Aha, mada u slijedecoj epizodi se jasno vidi da sef u kancelariji stoji iznad djevojke (koja je pognula glavu i pridrzava je rukama sa ocajnickim izrazom lica) i drzi u rukama DVD sa njihovim kucnim uratkom. U pozadini ide razmisljanje djevojke o tome ciji je video papreniji i gdje je pametnije popustiti. Teska dilema - sef ili momak....sheilak wrote:hoce li ga onako zavrtiti kako je to obicaj u indijskim serijama, uz ludjacku muziku u pozadini?Sacime wrote:Nista nije iskljuceno. I to doprinosi efikasnom priblizavanju bolnog izraza na njegovom licupatakdaca wrote: A mozda kamera trza po 654 puta u minuti ko u ovim Indijskim serijama
Sve je pocelo ovako...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Sacime
#851 Re: Sve je pocelo ovako...
- pussysmoke
#852 Re: Sve je pocelo ovako...
Bubalo1 wrote:I specijalna najava za bajramsku epizodu uz slogan "Ako sada ne popiju sok i pojedu kolac protjerat ce ih kafa"
-
Great Cornholio
#853 Re: Sve je pocelo ovako...
Ej vas, što ste tako nestrplivi, pa kava bi to safunica bila da se završi za mjesec, tek u proljeće će se zaoprave zakomplikovat
-
crnoplavo
#854 Re: Sve je pocelo ovako...
nije samo ruzaDee-Dee_13 wrote:Biznismen ide s citavom JEDNOM ružom da popravi situaciju![]()
Kumberlator wrote:
Kazem sebi idem da osvojim ovu zenu, zaista je volim. Ustanem rano ujutro da je iznenadim, da joj poboljsam dan, stavim kez. Kupim joj ruzu...
-
Kumberlator
#855 Re: Sve je pocelo ovako...
Ona se igra pravo, maloprije zove pita sta radim itd, mislim da je za mene kraj. Ostalo je samo jos to da joj guzice dam, slijep sam bio do sad. Topla, hladna itd. Sto dalje od mene, znaci odustajem. Nema vise nazad, samo zelim to da joj u lice kazem, a i zasto.
-
Dee-Dee_13
-
miki.ba
#857 Re: Sve je pocelo ovako...
Jutros iso s ružom sad lafo odustajes ,daj nemoj ložit raju bezveze.Kumberlator wrote:Ona se igra pravo, maloprije zove pita sta radim itd, mislim da je za mene kraj. Ostalo je samo jos to da joj guzice dam, slijep sam bio do sad. Topla, hladna itd. Sto dalje od mene, znaci odustajem. Nema vise nazad, samo zelim to da joj u lice kazem, a i zasto.
Priznaj da si izgubio inspiraciju i da ne znas stas dalje pisati.
-
RtrnOfSalisbury
#858 Re: Sve je pocelo ovako...
najbolje bi bilo zovnuti je na jednu kafu pa sta bude ... ako more more ako nemere nemere, ljudski se zdogovoriti
-
Kumberlator
#859 Re: Sve je pocelo ovako...
Doslo je do mene da se igra, drzi na udici, sad idem hladno, necu je zvat danas, bajram nista, pa nek se javi ako hoce a kad se javi onda cu joj blago receno sasut sve u lice. dosta mi je ove zaj... Pravim budalu od sebe
Last edited by Kumberlator on 18/08/2012 16:15, edited 1 time in total.
- Sacime
#860 Re: Sve je pocelo ovako...
....a i od drugihKumberlator wrote:. dosta mi je ove zaj... Pravim budalu od sebe
- mostarka_90
#861 Re: Sve je pocelo ovako...
ovaj promjeni sto misljenja u sekundi.. te volim je, osvojit cu je, bit ce moja.. te odustajem, necu vise da me pravi budalom
mislim stvarno... ili nas zestoko zezas, ili nisi sav svoj.
-
Kumberlator
#862 Re: Sve je pocelo ovako...
Samo mi je jos to ostalo.patakdaca wrote:Kumberlator wrote:Dosao sam tobe da se igra, drzi na udici, sad idem hladno, necu je zvat danas, bajram nista, pa nek se javi ako hoce a kad se javi onda cu joj blago receno sasut sve lice. dosta mi je ove zaj... Pravim budalu od sebe
To sasipanje u lice kako kazes preko telefona se zove sasipanje u uho, koje moze bit da ima propuh, to mi dođe isto ko da si kakav picvajz. Fino izvedes na kafu, park il bilo koji drugi dio planete gdje mozete biti licem u lice, jedno dva metra razmaka(sta ja znam mozda zemska zna te-kvan-do) i fino joj ga saspes u lice
![]()
-
RtrnOfSalisbury
#863 Re: Sve je pocelo ovako...
dosad sam procito dvije knjige, jedna se zvala .... (zaboravio, jebga) napiso je onaj sto je napiso zagrepcanku, lugarnicu itd. radi se o nekom zagrapcancu, kokuzu bez posla ali skolovanom. uzme on nekog bosanca za podstanara
koji je imo para ko pljeve i skuzi bosanac da je gazda kokuz i da mu pomogne kaze da ima neka djevojka sto mu se svidja al ne zna kako bi i sta bi pa da mu ovaj napise neko pismo, nako ko malo ljubavno da je proba osvojit a on ce mu platiti. i tako i bi, svako malo kaze bosanac: pisi, samo pisi, ono zadnje joj se svidjelo, sve mi je blize, bice moja
samo energicno nek zna da mi se svidja ... uskoro bosanca upucaju i doso inspektor u stan da se rapita o bosancu i prica gazdi da su nasli gutu pisama u ladici neadresiranu, za neku djevojku u koju je bosanac izgleda bio zaljubljen.
pitamo se svi kakva je budala moro bit da je piso ovakve gluposti, veli inspektor ...
koji je imo para ko pljeve i skuzi bosanac da je gazda kokuz i da mu pomogne kaze da ima neka djevojka sto mu se svidja al ne zna kako bi i sta bi pa da mu ovaj napise neko pismo, nako ko malo ljubavno da je proba osvojit a on ce mu platiti. i tako i bi, svako malo kaze bosanac: pisi, samo pisi, ono zadnje joj se svidjelo, sve mi je blize, bice moja
samo energicno nek zna da mi se svidja ... uskoro bosanca upucaju i doso inspektor u stan da se rapita o bosancu i prica gazdi da su nasli gutu pisama u ladici neadresiranu, za neku djevojku u koju je bosanac izgleda bio zaljubljen.
pitamo se svi kakva je budala moro bit da je piso ovakve gluposti, veli inspektor ...
-
Mustang1
#864 Re: Sve je pocelo ovako...
Akumulator mogu li ti ja dati savjet.. Ali da me poslusas ?
-
Kumberlator
#865 Re: Sve je pocelo ovako...
MozeBubalo1 wrote:Akumulator mogu li ti ja dati savjet.. Ali da me poslusas ?
-
Mustang1
#866 Re: Sve je pocelo ovako...
Haj' je izvedi na kolac i sok sutra za raju ! Ako naruci kafu reci joj da je kafa otrovna da ne moze kafu .. To ce upaliti 100 % 
- sargon
#867 Re: Sve je pocelo ovako...
E to je poentaDoktor29 wrote:
- sargon
#868 Re: Sve je pocelo ovako...
E evo jedan savjet, deprozepam terapija, djeluje sigurno
-
Kumberlator
#869 Re: Sve je pocelo ovako...
Dobra ideja, svidja mi se fakat, neznam za sutra sta ce da bude ja zvat necu. Ostalo je jos samo ono ruzno da joj kazem i nista vise, mislim dosta mi je svega. Namam vise nade ni vjere ni bilo ceg drugog. Fakat sam out.Bubalo1 wrote:Haj' je izvedi na kolac i sok sutra za raju ! Ako naruci kafu reci joj da je kafa otrovna da ne moze kafu .. To ce upaliti 100 %
- Sunrise00
#870 Re: Sve je pocelo ovako...
hebali te preokreti tvoji
u svakom "preokretu" se isto desi - ona tebe nazove, ti nju nazoves, vi odete na kafu, ti skontas da je ona zena tvog zivota, onda da neces da se peglas vise... hajd majke ti izmisli nesto papreno, da ne propadne ovih 40 stranica teme sto iscitah u ovih ne znam koliko dana 
- pussysmoke
#871 Re: Sve je pocelo ovako...
A šta ako ona sve ovo čita, i on tako sam sebe sabotira?!

-
Kumberlator
#872 Re: Sve je pocelo ovako...
Sam sebi dotuzio vise, sve ide u krug, sutra ja idem da joj dam kraj.Sunrise00 wrote:hebali te preokreti tvojiu svakom "preokretu" se isto desi - ona tebe nazove, ti nju nazoves, vi odete na kafu, ti skontas da je ona zena tvog zivota, onda da neces da se peglas vise... hajd majke ti izmisli nesto papreno, da ne propadne ovih 40 stranica teme sto iscitah u ovih ne znam koliko dana
- Ribar Šime
#873 Re: Sve je pocelo ovako...
Nisi ti zaljubljen u nju nego ti krivo što ona tebe neće, malo ti na sujetu udarila...Nego slušaj ti mene...totalno je ostavi iza sebe, u svakom pogledu. Ne osvrći se nazad, samo naprijed u nove pobjede sa novim trebama...i vidjećeš kako sve za tren oka legne na svoje mjesto. 
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#874 Re: Sve je pocelo ovako...
Jel ovo imamo priznanje da izmisljas?Kumberlator wrote:Sam sebi dotuzio vise, sve ide u krug, sutra ja idem da joj dam kraj.Sunrise00 wrote:hebali te preokreti tvojiu svakom "preokretu" se isto desi - ona tebe nazove, ti nju nazoves, vi odete na kafu, ti skontas da je ona zena tvog zivota, onda da neces da se peglas vise... hajd majke ti izmisli nesto papreno, da ne propadne ovih 40 stranica teme sto iscitah u ovih ne znam koliko dana
- magi87
#875 Re: Sve je pocelo ovako...
Mozes li biti malo precizniji, od koga si saznao da ona tu nesto kalkulise? ti rece da si joj odnio ranom zorom ruzu, i onda u istom postu kazes kako je za tebe kraj..jesi l to nekog usput sreo, pa ti rekao sta za nju?!Kumberlator wrote:Doslo je do mene da se igra, drzi na udici, sad idem hladno, necu je zvat danas, bajram nista, pa nek se javi ako hoce a kad se javi onda cu joj blago receno sasut sve u lice. dosta mi je ove zaj... Pravim budalu od sebe