Mogu ja hos da vidisPaco wrote:Ma jok, neuporedivi su. Respo je konkretan, zna sta hoce (ali ne i koliko moze)
S druge strane, zumbul nema pojma jel' pos'o il' je dos'o. Mijesao bi se u sve i svasta, bio bi Vegeta
a na kraju samo od sebe karikaturu napravi. Osnovni kontraargumenti su mu uvrede, psovke i vrijedjanje te je zbog toga i cest gost u emisiji "Svi mi banovani - tuspasimo se"
. Posebno na ovoj temi u koju se ocigledno ne razumije (kao niti u jednu smislenu temu uostalom) baca takve bombe da je normalnom covjeku tesko povjerovati da takav mentalni sklop zna upaliti comp, a kamoli se registrovati i logirati na forum
Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- supercali
#976 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
- supercali
#978 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Slobodno necu ti nista 
- gradskadjeca
#979 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Jos jedan u nizu, grozim se statistike, ali opet postajem promil u istoj.
4 su sata ujutro, prica koja je predhodila u protekla 3 mjeseca ce mi posluziti da napisem roman ( bestseller ) i da se po njemu snimi film.
Da skratim sto vise mogu, prije 11 godina ozenio djevicu, imamo divno dijete curicu, zena vec godinama na xanaxu i ostalim medikamentima zbog raznih psihickih problema, pogledala Fifty Shades of Grey i shvatila da je to ono sto je "dize". Ovdje radi, ima haos posao. Ide ona preko drine da se uda za njega. DIJETE REKLO DA HOCE DA OSTAN SAMO SAMNOM
Nasla drugog u jednoj od susjednih drzava, veza ongoing, samim pominjanjem koliko sam smeca veceras otkrio ( nije bas Fifty Shades of Grey, ali vuce na to) me nagnala da zamutim sebi ness u 4 ujutro i napisem ovaj post, da se eto bar negdje istresem.
4 su sata ujutro, prica koja je predhodila u protekla 3 mjeseca ce mi posluziti da napisem roman ( bestseller ) i da se po njemu snimi film.
Da skratim sto vise mogu, prije 11 godina ozenio djevicu, imamo divno dijete curicu, zena vec godinama na xanaxu i ostalim medikamentima zbog raznih psihickih problema, pogledala Fifty Shades of Grey i shvatila da je to ono sto je "dize". Ovdje radi, ima haos posao. Ide ona preko drine da se uda za njega. DIJETE REKLO DA HOCE DA OSTAN SAMO SAMNOM
Nasla drugog u jednoj od susjednih drzava, veza ongoing, samim pominjanjem koliko sam smeca veceras otkrio ( nije bas Fifty Shades of Grey, ali vuce na to) me nagnala da zamutim sebi ness u 4 ujutro i napisem ovaj post, da se eto bar negdje istresem.
-
moonca
#980 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
To su 'napadi' koji ce je proci.Moguce da je 'umisljeni' iz susjedne drzave, da se ona poistovjetila sa nekim u njenom 'svijetu'
- gradskadjeca
#981 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Hvala na savjetu, poznajem je 13 godina, i ja mislim da ce je proci, ali kako je krenulo ( vec vjencanje obznanjuju ) ovo je ipak malo postojaniji film. COVJEKA NISTA NE KRIVIM, ona je psihopatski lazljivac, i on i dan danas nema pojma da ja postojim, nema predstave da ona ima kredite malo vece ovdje i tako to. Imam i njegov broj mobitela, i imam ga na viberu kao backup varijantu ( ako pocne kmecati oko kcerkice ).moonca wrote:To su 'napadi' koji ce je proci.Moguce da je 'umisljeni' iz susjedne drzave, da se ona poistovjetila sa nekim u njenom 'svijetu'
Umisljeni nije, informaticar sam po struci, i imam sve spaseno ( sa njenog telefona koji sam joj ja kupio ), dokumentovano i isprintano za suda prilikom dodjele djeteta, rekla je da nece praviti probleme, siguran sam da ce sve zrtvovati samo da ode. Ima naravno i debela psihooska pozadina price ali to nije sad za ovu temu, uglanom nije silovana, mucena i sl, mozda malo od svog oca da je imala stroziji odgoj koji je dok ovo kucam ( KOJE LI IRONIJE ) u komi u bolnici i samo sto nije umro.
Znam i ime i prezime covjeka, sve o njemu znam, slikala je cak i neke njegove dokumente itd...
- gradskadjeca
#982 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Maloprije sam sebe citirao
Oprostite, sjeban sam maksimalno, ali sam shvatio da nije do mene, nego do nje.
Šok je kad kod zene, koja se prikazuje kao velikim vjernikom ( unutar kuce praktikuje vjeru ) nikad po bogomoljama, na viberu nađeš riječi upućene drugom muškarcu ( poderat ćeš me zar ne kako treba ). Uslikala je guzicu u gaćama i poslala mu viberom a on to dalje kolegama sa posla, a u kući nikad nije izgovorila kur.. i pic.. kako treba.
Oprostite, sjeban sam maksimalno, ali sam shvatio da nije do mene, nego do nje.
Šok je kad kod zene, koja se prikazuje kao velikim vjernikom ( unutar kuce praktikuje vjeru ) nikad po bogomoljama, na viberu nađeš riječi upućene drugom muškarcu ( poderat ćeš me zar ne kako treba ). Uslikala je guzicu u gaćama i poslala mu viberom a on to dalje kolegama sa posla, a u kući nikad nije izgovorila kur.. i pic.. kako treba.
- duminjo
#983 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Druze. EVO za tebe i ja cu ustati i razmutiti Ness Pa cemo Nesto i napisati. Samo da GA umutim
- duminjo
#984 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Prvo i osnovno. Ti se moras dobro bogu zahvaliti Sto te je odvojio od te zene. Jest jebeno Al sta ces?
I jel ti vise volis nju ili sebe?
-
moonca
#985 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Ona je bolesna. Nije ni svjesna odgovornosti,po nasim kriterijama.
Da li se ikada srela sa tom osobobm??
- gradskadjeca
#986 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Hvala na podrsKi, Bio sam nekoliko puta i pri misli da preselim ( na ahiret ), ali me nevini pogled krupnih ociju kcerkice usmjerio na pravi put.duminjo wrote:Prvo i osnovno. Ti se moras dobro bogu zahvaliti Sto te je odvojio od te zene. Jest jebeno Al sta ces?
Sad ona floskula i pateticna izjava, ljubav postoji, ali samo ako volis svoju krv ( djeca ) i nista vise.
JA PREMA NJOJ NE OSJECAM NISTA GODINAMA, ali je nikad nisam udario, prijetio joj, zlostavljao je, zivjeli smo kao odlicni drugovi, ali sam postovao instituciju braka. Drugu na poslu kad sam rekao sta mi se desava, rece, pa kud bas tebi u PM, znam te 15 godina i kakva si osoba. Jbg.
Ali zbog kcerkice mi nije zao kroz sta sam sve prosao, odlican ucenik i primjeran, odgojena, na mene po afinitetima i tako to.
@moonca
Jeste, ode 2 puta mjesecno kod njega, do sada je bila jedno 6-7 puta, ode preko vikenda. Upoznali su se preko meetme aplikacije, sama spoznaja da je "ganjala" nekoga preko te aplikacije mnogo govori za sebe.
Nadam se da ima fildzan viska, ako ko naleti, iako mora buditi dragog u 06:30 ( ne znam samo kako se ustajao dok nju nije upoznao ) jer mora voditi 14-godisnju kcerku u bolnicu, izgleda da je curica dobila secer, on ima opasan secer vec dugo.
- duminjo
#987 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Kakav bolan crni ahiret?gradskadjeca wrote:Hvala na podrsKi, Bio sam nekoliko puta i pri misli da preselim ( na ahiret ), ali me nevini pogled krupnih ociju kcerkice usmjerio na pravi put.duminjo wrote:Prvo i osnovno. Ti se moras dobro bogu zahvaliti Sto te je odvojio od te zene. Jest jebeno Al sta ces?
Sad ona floskula i pateticna izjava, ljubav postoji, ali samo ako volis svoju krv ( djeca ) i nista vise.
@moonca
Jeste, ode 2 puta mjesecno kod njega, do sada je bila jedno 6-7 puta, ode preko vikenda. Upoznali su se preko meetme aplikacije, sama spoznaja da je "ganjala" nekoga preko te aplikacije mnogo govori za sebe.
Mozda SE opet cujemo, jebiga. Moram sada na poso...Ali samo SE zapitaj je li ti ona bitnija öd samog sebe. Postavi neku ljestvicu. Vidi KO je ona, KO si ti. Sta je ona sta si ti i sto ti ona uopste treba.. Evo opet sebe navodim kao primjer. Svoju bivsu vjerovatno nikad ne bih ostavio. Jebiga, volio sam je. Danas, hladne glave, veoma cesto joj najiskrenije zahvalim sto me je ostavila.
Samo sabur i hladna glava. Papir sve trpi
- gradskadjeca
#988 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Sretno na poslu i hvala na podrsci, ma ne bih to nikad uradio ( selidba i to ), ali mi je prolazilo glavom dok nisam shvatio da dijete ima samo mene i nikoga vise.duminjo wrote:Kakav bolan crni ahiret?gradskadjeca wrote:Hvala na podrsKi, Bio sam nekoliko puta i pri misli da preselim ( na ahiret ), ali me nevini pogled krupnih ociju kcerkice usmjerio na pravi put.duminjo wrote:Prvo i osnovno. Ti se moras dobro bogu zahvaliti Sto te je odvojio od te zene. Jest jebeno Al sta ces?
@moonca
Jeste, ode 2 puta mjesecno kod njega, do sada je bila jedno 6-7 puta, ode preko vikenda. Upoznali su se preko meetme aplikacije, sama spoznaja da je "ganjala" nekoga preko te aplikacije mnogo govori za sebe.ne mozes pored djeteta biti toliko sebican da to i pomislis. Osim Toga, budi brate insan a ne Pizda. EVO da ne kontas kako serem, ostavila je i mene zena. Poslije nekih 7-8 godina. A Sto je najgore, vidjamo se skoro svaki dan i komuniciramo. Kad me je ostavila, ja reko samo OK, to je tvoja zelja i gotovo. Nisam joj dao ni da mi kaze zbog cega (znam da CE slagat) i ne zanima me. Automatski podvuko crtu i idemo dalje. Da ne sirim pricu, pisem ti samo da vidis kako nisi jedini, ima nas pun kurac
bilo je jebeno, pravo jebeno Ali sabur, jezik za zubima i pozitivne misli. Sve CE PolaKo isplivati. Sada, dvije godine poslije, kad se nekad sjetim slucajno nas iz proslosti, odmah se moram okupat. Ruzno zvuci Al jebiga, osjecam se odma prljavo kad i pomislim na nas od prije. Tako, moj ti, nista ne beri brigu. Proci ce. Mora proci. Nego uvijek, Ali bas uvijek kad te ufati kriza, samo SE zapitaj sta ti imas öd toga sto Patis? Nemas brate nista. Samo trosis vrijeme na glupo razmisljanje. Razmisljaj o necemu drugom, o necemu od cega imas koristi. Od te zene sigurno vise nemas nikakve koristi, nego budi zahvalan da SE desilo tako pa da znas na cemu si. Kraj, gotovo, idemo dalje. I ne mozes dozvoliti sebi da jedna "takva" (da je tako nazovemo) uopste utice na tebe.
Mozda SE opet cujemo, jebiga. Moram sada na poso...Ali samo SE zapitaj je li ti ona bitnija öd samog sebe. Postavi neku ljestvicu. Vidi KO je ona, KO si ti. Sta je ona sta si ti i sto ti ona uopste treba.. Evo opet sebe navodim kao primjer. Svoju bivsu vjerovatno nikad ne bih ostavio. Jebiga, volio sam je. Danas, hladne glave, veoma cesto joj najiskrenije zahvalim sto me je ostavila.
Samo sabur i hladna glava. Papir sve trpi
Vjerovao ili ne zahvalio sam joj se veceras na svemu sto je uradila jer sam uspio da prodrem u njenu srz ( ne da je i shvatim). I ona me veceras pita, jer znam cijelu situaciju kako se razvijala, sta ja mislim o svemu tome, imam li neki savjet da joj dam...... Ima toga jos da se pise, ali da ne opterecujem forum.
Dakle, ili sto bi ona sada rekla znači brate - ovo je i hint, ne da je ne volim, i ne da se ne sekiram zbog nje i to sto odlazi, pa ja sam nju htio da napustim, sad sam i u stanju neke euforije znajuci da cu i dijete uspjeti pokupiti vjerovatno, da stvar bude jos bolja prije 3 dana sam dobio ogromnu povisicu na poslu, i sad je derem sa platom ( to je bitno na sudu valjda ), a da slucaj bude JOŠ zanimljiviji, curica je rodjena onog dana kada sam poceo raditi u mojoj sadasnjoj firmi, prvi ugovor sam tada potpisao
Nego, ne mogu da shvatim ove hemijske promjene u mozgu, zao mi je iz dna duse, ali kada prica o njemu rekao bi covjek da to istinski zeli, mozda i zeli. Ne bih volio da joj se nesto desi ( a lik je jeben do bola-susta suprotnost meni), tako da maltretiranje, gazanje itd mi se cini kao bliska buducnost, znas onu, dok te hrani mlijekom te mami, kad te namami ni hljeba ti ne da.
-
splinter
#989 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Ma drug nemoj se sikirati. Znam da ti iz ove perspektive izgleda da nema izlaza, sreća je da ipak nije tako. Naprotiv, vrlo brzo ćeš se smijati samom sebi zbog čega si se toliko sikirao i presjedio sve neprospavane noći. A kad dođe vrijeme upoznat ćeš nekoga i pronaći pravu ljubav. Samo polako. ZA tebe je sad strpljenje najjače oružje koje možeš imati. Na neki način razumi i nju. Svako ko misli da ima negdje nešto bolje za njega nek ide kud želi.gradskadjeca wrote:Hvala na podrsKi, Bio sam nekoliko puta i pri misli da preselim ( na ahiret ), ali me nevini pogled krupnih ociju kcerkice usmjerio na pravi put.duminjo wrote:Prvo i osnovno. Ti se moras dobro bogu zahvaliti Sto te je odvojio od te zene. Jest jebeno Al sta ces?
JA PREMA NJOJ NE OSJECAM NISTA GODINAMA, ali je nikad nisam udario, prijetio joj, zlostavljao je, zivjeli smo kao odlicni drugovi, ali sam postovao instituciju braka. Drugu na poslu kad sam rekao sta mi se desava, rece, pa kud bas tebi u PM, znam te 15 godina i kakva si osoba. Jbg.
Ali zbog kcerkice mi nije zao kroz sta sam sve prosao, odlican ucenik i primjeran, odgojena, na mene po afinitetima i tako to.
@moonca
Nadam se da ima fildzan viska, ako ko naleti, iako mora buditi dragog u 06:30 ( ne znam samo kako se ustajao dok nju nije upoznao ) jer mora voditi 14-godisnju kcerku u bolnicu, izgleda da je curica dobila secer, on ima opasan secer vec dugo.
Možda je za tebe ovo kraj al u suštitini ovo je samo novi početak i pitanje je da ll se čovjek boji kraja il novog početka. Malo hrabrosti nije na odmet... .
- gradskadjeca
#990 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Hvala ljudovi, ma ne sekiram se, samo me pojede razmisljanje, i ta psiha je jebena stvar u PM. Naravno da je razumijem, do jedne tacke, ali ovoliku iracionalnost i hladnokrvnost nisam nikad vidio, a znam kakva je. osoba koja se plasi da udje u lokalni autobus poslijednjih 15 godina, sada bez problema ide na ture putovanja od 6-7 sati.splinter wrote:Ma drug nemoj se sikirati. Znam da ti iz ove perspektive izgleda da nema izlaza, sreća je da ipak nije tako. Naprotiv, vrlo brzo ćeš se smijati samom sebi zbog čega si se toliko sikirao i presjedio sve neprospavane noći. A kad dođe vrijeme upoznat ćeš nekoga i pronaći pravu ljubav. Samo polako. ZA tebe je sad strpljenje najjače oružje koje možeš imati. Na neki način razumi i nju. Svako ko misli da ima negdje nešto bolje za njega nek ide kud želi.gradskadjeca wrote:Hvala na podrsKi, Bio sam nekoliko puta i pri misli da preselim ( na ahiret ), ali me nevini pogled krupnih ociju kcerkice usmjerio na pravi put.duminjo wrote:Prvo i osnovno. Ti se moras dobro bogu zahvaliti Sto te je odvojio od te zene. Jest jebeno Al sta ces?
@moonca
Možda je za tebe ovo kraj al u suštitini ovo je samo novi početak i pitanje je da ll se čovjek boji kraja il novog početka. Malo hrabrosti nije na odmet... .
DIjete i vrijeme lijece sve.
- Ramzess Veliki
#991 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Prijatelju okreni se sebi i kcerkici, nije do tebe. Sad ti je tesko i razumijem da ludis, isto sam prosao, i sto se prije "usvejednis" to ce biti bolje i tebi i kcerkici. Ona je pukla, promijenila se. Pusti je neka ide, ili je zadrzi, sam procijeni, ali je najbitnije da se pocnes smijati na tu situaciju, a to ce bit kad postanes sebi najpreci. Bez nje mozes, bez sebe ne mozes. Uostalom, dobit ces nazad svoju vlastitu slobodu na koju si vec zaboravio, vidjet ces da ces sebi reci koji sam se k.... zenio, ko me na to nagovori ...gradskadjeca wrote:Hvala na podrsKi, Bio sam nekoliko puta i pri misli da preselim ( na ahiret ), ali me nevini pogled krupnih ociju kcerkice usmjerio na pravi put.duminjo wrote:Prvo i osnovno. Ti se moras dobro bogu zahvaliti Sto te je odvojio od te zene. Jest jebeno Al sta ces?
@moonca
-
Zoya
#992 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Čuj nije do njega? Pa sam je gore naveo da već godinama nije ništa osjećao prema njoj i da je ostao sa njom zbog djeteta. U takvom braku nema selameta. Bez obzira koliko god da je godina prošlo, ženi je potrebna ljubav, pokazivanje iste i ako je nema, ode ona (što se ovdje i desilo). Krivi ste oboje, džaba izigravaš žrtveno jagnje. Otjerao si je svojom hladnoćom. Čudilo bi me sa je ostala.
- insomnia78
#993 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Bilo je samo pitanje vremena kad ce zene poceti
- Ramzess Veliki
#994 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Sad ide ona zenska suplja - muskarac mora da svo vrijeme pokazuje i dokazuje ljubav sta god zena radila, ljubav mora biti jaca od ponosa, trebao si je vise voljeti blablabla.
Svaka zena koja misli da ne mora jednako da pruza kao sto trazi zasluzuje da bude ostavljena. Dosta je sa iskoristavanjem postenih muskaraca ...
Svaka zena koja misli da ne mora jednako da pruza kao sto trazi zasluzuje da bude ostavljena. Dosta je sa iskoristavanjem postenih muskaraca ...
- gradskadjeca
#995 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Ne znas pozadinu, ljubav je bila kao vatra 5-6 godina, medjutim mentalne bolesti su cudne, nekad je osoba samodestruktivna, nekad je IRACIONALNA i svojim akcijama dovodi u opstanak kompletnu porodicu. Ne postoji nacin kontrole njenih novcanih priliva, osim rekla kazala i stalnih svadja, koje sam izbjegavao.Zoya wrote:Čuj nije do njega? Pa sam je gore naveo da već godinama nije ništa osjećao prema njoj i da je ostao sa njom zbog djeteta. U takvom braku nema selameta. Bez obzira koliko god da je godina prošlo, ženi je potrebna ljubav, pokazivanje iste i ako je nema, ode ona (što se ovdje i desilo). Krivi ste oboje, džaba izigravaš žrtveno jagnje. Otjerao si je svojom hladnoćom. Čudilo bi me sa je ostala.
Ne znas background kompletan. Meni je dijete da mama ne cuje reklo, da zeli da zivi samnom( morali smo joj objasniti sta se desava ) - prihvatila je super.
U 10 godina nije djetetu posvetila 5% paznje u odnosu na ono sto je dobijala od mene. Supruga nije primitivna osoba, i mi i dalje pricamo, i sama je rekla da ona je svjesna da ima psihickih problema, ali da se protiv tih demona ne moze boriti. Ja se dugo borim, izvlacim je, pomazem joj, sto je i sama priznala hiljadu puta. Dijete nemam povjerenja pustiti da ide, i na kraju krajeva ne izigravam nikakvo zrtveno jagnje, nisam se nasao u toj konstataciji. Tuspasio sam se i podijelio iskustvo, nigdje nisam naveo da sam zbog djeteta ostao u braku, koliko se mogu sjetiti, jer se grozim te recenice otkad znam za sebe.
Ja sam odrastao bez oca od prve godine zivota i zakleo sam se da necu dopustiti nikad da moje dijete odraste u takvom okruzenju. Ne znam da li si procitala sve moje postove, od prvog do zadnjeg. Vjerujem da nisi mogla iznijeti objektivan komentar, ali nisam ocekivao attack
- gradskadjeca
#996 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
gradskadjeca wrote:Ne znas pozadinu, ljubav je bila kao vatra 5-6 godina, medjutim mentalne bolesti su cudne, nekad je osoba samodestruktivna, nekad je IRACIONALNA i svojim akcijama dovodi u pitanje materijalni opstanak kompletne porodice. Ne postoji nacin kontrole njenih novcanih priliva sa moje strane, osim rekla kazala i stalnih svadja, koje sam izbjegavao. Da joj uzimam kartice i ja da podizem lovu koju ona krvavo zaradjuje nisam nikad mogao. Pa nisam diktator ( a trebao sam biti cini mi se ).Zoya wrote:Čuj nije do njega? Pa sam je gore naveo da već godinama nije ništa osjećao prema njoj i da je ostao sa njom zbog djeteta. U takvom braku nema selameta. Bez obzira koliko god da je godina prošlo, ženi je potrebna ljubav, pokazivanje iste i ako je nema, ode ona (što se ovdje i desilo). Krivi ste oboje, džaba izigravaš žrtveno jagnje. Otjerao si je svojom hladnoćom. Čudilo bi me sa je ostala.
Ne znas background kompletan. Meni je dijete da mama ne cuje reklo, da zeli da zivi samnom( morali smo joj objasniti sta se desava ) - prihvatila je super.
U 10 godina nije djetetu posvetila 5% paznje u odnosu na ono sto je dobijala od mene. Supruga nije primitivna osoba, i mi i dalje pricamo, i sama je rekla da ona je svjesna da ima psihickih problema, ali da se protiv tih demona ne moze boriti. Ja se dugo borim, izvlacim je, pomazem joj, sto je i sama priznala hiljadu puta. Dijete nemam povjerenja pustiti da ide, i na kraju krajeva ne izigravam nikakvo zrtveno jagnje, nisam se nasao u toj konstataciji. Tuspasio sam se i podijelio iskustvo, nigdje nisam naveo da sam zbog djeteta ostao u braku, koliko se mogu sjetiti, jer se grozim te recenice otkad znam za sebe.
Ja sam odrastao bez oca od prve godine zivota i zakleo sam se da necu dopustiti nikad da moje dijete odraste u takvom okruzenju. Ne znam da li si procitala sve moje postove, od prvog do zadnjeg. Vjerujem da nisi mogla iznijeti objektivan komentar, ali nisam ocekivao attack
-
zoomba
#997 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
gradskadjeca wrote:Hvala na podrsKi, Bio sam nekoliko puta i pri misli da preselim ( na ahiret ), ali me nevini pogled krupnih ociju kcerkice usmjerio na pravi put.duminjo wrote:Prvo i osnovno. Ti se moras dobro bogu zahvaliti Sto te je odvojio od te zene. Jest jebeno Al sta ces?
@moonca
Tesko je pricati o ovim stvarima posebno bez misljenja druge strane , jer svaka prica ima dvije strane, Jedno ste drugo izabrali i niko vas nije silio .. meni u ovoj prici su kontradiktorne neke stvari , odavno je ne volis nije ti stalo a hoces da se ubijes.. ako nekom odavno nije stalo onda se druga strana osjeca bezveze , ne zna sta se dogadja i svasta joj prolazi kroz glavu, znaci ni njoj nije nije bilo lako u ovom slucaju sto je ne opravdava... moje misljenje je da je doslo do izvjesnoga zasicenja u vezi nastala kriza u kojoj ste se obadvoje lose ponjeli, najbolje da ste pricali jedno drugome , u tvom slucaju ovde sto si iznjeo trebao si pricati sa njom a ne sa drugim ljidima, kazes imate divnu curicu, pokusajte izgladiti stvari ako mozete, a ako ne mozete nemojte praviti sranje od zivota bar radi nje mirno se razidjite jer svakako ona ce nakvise ispastati u ovoj prici, majka ce sebi naci zabavu kao sto ces i ti sebi samo ce dijetetu ostati upotnik nad glavom i rastrgana na dva dijela.. nemoj misliti da nesto osudjujem , sigurno je i ona negdje grijesila prije dok si se udaljio .. samo eto sto ste trebali vise pricati.. u svakom slucaju sretno..
- valjuga
#998 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Ma ko je jebe ba nije mi jasno što se sekiraš..gradskadjeca wrote:Ne znas pozadinu, ljubav je bila kao vatra 5-6 godina, medjutim mentalne bolesti su cudne, nekad je osoba samodestruktivna, nekad je IRACIONALNA i svojim akcijama dovodi u opstanak kompletnu porodicu. Ne postoji nacin kontrole njenih novcanih priliva, osim rekla kazala i stalnih svadja, koje sam izbjegavao.Zoya wrote:Čuj nije do njega? Pa sam je gore naveo da već godinama nije ništa osjećao prema njoj i da je ostao sa njom zbog djeteta. U takvom braku nema selameta. Bez obzira koliko god da je godina prošlo, ženi je potrebna ljubav, pokazivanje iste i ako je nema, ode ona (što se ovdje i desilo). Krivi ste oboje, džaba izigravaš žrtveno jagnje. Otjerao si je svojom hladnoćom. Čudilo bi me sa je ostala.
Vjeruj mi ja sam prošao pun k...c u životu.Za mene u šali kažu da sam ko grof monte kristo šta mi se sve izdešavalo.
Nego dijete izvedi na pravi put a nju izbriši što prije.I dužan si vatromet ispalit što te takva osoba napustila pa je ne moraš izgonit.
Dakle,vatromet iz mirnoveca od bar 1000 eura.
pozzz
-
moonca
#999 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Licno poznajem par osoba kojima se slicno desilo. jedan je banrot morao potpisati , zena koju je neizmjerno volio, je bilagradskadjeca wrote:gradskadjeca wrote:Ne znas pozadinu, ljubav je bila kao vatra 5-6 godina, medjutim mentalne bolesti su cudne, nekad je osoba samodestruktivna, nekad je IRACIONALNA i svojim akcijama dovodi u pitanje materijalni opstanak kompletne porodice. Ne postoji nacin kontrole njenih novcanih priliva sa moje strane, osim rekla kazala i stalnih svadja, koje sam izbjegavao. Da joj uzimam kartice i ja da podizem lovu koju ona krvavo zaradjuje nisam nikad mogao. Pa nisam diktator ( a trebao sam biti cini mi se ).Zoya wrote:Čuj nije do njega? Pa sam je gore naveo da već godinama nije ništa osjećao prema njoj i da je ostao sa njom zbog djeteta. U takvom braku nema selameta. Bez obzira koliko god da je godina prošlo, ženi je potrebna ljubav, pokazivanje iste i ako je nema, ode ona (što se ovdje i desilo). Krivi ste oboje, džaba izigravaš žrtveno jagnje. Otjerao si je svojom hladnoćom. Čudilo bi me sa je ostala.
shopaholic-
Kada si u braku ne razmisljas ti previse i ljubavi - to je prevazidjeno. Druge okupacije se namecu uz naravno blizak kotakt, zajedicke obaveze, paznja sa obe strane ,bilo iskazivaje love ili pokazivajem--ali pitati se da li te jos uvijek voli je glupost, opterecenje koje dovodi do sumnji nepovjerenja.
-
Niemand
#1000 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)
Pa jel se mogla ta zena zeljna ljubavi prvo razvesti pa se onda registrovati na tu aplikaciju?Zoya wrote:Čuj nije do njega? Pa sam je gore naveo da već godinama nije ništa osjećao prema njoj i da je ostao sa njom zbog djeteta. U takvom braku nema selameta. Bez obzira koliko god da je godina prošlo, ženi je potrebna ljubav, pokazivanje iste i ako je nema, ode ona (što se ovdje i desilo). Krivi ste oboje, džaba izigravaš žrtveno jagnje. Otjerao si je svojom hladnoćom. Čudilo bi me sa je ostala.
Jasta je otisla zbog hladnoce i nedostatka ljubavi, klasicna sigurica. Prvo vidi imal sta za tebe, ako nema, valja i ovaj prvi, sto bi to kvarila dzaba i razvodila se ako nema nikog. Nemoj zajebavati zoyo.