Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Lose ti je pravo... ...uzimajuci u obzir da nana nece svasta za svog malog unuka
Ma ubi me neizvjesnost vise :D Znas kako je kad npr cekas poklon za bozic i novu godinu i stalno ga gledas ispod jelke....fino upakovanog al ne smijes ga jos otvoriti :D Ma muke isusove..... :D
Stari wrote:Niste vi... vidim ja....jos sreli pravi tip zene....onu ...
koja je kurva u kuhinji (ovo cu, ako bude bilo potrebe, podrobnije objasniti naknadno)....
filozof u butiku i parfimeriji. ... a glumica u krevetu ....
e to vam je kombinacija u kojoj kao muskarac nemate nikakve sanse da uspostavite bilo kakav oblik ravnoteze. Kombinacija u kojoj ste ....iz mjesta najebali.
Ovi današnji muškarci mi više liče na medvjede i to sa Romanije. Za vas je onda idealno rješenje da pratite fazon iz Stepford's wives
horns&drums wrote:Fina je valjda da zna kuhat&prat&peglat, a iskusna to da je prostitutka u krevetu. I ti novo svasta pitas...
Jah, vala, ona stara narodna "Mati u kuhinji, kurva u krevetu..."
Kad bi se oženili drugo bi pričali kakve su ove naše hamše molili bi vi Boga da vam u skutama ne hoda po kući ne spava u čarapama i ne ispušta zvukove dok je u dubokom snu. Tu ti nestaje romantika a počinje stvarnost i onda bi vam bilo svejedno koji broj grudnjaka nosi jel iskusna ili ne kuha li ili ne kuha