Sve više fufica po Sarajevu!!!

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
ruud

#76 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by ruud »

gidra wrote:
james28 wrote:
ruud wrote:ako, i samo ako, mi dozvolite
da bacim, jedan, maleni

HEJT

fuficama na IGu koje na svojim slikama taguju robne marke i butike odjece koju nose na sebi.

Mrš u lijepu pičku materinu.
Hvala.
ja upravo o tome pričam brate, ali na ovom forumu izgleda sve neki degenerici što hoće da ispadnu duhoviti na silu
Možda zato što im ti isti butici ili robne marke plaćaju za tu reklamu i to su obično djevojke koje imaju desetine hiljada IG pratilaca.. i dobre se pare vrte na tom reklamiranju :wink:
Nisam ja drug pao s kruške, znam šta ti pričaš al' znam i ja šta pričam :)
Ima razlike izmedju:
a) Brug butik, butik ovaj salon onaj i slično
b) Daniel Welington tag na satu, Zara tag na pantolama, Adidas tag na tenama, RayBan tag na cvikama itd.

OVO DRUGO SU KOMPLEKSI i ništa više :) zato još jedanput, prisjetio bih se Mamićeve čuvene...
MarlboroGold

#77 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by MarlboroGold »

Bloo wrote:
MarlboroGold wrote:
Bloo wrote: Fool me once shame on you, fool me twice shame on me..fool.me three.time, jbh debil... :mrgreen:
[youtube]http[/youtube]
Hoš? :lol:
Image
Ewww foot shake ili holding feet together :|
Last edited by MarlboroGold on 04/05/2018 10:02, edited 1 time in total.
Zejnep

#78 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by Zejnep »

pa fuj
MarlboroGold

#79 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by MarlboroGold »

Zejnep wrote:pa fuj
Njeguješ stopala i dođe neko sa gljivicama :lol:
Zejnep

#80 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by Zejnep »

Muka mi od ove slike
kmirsad

#81 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by kmirsad »

Zejnep wrote:Muka mi od ove slike
:lol: Šta bi tek rekla na rutave noge... :lol:
pustopoljina

#82 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by pustopoljina »

kiki-miki wrote:
Pocesto se sad sjedi na vise stolica, s obje strane.
...uvjereni da na trzistu ima i bolje za manje pare...samo treba jos sacekati, bice i snizenje...
ha televizor, ha zivotni partner...
Paco

#83 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by Paco »

Eto, dusa draga...ono bi neku djevojku, ali takva se jos nije rodila. :smajlikojipadaunesvijest:
Dok se takva ne pojavi, sve su fufice :smajlipaounesvijestinemrda:

Kupi sebi frizider, televizor, ono cudo "kengurko-kengurko" i zabavi se.

Kad vidim kakve se teme otvaraju i kakvi su komentari i razmisljanja pokretaca teme, tacno mi dodje da pomislim da je i onaj zumbul kvalitetan forumas.
Nastasia

#84 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by Nastasia »

Ne znam čemu žalopojke zbog broja fufica kad su muškarci upravo jedan od glavnih razloga njihove brze ekspanzije.
Doduše, zavisi šta podrazumijevaš pod fuficom, a šta pod normalnom djevojkom, ali iz iskustva, fufica izgleda nekako ovako:
dugi, nadograđeni, šiljasti nokti kojim je realno nemoguće obrisati šupak, pretežno u rozim ili crvenim nijansama a ponekad i crnoj, duga, ravna, farbana crna kosa (izgleda da plavuše više nisu u modi) sa nerijetko ekstenzijama očito vidljivim, pretjerano iskvarcana koža do te mjere da pod određenim osvjetljenjem izgleda narandžasto, umjetne trepavice, precrtane napućene usne i naravno, ništa od ovoga ne bi pomoglo da nije atributa koji su ili postojeći ili se nadograde kojekakvim push-up grudnjacima, gaćama sa silikonskim umetcima na mjestu guzova itd. I sve se to prezentuje u oskudnoj odjeći.

E znate šta? Te djevojke mahom imaju momke, ako ih nemaju, onda u gradu nikad nisu same, ako će muškarac u kafani kome prići, prići će njoj.

I onda se uhvatite priče nema normalnih cura.

Znam da će mnogi reći da će muškarac prići njoj da se ogrebe malo :izet: a tražit će normalnu za vezu. Fora je u tome što ja (a sebe smatram poprilično normalnom, prosječnom djevojkom) ako primjetim lika u krugu od dva metra sa tim "fuficama" prosto ga ne želim u svojoj blizini. Tako i mnoge "normalne" djevojke.
S4mpion

#85 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by S4mpion »

Tačno je da je fufica sve više, ali nije tačno da nema finih cura, ima ih i nisu baš toliko rijetka pojava, ali jesu težak zadatak, gdje ti, kao muško, treba da nastupiš sa svojim pregovaračkim vještinama. :mrgreen:

Fufica ti ne treba, pogotovo ona neostvarena koja u sedmici dana izađe na kafu s 10 likova kojima jedva zna imena.
pustopoljina

#86 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by pustopoljina »

Nastasia wrote:Ne znam čemu žalopojke zbog broja fufica kad su muškarci upravo jedan od glavnih razloga njihove brze ekspanzije.
Doduše, zavisi šta podrazumijevaš pod fuficom, a šta pod normalnom djevojkom, ali iz iskustva, fufica izgleda nekako ovako:
dugi, nadograđeni, šiljasti nokti kojim je realno nemoguće obrisati šupak, pretežno u rozim ili crvenim nijansama a ponekad i crnoj, duga, ravna, farbana crna kosa (izgleda da plavuše više nisu u modi) sa nerijetko ekstenzijama očito vidljivim, pretjerano iskvarcana koža do te mjere da pod određenim osvjetljenjem izgleda narandžasto, umjetne trepavice, precrtane napućene usne i naravno, ništa od ovoga ne bi pomoglo da nije atributa koji su ili postojeći ili se nadograde kojekakvim push-up grudnjacima, gaćama sa silikonskim umetcima na mjestu guzova itd. I sve se to prezentuje u oskudnoj odjeći.

E znate šta? Te djevojke mahom imaju momke, ako ih nemaju, onda u gradu nikad nisu same, ako će muškarac u kafani kome prići, prići će njoj.

Znam da će mnogi reći da će muškarac prići njoj da se ogrebe malo :izet: a tražit će normalnu za vezu. Fora je u tome što ja (a sebe smatram poprilično normalnom, prosječnom djevojkom) ako primjetim lika u krugu od dva metra sa tim "fuficama" prosto ga ne želim u svojoj blizini. Tako i mnoge "normalne" djevojke.
ma kakvi malo, on bi takvu i za vezu, samo takvoj treba odrzavati paznju...parama i onim sto se za pare moze kupiti, da drugarice znaju da je ona najbolja.
ma uhvati se te price, kad ponestane para za impresioniranje. da ima vise para, ne bi imao problema sa fuficama u gradu. bio bi i on najfaca medju svojom rajom.
nisu njemu "normalne " cure zanimljive...nece jarani baliti za njom, a vjerojatno znaju po kuci i oko kuce vise uraditi od njega.
fufice su jedini izbor onima koji ganjaju fufice i jedino rjesenje je da zaradi vise para.
Queen_of_hearts

#87 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by Queen_of_hearts »

Nastasia wrote:Ne znam čemu žalopojke zbog broja fufica kad su muškarci upravo jedan od glavnih razloga njihove brze ekspanzije.

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
TO je to, vidim te kome prilazis, standarda nemas, zdra'ooo
Tomahawk11
Globalni moderator

#88 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by Tomahawk11 »

Evo prijedlog:
nek upiše kakvog fakulteta, ekonomiju, pravo, tamo djevojki koliko hoćeš, mlade, neiskvarene, ako tamo ne nađeš da nije fufica, onda pravac najveća šuma, u kakvu zemunicu i čekaj kraj.
MarlboroGold

#89 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by MarlboroGold »

pustopoljina wrote: nisu njemu "normalne " cure zanimljive...nece jarani baliti za njom, a vjerojatno znaju po kuci i oko kuce vise uraditi od njega.
fufice su jedini izbor onima koji ganjaju fufice i jedino rjesenje je da zaradi vise para.
Može i ključ na temu nakon ovog :thumbup:
Nastasia

#90 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by Nastasia »

al' brate mili, skupa si :D :D
mousstapha

#91 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by mousstapha »

Jesi trazio u biblioteci :D
basicm

#92 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by basicm »

HAVANA wrote:Ovaj ko ovaj jedan sto je kod mene radio.Nema kaze zenska normalnog,koga i kako cu ozenit :mastakazes: 33 mi godine,sve mi dojadilo... :roll: A frajer iz bosne ne izlazi,sve one contre nake pune votke i red bula,ubi stoja,jana,cana,guzovi frcaju u 3 ujutro...Onda je poceo ruzu pusit i po nargilama hodat.Eno ga sad u dzamiji zavrsio.Ruka ko buhtla,torbica,golf s alahami najboljim felgama,gttdi...
Uh, prejako profiliranje, i to ono bas od gusjenice do leptira. Moze se doktorat na ovoj pasmini napraviti.
MarlboroGold

#93 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by MarlboroGold »

mousstapha wrote:Jesi trazio u biblioteci :D
Ako je ovakva...

Došla televizijska ekipa iz Redakcije školskog programa u neko selo u unutrašnjosti da snimi prilog o tipičnom radnom danu našeg seljaka. Montiraju oni svu opremu i daju reč seljaku. Seljak poče da priča:
• Ustanem ti ja tako oko pola pet izjutra, drmnem jednu - dve rakijice i isteram ovce na ispašu. Dok one pasu, ja ubijem još jedno četiri - pet rakijica. Onda posle ispaše, kad ih vratim kući, uzmem ...
Reditelj viknu:
• Seci! Seci! Pa, jeste li vi normalni? Ovo je školska emisija, to će da gledaju deca. Lepo vi kažite kako čitate knjige, pričajte o kulturi. Idemo ponovo, da probamo.
Seljak kaže:
• Ustanem ti ja tako oko pola pet izjutra, pročitam knjigu - dve, pa onda isteram ovce na ispašu. Dok ovce pasu, ja ti se lepo sit načitam. Onda posle ispaše, kad ih vratim kući, pred ručak, onako na brzaka, prelistam dve - tri knjige. Uz ručak mnogo volim da čitam. Obično uzmem neku deblju knjigu da posle ručka mogu da se lepo uspavam. Kad ustanem, dođe komšija Pera i mi tu pročitamo još jedno tri - četiri knjige pre nego što siđemo u selo. Uveče se celo selo skuplja u biblioteci. Tu svi čitamo i komentarišemo šta je ko pročitao. Oko deset sati bibliotekarka Desa obično svita fajront, jer smo pročitali sve knjige. Tada se svi preselimo kod komšije Mike. On ima štampariju.
John Cleese

#94 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by John Cleese »

Zecove, zecove... ubice te romantika :| :D
kiligonzales

#95 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by kiligonzales »

Prilazimo radi kratkorocnog, a druge kontamo za dugorocno. Tako ko fol ispadne. :)

Sjedim na kafi s drugovima i sad komentarisemo svasta nesto, pa i sebe same i zelje nase, ono jbg kako je ko realnih ili nerealnih ocekivanja i onda skontamo da nam se zelje krecu od one de ti meni nevinu, postenu, pametnu djevojku, ljepoticu, sveticu, ali da se jebe ko profesionalka za braka, da kuha ko Memeledzija, tolerantna na nase gluposti i td. i daj sta das, samo da nije u gacama dok se prizenimo, do toga ne mogu i ne zelim biti sa svakim, a opet se posrne i zaglavi s nekim po cijim smo karakteristikama srali. Na kraju se sijelo o temi musko-zenskih odnosa pretvori u zakljucak da i mi vagamo s kime, kako, kada i koliko mozemo otrpiti, da mislimo o tome kako nam se neka prodaje i kako se mi kome prodajemo i td. Upoznas lijepu, prijatnu, pametnu osobu i onda bi da je oblacenjem pretvoris u kakvu fuficu, od svih stvari najvise sam joj zamjerio na stil oblacenja :lol:

Jednostavno i mi muskarci smo nekad kreteni.

Sto je najgore svi gazimo 30-te i one bitne teme poput braka, djece i svasta nesto padne u drugi plan jer smo svi obesmislili ono sto ima smisla, a dali smisao onome besmislenom.
Bloo
Globalna šefica

#96 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by Bloo »

John Cleese wrote:
Zecove, zecove... ubice te romantika :| :D
:lol:
I find your lack of faith in my romantic skillz disturbing... :twisted:
Tomahawk11
Globalni moderator

#97 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by Tomahawk11 »

Nego, gdje ima tih fufica? :?
Da vidimo valjaju li šta :zoka:
Ramzess Veliki

#98 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by Ramzess Veliki »

kmirsad wrote:Prvi maj... odem s kobrom na jutarnju kaficu i Štok na Bistarac, u restoran... ima lijepa bašta s pogledom na izletište i jezero... dole, odmah ispod, dva uređana mjesta za izlet i roštiljanje sa stolom klupama, natkrivena... 5-6m udaljena... Za jednim sjede pet šest mladica, lijepi ko slike, razvijeni, moderno obučeni, zgodni... za onim drugim sjadi 5-6 prekrasnih djevojaka, sve ljepša od ljepše...
Sjedili smo sat dva i promatrali ih... nečeš vjerovati, oni muški... ni jedan, jedini podled za sve to vrijeme nisu uputili prema curama...iako su ih cure često i dosta vidljivo osvjetljavale farovima i mahale repom... momci su povadili iz rusaka , pive, votke, red bulove, gomile mesa, roštilj, par vreča ćumura i ... mobitele...
Cure su raspalile roštilj, čavrljale, smijale se, igrale odbojke, izvadile karte, skinule se u kupače kostime i šorceve...
Muški se nisu pomjerili, čak ni kad lopta pobjegne do njih da je curama vrate... nalokali se, buljili u mobitele, tipkali... jedini kontakt su s curama ostvarili, kad je jedan od njih prišao curama i zamolio ih da i njima potpale roštilj...
Rekoh kobri... vela havle, gluho bilo... hajmo kuči, ja ovo više ne mogu gledat...
Pederi rodjo ... pederi ... khm - muski homoseksualci ... :oops:
Isto to sam gledao na Termama, njih cetverica ne zna se koji je zgodniji ... dodaju se u bazenu rozom lopticom ... :shock:

Ja leg'o na plocice (na stomaku, podloga je betonska) I izvadim knjigu nekakvo indijsko sr... ali na engleskom da vjezbam "how yes no" I to ... odma' mi pridje pederc... gay boy I metnu peskiric pored mene i stane mi se smjeskat' ... odmah sam zazalio sto ne ponesoh Avaz, on ih rastjeruje k'o Autan krvopije (inace kcerka mi je zabranila da nosim krampu za takve situacije, kaze da sam homofob ned'o Bog, tako da nisam mogao pravilno reagovat') ... :oops:

Tako i ta bratija ... joj kud nisam bio tu da uletim klizecki da branim cast I obraz ovo nas malo sto se nismo poped... - sto smo ostali norm... :sad: ... ma sto su nam zene draze ... :thumbup:
Ramzess Veliki

#99 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by Ramzess Veliki »

Tomahawk11 wrote:Nego, gdje ima tih fufica? :?
I ja se pitam ... ima kome ne smetaju ... :oops:
mad_max_ba

#100 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by mad_max_ba »

Tomahawk11 wrote:Nego, gdje ima tih fufica? :?
eno onaj objasnio do u detalj

ko gleda u takve, takve ga i nadju evenšuli....

a možda je i do mene
ne gledam ništa, van interesnih sfera, onako usput (literali) kroz šoferšajbu ako upratim šta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Locked