Svetlana Kitić Ceca - na listi SPS-a
- kicky
#1 Svetlana Kitić Ceca - na listi SPS-a
Neki dan gledam RTS, kad tamo na mitingu u nekom Kulturnom Domu u nekoj šumadijskoj pripizdini - Ceca. I sve bi bilo OK, da Svetlana Kitić jedna od najboljih svjetski rukometašica, nije kandidat Socijalističke Partije Srbije, one iste partije na čijem je čelu bio Slobodan Milošević... Ja sam se pravo iznenadio.
- Suicidal Siberian
ah da....vidio sam i ja.....
pa krenula zhena da se opari malo....sta ja znam..
p.s.: sumadija nije pripizdina....jako lijepa pokrajina je u stvarnosti,ne ovoj sa-x forumskoj gdje se koristi kao sinonim za omalovazavanje prekodrinskog i ovodrinskog naroda....
p.s.: sumadija nije pripizdina....jako lijepa pokrajina je u stvarnosti,ne ovoj sa-x forumskoj gdje se koristi kao sinonim za omalovazavanje prekodrinskog i ovodrinskog naroda....
- kicky
Nisam imao namjeru nikoga uvrijediti. Znam da je Šumadija jedna jako lijepa pokrajina. Ali riječ pripizdina za mene označava svaka manja mjesta (i veća), gdje civilizacijski razvoj malo kasni. Najviše takvih pripizdina ima baš u onom djelu BiH gdje sam živio (Z.Hercegovina). Tako da, no hard fillings.Suicidal Siberian wrote:ah da....vidio sam i ja.....