Švedskoj političarki oduzeli putovnicu BiH

IZVANZEMALJAC

Post by IZVANZEMALJAC »

:shock: IZGLEDA STVARNO OPASNA. MENE SAMO ČUDI ZAŠTO JOJ PASOŠA NISU ODUZELI PRIJE. BOG ZNA ŠTA JE MOGLA NAPRAVITI ČUJEM PODRUM JOJ BIO LABORATORIJ ZA BIOLOŠKO ORUŽJE. HTJELI NAPRAVITI VIRUS KOJI NAPADA SAMO NE MUSLIMANE. :-) :-) :-) :-) :-) :-)
district-beg

Post by district-beg »

Vodenjak wrote:Bruka i sramota! :oops:

Cini mi se da i Kasparov ima pasos...
(pardon, putovnicu da me onaj brcak malo manje razumije jer mi je praaavo godra kad se pojedini ovdje rasrde! :roll: :zzzz: )
nisam se ja rasrdio, tacnije, boli me k.... i za nju i za pasoš, al jednostavno ne volim kada se u BiH govori hrvatski jezik! znas li ti sta znaci jezik za jedan narod? i otidji u split pa u prodavnici zatrazi hljeb, da vidis kako ce te naruziti...ali, mi cemo se i dalje njima zetonirati,ako treba i mater svoju prodati...i u prodavnici traziti kruh, na carini pokazivati putovnicu,ici na nogometne utakmice itd. i zaboraviti antu pavelica,tompsona,tudjmana...
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

moje_brcko wrote:

(pardon, putovnicu da me onaj brcak malo manje razumije jer mi je praaavo godra kad se pojedini ovdje rasrde! :roll: :zzzz: )
nisam se ja rasrdio, tacnije, boli me k.... i za nju i za pasoš, al jednostavno ne volim kada se u BiH govori hrvatski jezik! znas li ti sta znaci jezik za jedan narod? i otidji u split pa u prodavnici zatrazi hljeb, da vidis kako ce te naruziti...ali, mi cemo se i dalje njima zetonirati,ako treba i mater svoju prodati...i u prodavnici traziti kruh, na carini pokazivati putovnicu,ici na nogometne utakmice itd. i zaboraviti antu pavelica,tompsona,tudjmana...
:lol: :lol: :lol:

nastranu što u hrvatskoj žive hrvati i ostali

a u BiH hrvati bošnjaci srbi i ostali

:lol:
Virtual X

Post by Virtual X »

jeza u ledja wrote:
moje_brcko wrote:
jeza u ledja wrote: Imas li ti pasos BiH? Izvadi ga iz ladice, pogledaj korice i procitaj sta pise. Hajd pa nam javi. ;)
to sto ti ne znas iz kojeg razloga ima vise naziva na pasošu- tvoj je problem! naravno, imam :P
pa iz kojeg razloga ima tri naziva na pasosu?
Imaju "samo tri naziva", jer nije prosao srpski zahtjev da se PASSPORT pise cirilicom! :D Onda su rekli, ma neka su tri, pa koja god bila :D :D :D

Da se vratim na temu, ja da sam na mjestu ove uvazene bivse drzavljanke BiH, ili bi se zalago za to da BiH zbog ove nepravde nikad ne udje u Evropu, ili bi stupio u strajk gladju ( pa zamislite, molim vas, kako je zivot dosadan kad ne strijepis hoces li dobit vizu, ne pijes kafu iz termoske kad cekas u redu pred ambasadom, nego samo kupis kartu i odes gdje ti je volja! Nemas ba ni na sta niti na koga da psujes! HEBO TO! :D :D :-D :-)
Drvosjeca iz Dejcica

#32 Re: Švedskoj političarki oduzeli putovnicu BiH

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Vjerovatno da njen rad po pitanju BiH nije politicki podoban za odredjene politicke strukture pa je zbog toga svrstana medju allahove sljedbenike. :lol:
el flaco

Post by el flaco »

komi wrote:
moje_brcko wrote:

:lol: :lol: :lol:

nastranu što u hrvatskoj žive hrvati i ostali

a u BiH hrvati bošnjaci srbi i ostali

:lol:
Nastranu sto je takav hrvatski jezik prekonoci uvezen u BiH :wink:

Priznat cete da je prilicno nelogicno da na primjer komsije u Bugojnu, Jajcu ili Tuzli imaju dva razlicita jezika, da jedan kaze pasos, drugi putovnica, jedan kaze sprat a drugi kat, helikopter i zrakomlat itd.itd. Ovo je vjestacki uvezeno u BiH ali ja nemam nista protiv, kako im volja, medjutim imam pravo reci da mi je to prilicno smijesno
Dezidijat

#34 Re: Švedskoj političarki oduzeli putovnicu BiH

Post by Dezidijat »

Niđe veze - 30.000 hiljada hrvatskih srba u srpskom entitetu i niko ih ni ne spominje.
Hoćel oduzet pasoš i pjevaču U2 - Bonno ima BH pasoš :?
Saian

#35 Re: Švedskoj političarki oduzeli putovnicu BiH

Post by Saian »

macco viDJu li ti ovih tvojih indijanaca :D :D :D
Vodenjak

Post by Vodenjak »

moje_brcko wrote:

Jezik koji ja zovem svojim maternjim je poodavno silovan, ponizen, zarazen... A sve to od strane svih POLITICKIH strana u nasoj zemlji. Podvlacim ono POLITICKIH jer sve sto se u BiH (a vala i shire) desava sa jezikom, najmanje ima veze sa onima koji bi se zaista trebali potruditi i kojima bi se trebalo dopustiti da rade svoj posao i stvari postave na pravo mjesto! Dakle lingvisti! I to lingvisti po struci a ne "lingvisti" po politickom, nacionalnom i vjerskom opredjeljenju!
Ali, oni pravi nemaju nikakve sanse i to jos dugo jer... "znas li ti sta znaci jezik za jedan narod?" :roll: :oops:
Dosta o tome. Odosmo s teme, banovace me majke mi! :-) :D
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Oduzece i Boni Voksu ako predje na islam :D:D
Post Reply