Brčko: Ubijena djevojka bačena u kukuruzište
Bihac: Monstruozno: Nakon spolnog odnosa retardiranu i trudnu djevojku gurnuo u rijeku
Trebinje: Utopio se, naočigled dva maloljetna sina, spašavajući psa
Zavidovici: Nestala Muamera Imamović
sve samo crnilo
- shuriken
#2 Re: sve samo crnilo
+ ubio ljubavnicu pred ocima njene djecesebilj wrote:Brèko: Ubijena djevojka baèena u kukuruzi¹te
Bihac: Monstruozno: Nakon spolnog odnosa retardiranu i trudnu djevojku gurnuo u rijeku
Trebinje: Utopio se, naoèigled dva maloljetna sina, spa¹avajuæi psa
Zavidovici: Nestala Muamera Imamoviæ
+ ubili nekog momka a djevojka nestala
i to samo u danasnjim novinama
ovog u Brckom su uhvatili, 17godisnji komsija ubio iz pistolja komsinicu dok se vracala s posla
posebno je najodvratniji ovaj u Bihacu:
njemu pet banki, njoj 20
ona slabovidna, neznam jel retardirana
i kad je saznao da je trudna, drugi mjesec - pljus u Unu
valjda da ustedi za abortus
pa jebote to je za Larsa Von Triera
on se pati po svijetu da nadje odvratnih prica
a mi to imamo na izvoz
i dobit ce po koju godinicu zatvorcica i to je to
hocemo smrtnu kaznu!!!
-
Deb's
#3 Re: sve samo crnilo
Imali smo smrtnu kaznu, ali ukidoše je '96 - ja mislim?!shuriken wrote: hocemo smrtnu kaznu!!!
- Bosanac sa dna kace
#4 Re: sve samo crnilo
jah, jedan od plodova nam nama uvijek drage i predrage demokratijeDeb's wrote:Imali smo smrtnu kaznu, ali ukidoše je '96 - ja mislim?!shuriken wrote: hocemo smrtnu kaznu!!!
- Ahmmed
#5 Re: sve samo crnilo
Lijepi šerijat, jel da, Bosanac sa dna kace?Bosanac sa dna kace wrote:jah, jedan od plodova nam nama uvijek drage i predrage demokratijeDeb's wrote:Imali smo smrtnu kaznu, ali ukidoše je '96 - ja mislim?!shuriken wrote: hocemo smrtnu kaznu!!!
-
pinkzelena
#6 Re: sve samo crnilo
Ahmmed wrote:Lijepi šerijat, jel da, Bosanac sa dna kace?Bosanac sa dna kace wrote:jah, jedan od plodova nam nama uvijek drage i predrage demokratijeDeb's wrote: Imali smo smrtnu kaznu, ali ukidoše je '96 - ja mislim?!
Jel se ono po šerijatu sijeku ruke,ako ukradeš
- Ahmmed
#7 Re: sve samo crnilo
Pod određenim uvjetima, te u skladu s vrijednosti ukradenog, dapinkzelena wrote:Ahmmed wrote:Lijepi šerijat, jel da, Bosanac sa dna kace?Bosanac sa dna kace wrote: jah, jedan od plodova nam nama uvijek drage i predrage demokratije
Jel se ono po šerijatu sijeku ruke,ako ukradeš?
-
pinkzelena
#8 Re: sve samo crnilo
Ahmmed wrote:Pod određenim uvjetima, te u skladu s vrijednosti ukradenog, dapinkzelena wrote:Ahmmed wrote: Lijepi šerijat, jel da, Bosanac sa dna kace?
Jel se ono po šerijatu sijeku ruke,ako ukradeš?
Da se ovdje kod nas primjenjuje onda taj šerijatski zakon,pola ljudi bi sakato i obogaljeno hodalo..
Naumpade mi sad drugarica,što je jednom ukrala labelo na ekskurziji