Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ahah
Tomb Raider i beskrajno igranje pes-a i kosarke
pa onda ps2 ,ps3 i evo krajem mjeseca slijedi ps4,uz muziku, playstation mi je od stvari koje nisu zivotno bitne donio najvise radosti u zivotu
nije toliko bilo izrazeno kod nas al recimo bg je bio preplavljen onim dizelasima i wannabe mafijasima to je kod nas tek doslo jedno 10ak godina kasnije pa i sada traje
Sada sam pročitao da je ustvari prvi Walkman izašao čak 1979. godine, ali najveći bum je ostvaren od 1987-1997. godine.
Ja sam imao 2 Tamagochija, ne u isto vrijeme naravno. Vidio da mi brzo dosadi i da nisam sposoban da se brinem o tome nikada više nisam kupio. Imao neki zeleni s kojim si uzgajao nekakvog dinosaurusa i neki bijeli sa nekim kerom.
Ja sam prvi walkman dobio negdje sredinom osamdesetih, stari donio negdje sa sluzbenog puta nemam pojma odakle. To je bilo cudo tehnologije u to vrijeme.
Sjecam se narandjaste spuzvice na slusalicama.
Ja dosao u Australiju 1992, a serija se pojavila dole 1994 godine...Bio sam 10 razred tad i imao istu furku i isao u slicnu skolu kao i oni sto su isli...Serija mog djetinstva Lijepe uspomene ostale iz Australije...
Ova klokanska verzija Beverlija me nikada nije kupila. Onako, moglo se gledati, i to je to.
Naglasak bezze, prica onako, limunada.
Beverli je u svakoj epizodi imao skrivenu poruku omladini, nemojte se drogirati, nemojte piti, nemojte pusiti, cak su i Friends imali "antinikotinsku" propagandu.
To je danas nezamislivo, danas se glumci iz tih serija, da bi se uklopili u nove kretenske trendove, pravdaju sto u seriji nije bilo LGBT, vise crnaca, vise azijata, manje bijelaca, vise poroka odnosno "prava na izbor" i slicna sranja koja se serviraju iz Holivuda vec godinama.