Jest i on je definitivno o.k. ali nije "Fighter": klepio ušima i kad nije bio kriv-valjda konta vratit ću se ja opet pa bolje da ne talasam...sulesavic wrote:Ima tih ražalovanih ekonomista... Nikola Grabovac. Prilča se da je i on pametan insan...
SVETLANA CENIC I BiH??
- BihYankee
-
herzog
...заједљива...?!...није ово заједљивост....ово је крајња некултура и тотално непримјерено 21. вијеку да се било коме , а поготово једној жени, дају коментари о физиономији , односно вањском изгледу.....катастрофа....и тужно....tempora wrote:Nancy Drew wrote:Kad nema ko drugisulesavic wrote: Izvrsna konstatacija i prava pitanja, draga naša ND!![]()
OK, postavili je međ zajednica (Amerikanci, kogod) da po potrebi pritišće Dodika (zato što je izbacio iz Vlade kad je došao na vlast, stari aferimi) al de je malo dozirajte, zabogamiloga
Bit cu krajnje zajedljiva.Izgleda da je gospodju tesko dozirati, sto zbog prostora koji dobija u medijima, sto zbog same njene fizionomije.Po metodi kvaniteta.
- Mahalac
Moram se popraviti, meni je zalosno da mu ona dodje kao neka alternativa sadasnjoj vladajucujoj strukturi u manjem entitetu, ipak mi se cini kao mnogo bolja i pametnija od svih njih...a sto se izgleda tice,,,dobro se drzi 
- Isabell
Jel ti to izjednacavas BL i Sarajevo???Juiceman wrote:Slušam je na radiu neki dan, drobi o tome kako je ona Bosanski patriot i kako treba podignuti ekonomiju i blabla, te da je Dodik monarh i blabla i onda:..."pa eto, nadam se da će Sarajevo i za Božić biti ukrašeno na isti način kao što je i na Bajram"...nije se sjetila reći što Banja Luka nije ukrašena za Bajram
žena nešto pokušava ali iz nje progovara ono pravo, a da očito nije ni svjesna
-
Dezidijat
Ma, Svetlana Cenic je seljanka - vidi joj se na faci. Brđanka živa, i kao i svaka druga brđanka i ona je nacionalista i bez sumlje sam uvjeren da ta žena kad bi ta ženturača imala moć - Hitler bi za nju bio mala maca.
-
liberal
ma nema iz tebe mudrost izvire........Dezidijat wrote:Ma, Svetlana Cenic je seljanka - vidi joj se na faci. Brđanka živa, i kao i svaka druga brđanka i ona je nacionalista i bez sumlje sam uvjeren da ta žena kad bi ta ženturača imala moć - Hitler bi za nju bio mala maca.
-
seiko22
- Location: "REPUBLIKA SRPSKA IS GENOCIDAL PRODUCT AND SHOULD BE ABOLISHED " Prof. Francis A. Boyle
Yankee, da li ovo znaci da je spremna priznati ove rezultate :BihYankee wrote:Kao i za uglavnom sve na ovom forumu : ISTINA JE NEGDJE OKO SREDINE. Gđa Ceca zna da radi ono za šta se školovala, definitivno je inteligentna i visprena. Svakom inteligentnom građaninu BiH jasno je (i to kristalno) da je prvo Bosanac pa onda sve ostalo. Cecu je uhvatio damar osvete jer je nepravedno otkačena i sad odbija prihvatiti status potrošenog kadra pa što bi rekli naši ljudi "fights back" . Neka je , dobro radi ...a po meni , "zdravi nacionalizam" nije poguban po integritet BiH. Definicija zdravog nacionalizma traži elaboraciju ali mislim da svi znamo na šta se odnosi. Na Cecu treba računati u budućnosti... čak mislim da će pomoći bržem stizanju BiH u EU a nacionalizam može biti pozitivan ukoliko ne kolidira sa egzistencijom BiH kao države. I ja bih volio da je Ceca bosanski nacionalista ali što prije prihvatimo aksiom onog NI NI NI te I I I koje je bilo jasno našim roditeljima, samo od sebe će se pojasniti da biti M (tj Bošnjački), H ili S nacionalista ne mora biti u koliziji sa Bosanskim nacionalizmom. Ceca može doprinjeti zauzdavanju i usmjeravanju BH ekonomije ka boljem...Živi bili pa vidili (a i ja skupa sa vama) Ah da : ne mora se neki pojedinac voliti da bi se moglo u potpunosti ili parcijalno sa njim ili njom slagati a ovo važi za sve nas koji mislimo zajedno popravljati državu i živiti u njoj...
a sto je bilo preko 64% glasaca!! A takodjer ne zaboravimo, Crna Gora ( pod kontrolom M. Lajcaka) sa 55% priznata i prije neki dan usvojila Ustav u kome je osnovni nosilac GRADJANIN a ne NAROD, uprkos insistiranju desnih pro-srpskih partija, da to onemoguce!!BiH. Glavni grad zemlje je Sarajevo.
Nezavisnost je stekla 1. marta 1992. godine nakon odluke građana BiH referendumom o samoopredjeljenju. Prema međunarodnim procjenama iz 2006. godine, broj stanovništva iznosi 4.498.976
Priznavanje ovih gore rezultata, valjda povlaci negiranje opravdanog postojanja rs-a, tj entiteta!!
Pitanje je :Gdje je Cenicka u tom pogledu!!
-
Hendrix
Jest ovaj narod naivan ne mogu da vjerujem.
Pa i Dodik od Srpske je do prije neku godinu bio opozicijia i alternativa SDS-u i patriota i antinacionalista i stručnjak za sve živo pa šta bi od toga sada
? I sada dolazi gospoja da nas spasi od aždahe , presmiješno.
Pa i Dodik od Srpske je do prije neku godinu bio opozicijia i alternativa SDS-u i patriota i antinacionalista i stručnjak za sve živo pa šta bi od toga sada
? I sada dolazi gospoja da nas spasi od aždahe , presmiješno.
-
Cryptoman
#37 Re: SVETLANA CENIC I BiH??
Je li zbog kila ili neceg drugog?Prozor wrote:Goni je... Takve k´o ona najteze podnosim.seiko22 wrote:Nakon njenog intervjua u emisiji "Puls", na tv BN, postavlja se pitanje, "Da li je , bivsa ministrica iz vlade "rs-a", odjednom postala "bosanski patriota",koji kritikuje trenutno stanje "velikih vladara nacionalnih stranaka", ili je "rs-ovski petokolonas koji je realizovao da 'sveta zemlja rs" dozivljava sudbinu Titanika!!!
- danas
ja sam je jednom vidjela na TV, mislim kod duske prije par sedmica...fukara_tz wrote:Sinoc je kazala kako je sama izasla iz Sarajeva, mada kad je gostovala kod Duske vise puta je kazala da je protjerana iz Sarajeva, na postavljeno pitanje ko je protjerao odgovor je bio "zelene beretke" i "ljudi u crnim kosuljama" a istina je?Brisbane wrote:Nervira me kada tvrdi da je neko istjero iz Sarajeva. Neka fino kaze, kada, kako, druga je prica ako su je preko mosta mjenjali za neke na zahtjev Srba.
kad nisam u bandak pala...
ja jedne strane ova 'njihova' mahalusa, sa druge strane ona neka ko biva 'nasa'... ama isto dvije tuke nakocoperene... ono par muskih u studiju se ibrete i smiju sebi u bradu, ne mogu doci do rijeci... katastrofa... dajte mi zileta da se najedem... ili kad malo bolje razmislim, dajte mi kakvu mijesalicu za beton, znacu gdje cu je istrest...
- danas
jel' to nije tako bilo???jeza u ledja wrote:Zene o zenama...
znam da je bio grebo u toj emisiji, covjek se ono smije sebi u bradu, ko biva jebo ove budale... kusljugic iz tuzle, ne znam da je covjek rijec progovorio... ove dvije... jadna majko svoja...
- jeza u ledja
Samo konstatujem, 4 zene koje su se javile na ovaj topic imaju izuzetno negativno misljenje o doticnoj. 
-
pinkzelena
Jednom rječju-ODVRATNA!Iz nje izbija veći nacionalizam i četništvo nego kad sastaviš pola onih tamo političara iz RS-a.
Odvratna je kako god okreneš.
- danas
mozda grijesim, ali eto voljela bih da me se prosvijetli -- tacno zbog cega doticna treba da mi je simpaticnajeza u ledja wrote:Samo konstatujem, 4 zene koje su se javile na ovaj topic imaju izuzetno negativno misljenje o doticnoj.
- osa
imenjakinja je od cece arkanovke.danas wrote:mozda grijesim, ali eto voljela bih da me se prosvijetli -- tacno zbog cega doticna treba da mi je simpaticnajeza u ledja wrote:Samo konstatujem, 4 zene koje su se javile na ovaj topic imaju izuzetno negativno misljenje o doticnoj.![]()
![]()
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
ko je ona, i jel dobra nako
-
pinkzelena
Tebi možda...meni ni najmanje..štaviše..još sam se kontrolisala..osa wrote:nije baš raquel welch ali odvratna je prejaka riječ.pinkzelena wrote:Jednom rječju-ODVRATNA!Iz nje izbija veći nacionalizam i četništvo nego kad sastaviš pola onih tamo političara iz RS-a.
-
Nancy Drew
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
daj kaku sliku
- jeza u ledja
danas i pinkzelena se slazu!pinkzelena wrote:Jednom rječju-ODVRATNA!Iz nje izbija veći nacionalizam i četništvo nego kad sastaviš pola onih tamo političara iz RS-a.
aj rest maj kejs
sad