nisam sigurna ima li tema vec ak ima halilite...
a evo sta me nagnalo da je otvorim... naime Dragi i ja bili na moru i kupili i mojoj i njegovoj mami isti suvenir vazne predivne morske sa skoljkama i kamencicima ma kad ih pogledate vidite more...
i tako pitam ja njega danas sta kaze mama na vaznu a on: a rekla je da je obicna vazna i da je stavim pored tv-a...
i inace uvijek nekako se trudi nametati savjetima da ja nekad imam osjecaj da me smatra najvecim idiotom zenom koja ama bash nista ne zna (a nije tako...pitu ne znam napraviti ali ostalo sve super)
a prijateljica mi je pricala... naime ona je poklonila svom momku psa i sve divno krasno cijela njegova porodica obozava psa... i jednom tako ona bila kod njih i kaze njegova mama: ja tako uvijek psu prijetim ako ne bude dobar da ce tebe A da ostavi i da cemo morati da ga vratimo tebi
a inace je sve divno krasno svi se super slazu...
po meni je to neka ugrozenost koju majke osjecaju...jer je u zivotu njihovog sincica sad nova zena koju on voli i obigrava oko nje kao sto je nekad "oko mamine suknje obigravao"...pa im je to neki obrambeni mehanizam
i tako...
zene kakve ste vi sa svojim svekrvama sadasnjim/buducim?
muski... vas opis odnosa vase supruge i majke?