Naravno ako Hayat pocne prikazivati smece sapunice odmah 40 drugih kanala pocne i to kopirati..
Evo od 10 kanala 6 kanala prikazuju Indijske sapunice u isto Vrijeme.
Sigurno ste vidjeli onu super smijesnu komediju na Hayatu sa dramaticnim zvukovima i nacinom snimanja zvanu Bandini koja je OMFGGGGGGGG , i koju ponekad gledam nekoliko sekundi kada je neki napet trenutak u seriji a napetost u toj seriji je Komedija xD..
I jos ona serija na OBNu, ona mala sa klempavim usima i zubima poput dabra,, stvarno neznam kakak je to to ovo narod da moze gledati smece poput ovoga.
Prije 10 godina barem su bile kvalitetne sapunice poput Marimar ili nekih brazilskih serija ali INDIJSKE Wtf..
Sta se vise Tv kuce stalno okrecu Istoku/turskoj kada se sve druge drzave okrecu zapadu i njihovim serijama kvalitetnim serija ?
Pa kako to da Tv Alfa moze prikazivati skuplje serije poput NCIS a najbolje poput Obn glupe sapunice.
Stvarno neme se absolutno nista gledati na TV, sve same gluposti i sapunice.
Sve vise Azijskih sapunica.
Moderator: _BataZiv_0809
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#2 Re: Sve vise Azijskih sapunica.
ja sam tv prestao gledati kad su amerikanci ušli u bagdad bez otpora
a do tada sam samo gledao vijesti dnevnik i dokumentarce...
s pojavom divxa te brzog neta TV nema više smisla što se mene tiče
- BAN___KAI
#3 Re: Sve vise Azijskih sapunica.
Ja samo gledam TV kada trebam ustati sa Pc-a. jer nije samo moj PC..Black swan wrote:ja sam tv prestao gledati kad su amerikanci ušli u bagdad bez otpora
Pa cak nema ni dobrih dokumentaraca,, 99% dokumentarace jeste o Hitleru,,
Zasto nemozemo imati dobre kanale poput Fox Crime i Fox Life ,, ono je stvarno predobro.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#4 Re: Sve vise Azijskih sapunica.
Haj sve, ali ovo...BAN___KAI wrote:
Pa kako to da Tv Alfa moze prikazivati skuplje serije poput NCIS a najbolje poput Obn glupe sapunice.
- BAN___KAI
#5 Re: Sve vise Azijskih sapunica.
Lol pa eto Alfa je prikazivala CSI nekoliko dana pa je skontala da jos ni to nece poveceti gledanost xD,, uglavnom sve najgori kanali prikazuju kvalitetnije serije nego one poznatije poput Hayata i Obn-a...ladyblue18 wrote:Haj sve, ali ovo...BAN___KAI wrote:
Pa zar im toliko finansiski lose da nemogu naci neku stariju seriju poput Star Gate,Star Trek pa cem im odmah biti gledanost veca.
Sjecam se da je Obn prije prikazivao Dragonball sve do 52-ge epizode i onda je samo prekinuo sa tim , kasnije je opet prikazivano tih 52 epizode
-
Gray
#6 Re: Sve vise Azijskih sapunica.
Ja stvarno ne razumijem ove istočnjačke serije, tipa turske i indijske... one prije što su bile iz Južne Amerike su bile puno zanimljivije, bolje urađene, a bilo je vala uvijek i pravo dobrih žena, pa kad sjednem sa djevojkom da pogledam nije mi toliko mrsko... a sada ja ne gledao brkate Turčine 
- BAN___KAI
#7 Re: Sve vise Azijskih sapunica.
Haha pa ja , prije 10 godina stalno su prikazivali Juzno Americke serije/spanske i bile su pravo dobre,, i cak sam i naucio neke rijeci jer sam ih cak i ja gledao xD.Gray wrote:Ja stvarno ne razumijem ove istočnjačke serije, tipa turske i indijske... one prije što su bile iz Južne Amerike su bile puno zanimljivije, bolje urađene, a bilo je vala uvijek i pravo dobrih žena, pa kad sjednem sa djevojkom da pogledam nije mi toliko mrsko... a sada ja ne gledao brkate Turčine
A ove indijske serije su bas OMG,muzika,prica,nacin snimanja je sve amaterski mislim da ih kupuju djabe , svaka indijska serija koja ih je pustila na TV sigurno je bankrotirala
A i ovaj Sulejman Velicansveni,svi nesta gotive tu seriju a serija totalno prazna , sva se randnja odvija u 2 Sobe i hodniku
-
dragonz
#8 Re: Sve vise Azijskih sapunica.
BAN___KAI wrote: Ja samo gledam TV kada trebam ustati sa Pc-a. jer nije samo moj PC..
Pa cak nema ni dobrih dokumentaraca,, 99% dokumentarace jeste o Hitleru,,
Zasto nemozemo imati dobre kanale poput Fox Crime i Fox Life ,, ono je stvarno predobro.
na kolibki imaš ogroman izbor dokumentaraca
- mayab
#9 Re: Sve vise Azijskih sapunica.
U rijetkim momentima kad JA pocnem navece saltanje po televizoru, na momenat pomislim da sam opet na ljetovanju u Turskoj
, pa saltam TV u hotelskoj sobi da vidim sta ima, i ono, samo cujes turski jezik , koji ponekad prosara engleski ili njemacki
.
Da bi imao ugodjaj kao na odmoru u Turskoj, samo mi fali ruskoga

Da bi imao ugodjaj kao na odmoru u Turskoj, samo mi fali ruskoga