sve ste vi pametnice

Vijesti sa cijele zemaljske kugle o dešavanjima u bh. dijaspori, zanimljivosti o drugim državama i slično.
incognito071

Post by incognito071 »

Ivanche wrote:Poslje faxa sam nasla haos posao...poslje 40 odbijenica - ne pitajte za nivo stresa ili nervoze ta 3 mjeseca...i na kraju mi uspije ovaj i super :D Ali dok sam studirala, radila sam i ko konobarica, i prevodioc, i asistent u butiku (2 butika), i cistila...pa dobro za 5 godina se moze dosta poslova promjeniti...ovi "studentski part time" poslovi su lagani za naci, nit ko gleda ni ko si ni sta si...samo rintaj...ali vec za karijeru je mnogo teze...eto 40 odbijenica... :-?

a gdje ti zivis ?? (ako se smije znati)
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

Bosanac sa dna kace wrote:@mamo nadjel ti taj poso? :roll:
imam fore jos tri mjeseca :roll: a evo sad sakupljam dokumente, da vidim priznaju li sta ove bosanske skole i koliko :roll:
Trazim nesto sa 50 % radnog vremena :roll: (zbog djece :D )
tempora

Post by tempora »

mamica 31 wrote:
imam fore jos tri mjeseca :roll: a evo sad sakupljam dokumente, da vidim priznaju li sta ove bosanske skole i koliko :roll:
Cuj mam, ja sam ocistila pola Holandije i nije mi se isplatilo, zasigurno ne kao gospodji Palavric, ali ona mi je dokaz da je sve moguce! :D Stoga budi samouvjerena i pozitivna, a to znaci 80% ispunjenja kojekakvih htjenja, onih 20 % jos potrebnih za realizaciju, odredi sama na koji nacin ce se desiti. :roll: :)
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

mamica 31 wrote:
sretno sa pronalazenjem posla mamice. :)

p.s. pocetak nije nigdje jednostavan, ali bitno je samo krenuti. tako ces se sigurno lakse uklopiti, nauciti i jezik bolje, a s` vremenom se mozes prebacivati i na bolje radno mjesto. :)

drzim ti fige. :kiss:
Ivanche

Post by Ivanche »

mamica 31 wrote:
Skandinavija, zasto?
Post Reply