislim da bi svi (makar mi) trebali uraditi nesto ovako, ili cak isto, iako smo SAMI PROTIV SVIH! ovo je odlicna ideja, za pohvalu (nazalost)
Kareem Abdul-Jabbar

Post by Kareem Abdul-Jabbar »

ImageImageImageImageImage

:D
Skoro

Post by Skoro »

Tragično, ali tako je to
Svaka čast za ovu poruku na slici
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

ma sta mislite ko ce se jos "buniti" ??? u vezi stanja u nasem fudbalu?? da nece mozda manijaci?? pa sute ko zaliveni eto im odraza kako vole svoj klubic strasno..dok mi ljepimo plakate i dopisujemo se sa gos.munibom usanovicem..oni jedu govna i cekaju da kad okice otvore bude bolje!! SAMI PROZIV SVIH - HORDE ZLA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
svaka cast RA
Post Reply