U koju svrhu?plain vanilla wrote:tajna zenska udruga na forumu vec vodi evidenciju svih koji su se oglasili na ovoj temi
Sve zablude oko veličine "batine"
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- dale cooper
#76 Re: Sve zablude oko veličine "batine"
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#77 Re: Sve zablude oko veličine "batine"
pa da znamo koji su zdravstveno bezopasnidale cooper wrote:U koju svrhu?plain vanilla wrote:tajna zenska udruga na forumu vec vodi evidenciju svih koji su se oglasili na ovoj temi
- dale cooper
#78 Re: Sve zablude oko veličine "batine"
Znači ozbiljan naučni rad. Carry on!plain vanilla wrote:pa da znamo koji su zdravstveno bezopasnidale cooper wrote:U koju svrhu?plain vanilla wrote:tajna zenska udruga na forumu vec vodi evidenciju svih koji su se oglasili na ovoj temi
- plain vanilla
#79 Re: Sve zablude oko veličine "batine"
rekoh li da je bezopasno nepozeljno i dosadno?dale cooper wrote:Znači ozbiljan naučni rad. Carry on!plain vanilla wrote:pa da znamo koji su zdravstveno bezopasnidale cooper wrote: U koju svrhu?
- bezbrizna
#80 Re: Sve zablude oko veličine "batine"
podrzavamAltsa wrote:ja mislim da pod hitno u licnu kartu treba stavljati podatak kolika je dubina vagine i velicina penisa da ne bi doslo do kobnog susreta![]()
- cls
#81 Re: Sve zablude oko veličine "batine"
Nemam zabludu meni je svakako mali 
- Pickoo
#82 Re: Sve zablude oko veličine "batine"
pošto je očigledno da su mnogi ovu ozbiljnu stvar shvatili kao zajebanciju i ne čitaju skenirani tekst u prvom postu (njih 90% sigurno) evo taj tekst u kucanoj verziji
Vagina ima sposobnost rastezanja ili skupljanja po širini, ali se NE MOŽE mnogo mijenjati PO DUŽINI – maksimalno rastezanje u dužinu je nešto preko 2 cm.
Njezina širina i obim se veoma mijenjaju kako bi dozvolili glavi i tijelu djeteta prilikom porođaja, do prođu van.
Penis u erekciji dug oko 15 cm se smatra SAVRŠENIM za vaginu PROSJEČNE veličine. Prosječni vaginalni kanal, od ulaza u vaginu do ulaza u maternicu (uterus) iznosi oko 10 cm, te ako se doda 2,5 cm za širenje i drugih 2,5 cm za područje ulaza u vaginu, dobija se suma od 15 cm, SAVRŠENA PODUDARNOST za penis od 15 cm. Penis koji prodire čitavim putem do stražnjeg dijela vagine svako osjetljivo mjesto u vagini i njegove refleksološke zone i ujedinit će se s refleksološkim zonama vagine, Tako će u smislu reflekoslogije, srce biti poredano zajedno sa srcem, pluća s plućima itd.
Savršeni penis ili vagina su takvi da savršeno pristaju jedno drugome, Ta vrsta savršenstva može spriječiti mnogo problema. Na primjer, muškarac s penisom dugim 22 cm će praviti VELIKE PROBLEME ženi s PLITKOM vaginom. Međutim, isti taj muškarac neće stvarati nikakve probleme ženi s vaginom od 22 cm. Muškarac, čiji je penis kraći od vagine njegove partnerice neće moći do kraja prodrijeti u nju i potpuno je zadovoljiti.
Međutim, isti taj muškarac će potpuno zadovoljiti ženu sa plitkom vaginom. Time su raspršeni mitovi o veličini penisa, jer jedina važna stvar je PODUDARNOST penisa i vagine.
Ako žene s kraćim vaginama imaju odnos s muškarcima s dužim penisom, mogu se javiti teškoće. Muškarci su skloni da prodru daleko koliko mogu, naročito u vatri strasti ili usred orgazma. Glavić penisa će PRODRIJETI KROZ tijesni prsten cervikalnog otvora (grlića maternice) i ući u uterus (maternicu). Prodiranje kroz taj prsten je za muškarca veliki užitak i uzbuđenje, ali je KOBNO ZA ŽENU. na Istoku se cerviks zove „drugi prsten“, pošto se vanjski otvor vagine zove „prvi prsten“. Prostitutke s neobično malim vaginama su popularne kod muških klijenata, ali ta njihova popularnost im donosi RANU SMRT.
Ulazak u maternicu je ZABRANJEN za penis ili bilo koji drugi strani predmet. Od takve zloupotrebe mogu nastati STRAŠNE BOLESTI. Kada penis uđe kroz grlić maternice, on unosi sa sobom smegmu, urin, bakterije i druge uzročnike bolesti. Penetracija penisa takođe rasteže ulaz u maternicu i time dozvoljava zaraznim mikroogranizmima da uđu u maternicu. Već čak i samo trljanje penisa o zid maternice kod ulaza, može izazvati upalu.
Nije čudo što prostitutke s dvostrukim prstenom ne žive dugo, pošto su otvorene INFEKCIJAMA iz toliko mnogo izvora...................
Ako , zbog prodiranja, već postoje smetnje cerviksa i uterusa, tada je najbolje rješenje antibiotska krema. Za njenu primjenu muškarac, prije penetracije, jednostavno namaže vrh penisa kremom i tada prodre sve do oštećenih područja. Kad je krema jednom primjenjena polako će nastupiti zacjeljivanje. VIŠE NIKADA NE DOZVOLITE prodiranje penisa do te dubine.
Vagina ima sposobnost rastezanja ili skupljanja po širini, ali se NE MOŽE mnogo mijenjati PO DUŽINI – maksimalno rastezanje u dužinu je nešto preko 2 cm.
Njezina širina i obim se veoma mijenjaju kako bi dozvolili glavi i tijelu djeteta prilikom porođaja, do prođu van.
Penis u erekciji dug oko 15 cm se smatra SAVRŠENIM za vaginu PROSJEČNE veličine. Prosječni vaginalni kanal, od ulaza u vaginu do ulaza u maternicu (uterus) iznosi oko 10 cm, te ako se doda 2,5 cm za širenje i drugih 2,5 cm za područje ulaza u vaginu, dobija se suma od 15 cm, SAVRŠENA PODUDARNOST za penis od 15 cm. Penis koji prodire čitavim putem do stražnjeg dijela vagine svako osjetljivo mjesto u vagini i njegove refleksološke zone i ujedinit će se s refleksološkim zonama vagine, Tako će u smislu reflekoslogije, srce biti poredano zajedno sa srcem, pluća s plućima itd.
Savršeni penis ili vagina su takvi da savršeno pristaju jedno drugome, Ta vrsta savršenstva može spriječiti mnogo problema. Na primjer, muškarac s penisom dugim 22 cm će praviti VELIKE PROBLEME ženi s PLITKOM vaginom. Međutim, isti taj muškarac neće stvarati nikakve probleme ženi s vaginom od 22 cm. Muškarac, čiji je penis kraći od vagine njegove partnerice neće moći do kraja prodrijeti u nju i potpuno je zadovoljiti.
Međutim, isti taj muškarac će potpuno zadovoljiti ženu sa plitkom vaginom. Time su raspršeni mitovi o veličini penisa, jer jedina važna stvar je PODUDARNOST penisa i vagine.
Ako žene s kraćim vaginama imaju odnos s muškarcima s dužim penisom, mogu se javiti teškoće. Muškarci su skloni da prodru daleko koliko mogu, naročito u vatri strasti ili usred orgazma. Glavić penisa će PRODRIJETI KROZ tijesni prsten cervikalnog otvora (grlića maternice) i ući u uterus (maternicu). Prodiranje kroz taj prsten je za muškarca veliki užitak i uzbuđenje, ali je KOBNO ZA ŽENU. na Istoku se cerviks zove „drugi prsten“, pošto se vanjski otvor vagine zove „prvi prsten“. Prostitutke s neobično malim vaginama su popularne kod muških klijenata, ali ta njihova popularnost im donosi RANU SMRT.
Ulazak u maternicu je ZABRANJEN za penis ili bilo koji drugi strani predmet. Od takve zloupotrebe mogu nastati STRAŠNE BOLESTI. Kada penis uđe kroz grlić maternice, on unosi sa sobom smegmu, urin, bakterije i druge uzročnike bolesti. Penetracija penisa takođe rasteže ulaz u maternicu i time dozvoljava zaraznim mikroogranizmima da uđu u maternicu. Već čak i samo trljanje penisa o zid maternice kod ulaza, može izazvati upalu.
Nije čudo što prostitutke s dvostrukim prstenom ne žive dugo, pošto su otvorene INFEKCIJAMA iz toliko mnogo izvora...................
Ako , zbog prodiranja, već postoje smetnje cerviksa i uterusa, tada je najbolje rješenje antibiotska krema. Za njenu primjenu muškarac, prije penetracije, jednostavno namaže vrh penisa kremom i tada prodre sve do oštećenih područja. Kad je krema jednom primjenjena polako će nastupiti zacjeljivanje. VIŠE NIKADA NE DOZVOLITE prodiranje penisa do te dubine.
- bezbrizna
#83 Re: Sve zablude oko veličine "batine"
zanima me samo da li je ta knjiga jedino od literature na osnovu cega si odlucio da dignes uzbunu?
Ja imam jednu knjigu ''Taoisticke tajne o ljubavi'' ali nikad ju nisam procitala do kraja posto mi je djelovalo da je sve to davno prevazidjeno.
Ja imam jednu knjigu ''Taoisticke tajne o ljubavi'' ali nikad ju nisam procitala do kraja posto mi je djelovalo da je sve to davno prevazidjeno.
- plain vanilla
#84 Re: Sve zablude oko veličine "batine"
nije ovo uzbuna, ovo je slamka spasabezbrizna wrote:zanima me samo da li je ta knjiga jedino od literature na osnovu cega si odlucio da dignes uzbunu?
- Pickoo
#85 Re: Sve zablude oko veličine "batine"
zar treba uopšte ikakva literaturabezbrizna wrote:zanima me samo da li je ta knjiga jedino od literature na osnovu cega si odlucio da dignes uzbunu?
razmisli malo mozgom
ako je batina duža od vagine naravno da će kroz grlić maternice prodrijet u maternicu
a ti se dalje raspituj ili googlaj da li je to dobro ili nije
-
miki.ba
#86 Re: Sve zablude oko veličine "batine"
Šta se ba ljutis, ako ti je kita 10 cm ne istresaj frustracije na nas.Pickoo wrote:zar treba uopšte ikakva literaturabezbrizna wrote:zanima me samo da li je ta knjiga jedino od literature na osnovu cega si odlucio da dignes uzbunu?
Ja imam jednu knjigu ''Taoisticke tajne o ljubavi'' ali nikad ju nisam procitala do kraja posto mi je djelovalo da je sve to davno prevazidjeno.![]()
razmisli malo mozgom
ako je batina duža od vagine naravno da će kroz grlić maternice prodrijet u maternicu
Tema je shega i normalno da cemo se zajebavati.
- Pickoo
#87 Re: Sve zablude oko veličine "batine"
moja kita upravo TAMAN 15,5 cmmiki.ba wrote:Šta se ba ljutis, ako ti je kita 10 cm ne istresaj frustracije na nas.Pickoo wrote:zar treba uopšte ikakva literaturabezbrizna wrote:zanima me samo da li je ta knjiga jedino od literature na osnovu cega si odlucio da dignes uzbunu?
Ja imam jednu knjigu ''Taoisticke tajne o ljubavi'' ali nikad ju nisam procitala do kraja posto mi je djelovalo da je sve to davno prevazidjeno.![]()
razmisli malo mozgom
a ti se dalje raspituj ili googlaj da li je to dobro ili nije![]()
![]()
![]()
-
miki.ba
#88 Re: Sve zablude oko veličine "batine"
Vjerovati cemo ako postaviš sliku.Pickoo wrote:
moja kita upravo TAMAN 15,5 cm
- plain vanilla
#89 Re: Sve zablude oko veličine "batine"
kako moze biti tamam kad ovisi jel tamam od velicine vagine?Pickoo wrote:moja kita upravo TAMAN 15,5 cmmiki.ba wrote:Šta se ba ljutis, ako ti je kita 10 cm ne istresaj frustracije na nas.Pickoo wrote: zar treba uopšte ikakva literatura![]()
razmisli malo mozgom
a ti se dalje raspituj ili googlaj da li je to dobro ili nije![]()
![]()
![]()
sam sebe demantiras
- bezbrizna
#90 Re: Sve zablude oko veličine "batine"
googlala, brate mili, i nikako da naletim na nesto alarmantno....Pickoo wrote:zar treba uopšte ikakva literaturabezbrizna wrote:zanima me samo da li je ta knjiga jedino od literature na osnovu cega si odlucio da dignes uzbunu?
razmisli malo mozgom
previse pomppe ni oko cega.
ako vec trazis slamku spasa da te podsjetim da ''nije bitna duzina stapica, nego carolija koju stvara''.
-
miki.ba
#91 Re: Sve zablude oko veličine "batine"
Ne tjesi ga, naravno da je bitna velicina, podjednako kao i talenat.bezbrizna wrote:
ako vec trazis slamku spasa da te podsjetim da ''nije bitna duzina stapica, nego carolija koju stvara''.
Ima malo i vježbe al sa 10 cm ništa ne možeš napraviti.
- ortodont
#92 Re: Sve zablude oko veličine "batine"
bezbrizna wrote:nego carolija koju stvara
-
kennwood
#93 Re: Sve zablude oko veličine "batine"
Svi smo mi razliciti, nekim zenama je dovoljan i da je 12cm a nekima ni +20 cm nije dovoljan. Bitno je da se to radi sa puno strasti, najbitnije kod sex-a je da se gleda da jedno drugog zadovoljimo, a inace od 8 cm je dovoljno za seksualne odnose, to sam citao jednom. A inace nisam sa tim opterecen, jer jos i djevojka mi je jako zadovoljna, a i ja sam. Bitno je da se dize i da traje barem preko 3 sata, naravno kad se ima vremena, a vako na brzaka(dnevna tura, sto je obavezno barem jednom svaki dan) isto nije lose al barem na pola sata.
Velicina je nebitna, najbitnije je da se zna ko je musko a ko zensko i naravno da se dize, jer on ako se ne dize dzaba da je 47.
Velicina je nebitna, najbitnije je da se zna ko je musko a ko zensko i naravno da se dize, jer on ako se ne dize dzaba da je 47.
- plain vanilla
#94 Re: Sve zablude oko veličine "batine"
neka ga, srce drago..mozda sad osvoji neku zivu, pa nece morat metat seksi slicice na forum
-
miki.ba
#95 Re: Sve zablude oko veličine "batine"
Još jedan što se tjesi.
- Pickoo
#96 Re: Sve zablude oko veličine "batine"
plain vanilla wrote: kako moze biti tamam kad ovisi jel tamam od velicine vagine?![]()
![]()
sam sebe demantiras![]()
ako je prosječna ženina vagina 15 cm, znači da je TAMAN za većinu žena
- plain vanilla
#97 Re: Sve zablude oko veličine "batine"
e statistika ti je najveca lazPickoo wrote:plain vanilla wrote: kako moze biti tamam kad ovisi jel tamam od velicine vagine?![]()
![]()
sam sebe demantiras![]()
![]()
![]()
ti ces bas mozda potrefiti one s duzom vaginom, a one sto tebi godi ce nakav veliki ubit' ...da ne kazem cime
-
miki.ba
#98 Re: Sve zablude oko veličine "batine"
Radius kretanja 2 cm, što ti je ista kilometraža recimo ovog sa 8 cm za 3 sata i ovog sa 18 cm za 20 min.moda56 wrote:kennwood wrote:Svi smo mi razliciti, nekim zenama je dovoljan i da je 12cm a nekima ni +20 cm nije dovoljan. Bitno je da se to radi sa puno strasti, najbitnije kod sex-a je da se gleda da jedno drugog zadovoljimo, a inace od 8 cm je dovoljno za seksualne odnose, to sam citao jednom. A inace nisam sa tim opterecen, jer jos i djevojka mi je jako zadovoljna, a i ja sam. Bitno je da se dize i da traje barem preko 3 sata, naravno kad se ima vremena, a vako na brzaka(dnevna tura, sto je obavezno barem jednom svaki dan) isto nije lose al barem na pola sata.
8cm i da traje tri sata pa to su isusove muke
Fakat sex 3 sata, ja bi dobio upalu svih mogucih misica.
Mogo bi 3 sata samo kad bi se gledanje filma prije sexa ubrajalo u sex.
- bezbrizna
#99 Re: Sve zablude oko veličine "batine"
ma slobodno reci cimeplain vanilla wrote: e statistika ti je najveca laz
ti ces bas mozda potrefiti one s duzom vaginom, a one sto tebi godi ce nakav veliki ubit' ...da ne kazem cime
BATINOM, bez navodnika
- Pickoo
#100 Re: Sve zablude oko veličine "batine"
ne bi ja tebe dalje zadržavoplain vanilla wrote:e statistika ti je najveca lazPickoo wrote:plain vanilla wrote: kako moze biti tamam kad ovisi jel tamam od velicine vagine?![]()
![]()
sam sebe demantiras![]()
![]()
![]()