Sve manje bh. beba!
- pekarce
#1 Sve manje bh. beba!
Evo zabrinjavajuće činjenice oko koje ćemo tek početi razbijati glavu. Sve je manje Bosanaca i Hercegovaca, prirodni priraštaj se konastantno smanjuje. Forumaši, u reproduktivnu akciju!
http://www.sarajevo-x.com/clanak/081123021
-
harka
#2 Re: Sve manje bh. beba!
samo da demantujem,neki su akcijasi ili ko koga laze
http://www.nezavisne.com/dogadjaji/vije ... -vise.html
- Citizen-X
#3 Re: Sve manje bh. beba!
Povoljno snimam "akcije" uz geslo - Vazno je ucestvovat' 
- terapija
#4 Re: Sve manje bh. beba!
1) ne isplati se (zene gube posao, kao i porodiljsku naknadu i djecji dodatak) aferim debilna drzavo (mislim na vlast), time si sama skaces u stomak.pekarce wrote:Evo zabrinjavajuće činjenice oko koje ćemo tek početi razbijati glavu. Sve je manje Bosanaca i Hercegovaca, prirodni priraštaj se konastantno smanjuje. Forumaši, u reproduktivnu akciju!
2) grijeh je na danasnjem vremenu i imati dijete na ovom podneblju. Tesko je napraviti od njega covjeka, a i ako uspijes, automatski je "donji"
jer kao sto neko rece, ovdje mozes opstati samo ako si toksican! toliko da se i zmija otruje ako te ujede...
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#5 Re: Sve manje bh. beba!
dodje i ti terapijo konacno
Roditi bebu mozes samo ako je muz ili otac finansijski stabilan, ako ti neko od familije ne radi pa ti mozes 20 dana nakon poroda ici nazad na posao, a neko da ti cuva bebu...to vazi ako si uposlena zena...da ne bi postala NEZAPOSLENA...
Roditi bebu mozes samo ako je muz ili otac finansijski stabilan, ako ti neko od familije ne radi pa ti mozes 20 dana nakon poroda ici nazad na posao, a neko da ti cuva bebu...to vazi ako si uposlena zena...da ne bi postala NEZAPOSLENA...
- pekarce
#6 Re: Sve manje bh. beba!
Jakih statistika.. Ko li im je zadužen za računanje?harka wrote:samo da demantujem,neki su akcijasi ili ko koga laze![]()
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#7 Re: Sve manje bh. beba!
što manje nas to bolje
- neprilagodjena
#8 Re: Sve manje bh. beba!
Najlakse je napraviti djete (znab da imaju neki i kod toga poteskoca) ali valja to djete i nahraniti,obuci i skolovati.
Vise su mi se na glavu popele nane i dede koji smao pitaju 'kad ce djeca' a o tome kako nahraniti to djete ne pitaju

Vise su mi se na glavu popele nane i dede koji smao pitaju 'kad ce djeca' a o tome kako nahraniti to djete ne pitaju
Last edited by neprilagodjena on 24/11/2008 15:05, edited 1 time in total.
- ramelow
#9 Re: Sve manje bh. beba!
Ja definitvno nisam u ovoj kategoriji.
Ja sam odmah "sklepao" troje !!!!!
Al' stvarno jesam...
Ja sam odmah "sklepao" troje !!!!!
Al' stvarno jesam...
-
shalaedin
#10 Re: Sve manje bh. beba!
Ma neka nama slobodne ljubavi i abortusa, pisaj brakove ko je od toga hajra vidio...
Sad je moderna seksualnost, opstanak zajednice nije bitan
Kad budemo nacija deda i nana mozda cemo tek tada da se pocnemo brinuti o ovim problemima...
Sad je moderna seksualnost, opstanak zajednice nije bitan
Kad budemo nacija deda i nana mozda cemo tek tada da se pocnemo brinuti o ovim problemima...
-
harka
#11 Re: Sve manje bh. beba!
Ovako je u Holandiji.Dvoje ili da zive zajedno ili da su u braku,ako planiraju imati djecemIRCerka wrote:dodje i ti terapijo konacno![]()
rezervisu mjesto u vrticu(placaju) prije nego se i beba zacela.Odprilike uzmimo da planiraju bebu imati za godinu dana
tu godinu placaju i kad beba se rodi zena ima 2mj porodiljskog odsustva.Djeca pocinju ici u skolu od 4g i u skoli su od 9-17 sati.
-
AdnanSA
#12 Re: Sve manje bh. beba!
Eto ti navali pa se bubaj i donosi novu djecu na svijet.pekarce wrote:Evo zabrinjavajuće činjenice oko koje ćemo tek početi razbijati glavu. Sve je manje Bosanaca i Hercegovaca, prirodni priraštaj se konastantno smanjuje. Forumaši, u reproduktivnu akciju!
Kada vidim kakva je situacija sa pomoći trudnicama i sa ostalim olakšicama da ne povjeruješ.
Treba ti 100 potvrda da dopiješ popišanu naknadu od 400 KM u Sa kantonu.
Druge zemlje to stimulišu a naša otežava.
- Panthera
#13 Re: Sve manje bh. beba!
terapija wrote:1) ne isplati se (zene gube posao, kao i porodiljsku naknadu i djecji dodatak) aferim debilna drzavo (mislim na vlast), time si sama skaces u stomak.pekarce wrote:Evo zabrinjavajuće činjenice oko koje ćemo tek početi razbijati glavu. Sve je manje Bosanaca i Hercegovaca, prirodni priraštaj se konastantno smanjuje. Forumaši, u reproduktivnu akciju!
2) grijeh je na danasnjem vremenu i imati dijete na ovom podneblju. Tesko je napraviti od njega covjeka, a i ako uspijes, automatski je "donji"
jer kao sto neko rece, ovdje mozes opstati samo ako si toksican! toliko da se i zmija otruje ako te ujede...
nisam čuo bolju definiciju... debilna država ....samo debilna i ništa više....
e sad oni što su u tom "debilnom" državnom aparatu a i oni na sisi religijskih institucija ili oni ispranih mozgova neće se složit s tim..nego će po starom pravite djecu "svako ima svoju nafaku" hehehe.....ko što je i njihova da su tu gdje jesu i i da se ima (nafaka), al to nije i nafaka vaše djece.ona će da "čaprkaju" svoju..hohohohhoooo...
- pekarce
#14 Re: Sve manje bh. beba!
E onda će nane rađati, ali sa još uvijek aktivnom spermom naše mlađahne dijaspore, as obzirom da će ovdje biti samo onemoćalih ovisnika o viagri.shalaedin wrote:Ma neka nama slobodne ljubavi i abortusa, pisaj brakove ko je od toga hajra vidio...![]()
Sad je moderna seksualnost, opstanak zajednice nije bitan![]()
- GandalfSivi
#15 Re: Sve manje bh. beba!
Ah, ova danasnja omladina cijelo vrijeme visi po razno-raznim forumima, pa im i ne ostane vremena da prave bebe 
- pekarce
#16 Re: Sve manje bh. beba!
Gdje će biti nafake kada nije nafakali vakat.nisam čuo bolju definiciju... debilna država ....samo debilna i ništa više....
e sad oni što su u tom "debilnom" državnom aparatu a i oni na sisi religijskih institucija ili oni ispranih mozgova neće se složit s tim..nego će po starom pravite djecu "svako ima svoju nafaku" hehehe.....ko što je i njihova da su tu gdje jesu i i da se ima (nafaka), al to nije i nafaka vaše djece.ona će da "čaprkaju" svoju..hohohohhoooo...
-
b.boja
#17 Re: Sve manje bh. beba!
ja se danas divim svakoj zeni koja ima djete, a ona koja ima vise djece, ja joj se klanjam do zemlje.
ovo mislim na zene u BH.
ovo mislim na zene u BH.
Last edited by b.boja on 24/11/2008 15:11, edited 1 time in total.
- pekarce
#18 Re: Sve manje bh. beba!
Mudro zboriš..Slabo se raspoređuju prioriteti..GandalfSivi wrote:Ah, ova danasnja omladina cijelo vrijeme visi po razno-raznim forumima, pa im i ne ostane vremena da prave bebe
- terapija
#19 Re: Sve manje bh. beba!
?? jel ovo ima neke konotacijemIRCerka wrote:dodje i ti terapijo konacno...
-
mIRCerka
#20 Re: Sve manje bh. beba!
ima http://sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=57355terapija wrote:?? jel ovo ima neke konotacijemIRCerka wrote:dodje i ti terapijo konacno...
evo cak da budem u skladu sa temom...kako da ja rodim bebu kad mi sef kaze MA NIJE FRKA SEST MJESECI DOPUST bla bla, i onda me nakon mjesec dana porodiljskog OTPUSTI...
isto kao ti, sazivas narod da dodje na skupljanje, i ne pojavis se...ako ces o tome pisati, predji na ONU temu, ova je cisto tema BIJELA KUGA u naske...
- terapija
#21 Re: Sve manje bh. beba!
Ja sam sa zenom doprinio opstanku covjecanstva i ako zelis da znas, to me sprijecilo u subotu.mIRCerka wrote:ima http://sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=57355terapija wrote:?? jel ovo ima neke konotacijemIRCerka wrote:dodje i ti terapijo konacno...
evo cak da budem u skladu sa temom...kako da ja rodim bebu kad mi sef kaze MA NIJE FRKA SEST MJESECI DOPUST bla bla, i onda me nakon mjesec dana porodiljskog OTPUSTI...
isto kao ti, sazivas narod da dodje na skupljanje, i ne pojavis se...ako ces o tome pisati, predji na ONU temu, ova je cisto tema BIJELA KUGA u naske...
Sori svima, nadam se da je bilo dobrih ideja.
-
sarajevo63
#22 Re: Sve manje bh. beba!
Za sorry, haj' ok. Iako si trebao reči sorry prije pitanja. I to na temi koju si furao, skupa s nama...
A za ostatak priče, zbilja neprimjereno. Doduše u sklopu je ove teme. Pa te vadi.
A za ostatak priče, zbilja neprimjereno. Doduše u sklopu je ove teme. Pa te vadi.
-
mIRCerka
#23 Re: Sve manje bh. beba!
bukvalno se nekome OMAKNE...Her Flick wrote:pa i ne cudi me to nam je prirastaj mali
sa ovakvim stimulativnim metodama (od strane drzave) dobro se djeca i radjaju
- terapija
#24 Re: Sve manje bh. beba!
Ko je gledao film "Idiokratija"?
Da ovo mozda nije pocetak...
Da ovo mozda nije pocetak...
-
sarajevo63
#25 Re: Sve manje bh. beba!
Nažalost ova druga grupa ljudi skoro više da ni ne postoji.Her Flick wrote:tuzno ali istinito
a imas i onih hrabrih ljudi koji kazu da dijete ima svoju nafaku
Jerbo ranije se moglo čuti: sex je sirotinjska zabava. Danas to više ne važi.