Svi mi koji dobro pjevamo?

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
Alexandra002

#1 Svi mi koji dobro pjevamo?

Post by Alexandra002 »

S namjerom sam napravilu ovu temu. Postoje ljudi koji imaju dobar glas, extra glas, a ne proguraju se nigdje. Ne pjevaju javno, pjevaju za sebe. A kreštalice s estrade naše... da ne govorim. Odron! zašto je to tako? I dal' ovdje ima osoba koju su povezane s muzikom od malena, s pjevanjem, i slično? Pozz :)
betametazon

#2 Re: Svi mi koji dobro pjevamo?

Post by betametazon »

pjevam, po vlastitom ali i priznanju drugih dobro...htjeli su me i prijaviti na neki od show-a :D ali jos se ne ostvari to...ma nisam ja za toga :D

p.s. da li se iz prve recenice moze zakljuciti da si fan sabana s? :D i sa kojom si namjerom uopste napravila temu? :D
Alexandra002

#3 Re: Svi mi koji dobro pjevamo?

Post by Alexandra002 »

betametazon wrote:pjevam, po vlastitom ali i priznanju drugih dobro...htjeli su me i prijaviti na neki od show-a :D ali jos se ne ostvari to...ma nisam ja za toga :D

p.s. da li se iz prve recenice moze zakljuciti da si fan sabana s? :D i sa kojom si namjerom uopste napravila temu? :D

Haha, ne. Nisam fan Šabana nikakvog. Napravila sam temu da bi se pronašli ljudi koji uživaju u muzici i pjevanju a koji ne iskorištavaju to ni na kakav način. Možda neko nekom pomogne ovdje...sve je moguće. Samo molim praznoglave duše da se ne javljaju i ne prosipaju neku pamet! Hvalaaaa! :-D
Post Reply