ostala dzamija, sve ostalo srusenoGrad Meulaboh u indoneziji
ostala dzamija, sve ostalo sruseno
Interesatno!nepoznat wrote:ostala dzamija, sve ostalo sruseno
Grad Meulaboh u indoneziji
http://www.haverford.edu/relg/sells/banjaluka/faft2.jpglivadic wrote:postoje i obrnuti slucajevi ...::
sve zgrade ostale citave ...
... samo dzamija otisla ...![]()
Dzamije se mogu lako ponovo sagradit, ali cast srpskog naroda nikako.nepoznat wrote:eh jadno li je to kad se puses na to, srusite dzamiju i onda kazes nesto, znam sigurno i cetnici i ustase su rusili dzamije to je ociglednolivadic (citat):
postoje i obrnuti slucajevi ... ::
sve zgrade ostale citave ...
... samo dzamija otisla
pa nece bolan domacin niti domacinsko celjade ni zapalit nit srusitpitt wrote:Ne znam za tebe ake, al meni nema nista duhovito u unistavanju bilo kojeg objekta od kulturnog ili vjeskog znacaja. Hebiga, nekome je i to merak izgleda
sta je sa ovom zgradom do dzamije????jos par kuca ostalo netaknuto u pozadini.....to nije cudo....BosnjakOdSanjak wrote:
Poslije zemljotresa u Turskoj, 19. avgusta, 1999. god., damija stoji citava u sred ostalih ruevina
zovi ...JBT wrote:Nekako mi mala ona dzamija u poredjenju sa palmama. Fotoshop nije niposto skup.
Livadicu, sad cu te prozvat na fontele. Ako se ne javis, znat cu da se nisi htjeo javit. I zamjerit cu ti.
To i kazem. Samo se budala sa time moze ponositipa nece bolan domacin niti domacinsko celjade ni zapalit nit srusit
dzamiju il crkvu , zapalit kucu il stalu , to samo rade hajvani a takvih ima u svakom narodsu na zalost.