Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
alibaba_i_30_godina wrote:šta '98, ja to i dan danas imam na usb u autu.
slušam evo ove pjesme sa viva kompilacije na youtube i kontam kako je to u suštini iritantno. samo lupa bass nekakav rahitičan, glas kompjuterski ili nekakav k'o da hoće da te ubije. ne bih ovo sada mogao slušati satima.
slazem se sada neke pjesme ne bih mogao slusati ni u daljini da cujem doduse sve sto sam slusao tada danas manje vise mogu slusati
al one na radiju su sada neke katastrofa tipa onaj neki dance pop
Bila je ona jedna ratna pjesma, mescini da je Macbeth pjevao ali ne mogu da je nadjem.
Tekst ide tipa " za jednu noc ... stari kada druga izgubis, cehovi su placeni al si duzan sudbini"
Ako ko zna, blagodarim da mi kaze koja je pjesma..
ja igrao fifu a svi ovu u klubu igrali pes
i dodjem ja jednom da igram kao sa medju boljim u pesu i pobjedim ga 1:0 na srecu neku
nisam vise htio igrao al smo ga i ja i ostali zezali
mi drzali neki turnir lafo, i na radom birali ekipe i najsmotaniji lik dobije neki abc tim iz italije, ovaj drugi sto je sve uzimao inace dobije arsenal
ja igrao fifu a svi ovu u klubu igrali pes
i dodjem ja jednom da igram kao sa medju boljim u pesu i pobjedim ga 1:0 na srecu neku
nisam vise htio igrao al smo ga i ja i ostali zezali
mi drzali neki turnir lafo, i na radom birali ekipe i najsmotaniji lik dobije neki abc tim iz italije, ovaj drugi sto je sve uzimao inace dobije arsenal
ovaj sa talijanima ga uzme 2-1
do dan danas ga zajebavamo
Ni sam ne znam koliko sati sam tako proveo i jutra dočekao sa ekipom igrajući PES, a do dana današnjeg nikad ga nisam naučio kako treba i svi me vazda pobjeđivali. Pobijedim par puta na veliku sreću ili neku očitu glupost protivnika u polusnu.
Ti ko ja ... meni to sve brzo dosadi. Igram po 2 sata i onda sve samo hladno ostavim i izađem. I ovo kada smo igrali PES-a uvijek najmanje ja igrao. Više gledao, cugao i jeo.
Pa kažu a gdje je ono meso, čips ... a ja kolutam očima.
'ajde skoncentrišite se malo. Ovaj zvuk dial-up se naveliko mogao čuti u Bosni sve do prije 15-ak godina pojavom kablovskog neta kada je i telecom bio prinuđen da nešti mijenja.