hanady wrote:"Sazalim se, zaista se sazalim, nisam kamen, zao mi je, starija djevojka, kontam ajde mozda i sevapa kod ALLAHA zaradim, a i volim je dobra je prema meni."
Ali ovo mi je HIT!!!!![]()
Post godine
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
hanady wrote:"Sazalim se, zaista se sazalim, nisam kamen, zao mi je, starija djevojka, kontam ajde mozda i sevapa kod ALLAHA zaradim, a i volim je dobra je prema meni."
Ali ovo mi je HIT!!!!![]()
Svaka cast! Jao jao lika ne mogu da vjerujem! Treba toj djevojci dati ovo da procita - nece se premisljati vise ni sekunde!moda56 wrote:e nek' te ostavila,bas mi je drago..cuuuj htio se zeniti iz sazaljenja i zbog sevapa ,oooj boze![]()
![]()
znaci ne vjerujem sta ljudi pisu
Da to ispada smijesno znam, nisam zelio da ispadam sebican, da nekog rusim.ranija wrote:Svaka cast! Jao jao lika ne mogu da vjerujem! Treba toj djevojci dati ovo da procita - nece se premisljati vise ni sekunde!moda56 wrote:e nek' te ostavila,bas mi je drago..cuuuj htio se zeniti iz sazaljenja i zbog sevapa ,oooj boze![]()
![]()
znaci ne vjerujem sta ljudi pisu
Ama covjece dragi nikako da skontas - ti se izgleda kajes sto si bio fin, pa si htio da ucinis dobro, da se osevapis - pa ti se sad to ne vraca! Kakva ljubav - cista sujeta i nas mentalitet! Postoji velika sansa da ta zena nece da uda za tebe jer zna da se zenis iz totalno pogresnih razloga - valja nekome cijeli zivot deverat s nekim to te iz sevapa ozenio! Presabiranje pod obavezno i dobro rece neko gore dobro procitaj sto si napisao!Kumberlator wrote:Znam da vrijeme lijeci sve, znam da sam grijeso, znam da sam previse gledo da ispadnem fin, sve me to sada jede, pece. Nekom zelis ucinit dobro. Sad ne znam kako dalje
Lik je ušo u sve to iz sažaljenja i zato što je fina prema njemu (šta tu ne možete shvatiti), nakon određenog vremena je zavolio ono pravo, a ona ga nogirala.hanady wrote:Pa gore je da ozenis nekoga iz sazaljenja ili zato sto je dobra prema tebi, pobogu si!!
Sve sto sam napisao nije detaljno, ima tu puno toga, ali nije iz sevapa bilo kao sto se sprdaju, da mi nije bilo do toga nebi to ucinio.ranija wrote:Ama covjece dragi nikako da skontas - ti se izgleda kajes sto si bio fin, pa si htio da ucinis dobro, da se osevapis - pa ti se sad to ne vraca! Kakva ljubav - cista sujeta i nas mentalitet! Postoji velika sansa da ta zena nece da uda za tebe jer zna da se zenis iz totalno pogresnih razloga - valja nekome cijeli zivot deverat s nekim to te iz sevapa ozenio! Presabiranje pod obavezno i dobro rece neko gore dobro procitaj sto si napisao!Kumberlator wrote:Znam da vrijeme lijeci sve, znam da sam grijeso, znam da sam previse gledo da ispadnem fin, sve me to sada jede, pece. Nekom zelis ucinit dobro. Sad ne znam kako dalje
Pa šta ima veze ljudi se žene i za papire, što ti nebi iz sevapa.Kumberlator wrote:Sve sto sam napisao nije detaljno, ima tu puno toga, ali nije iz sevapa bilo kao sto se sprdaju, da mi nije bilo do toga nebi to ucinio.ranija wrote:Ama covjece dragi nikako da skontas - ti se izgleda kajes sto si bio fin, pa si htio da ucinis dobro, da se osevapis - pa ti se sad to ne vraca! Kakva ljubav - cista sujeta i nas mentalitet! Postoji velika sansa da ta zena nece da uda za tebe jer zna da se zenis iz totalno pogresnih razloga - valja nekome cijeli zivot deverat s nekim to te iz sevapa ozenio! Presabiranje pod obavezno i dobro rece neko gore dobro procitaj sto si napisao!Kumberlator wrote:Znam da vrijeme lijeci sve, znam da sam grijeso, znam da sam previse gledo da ispadnem fin, sve me to sada jede, pece. Nekom zelis ucinit dobro. Sad ne znam kako dalje
To i radim, ne zovem, ne javljam se, nepricamo nikako, najgore je to sto je tu blizu kraj mene. Neznam koliko dugo cu ja bit pod ovakvim utiskom, balit za njom dugo sigurno necu, samo me pece to sto sam se posvetio njoj, bio vjeran, bio dobar, zavolio je, stao na noge, kreno sa privatnim poslomPeekABoo wrote:Mi, ženeimamo jedan problem. Možda se većina neće složiti sa mnom, ali duboko u sebi će znati da sam u pravu.
Mi kad nešto hoćemo na glavu ćemo se nasaditi da to dobijemo.
A kad stvari krenu onako kako mi želimo, mi se jednostavno ohladimo, jer nam to više nije zanimljivo.
I mislim da nam je to jedna od najvećih mana koju imamo.
Tako mislim da se desilo u tvom slučaju. Ona je željela da te isproba, a kad je vidjela da će joj to poći od ruke, jednostavno joj je prestalo biti zanimljivo.
Savjet koji smo sve kao male pisale u spomenare, teke s pjesmama....itd: ''Nemoj je juriti, nećeš je stići, okreni joj leđa i sama će ti prići''.
Drugim riječima, počni i ti da se dvoumiš, postani malo nesiguran, nemoj joj dati do znanja da iščekuješ njen odgovor i slično. Zainteresiraj je ponovo.
Sretno!
Ima normalnih žena i muškaraca. Ali istina je to što kažeš, ima dosta takvih slučajeva, samo ne "boluju" samo žene od toga, ima dosta takvih i u populaciji muškaraca.PeekABoo wrote:Mi, ženeimamo jedan problem. Možda se većina neće složiti sa mnom, ali duboko u sebi će znati da sam u pravu.
A kad stvari krenu onako kako mi želimo, mi se jednostavno ohladimo, jer nam to više nije zanimljivo.
Tako mislim da se desilo u tvom slučaju. Ona je željela da te isproba, a kad je vidjela da će joj to poći od ruke, jednostavno joj je prestalo biti zanimljivo.
Savjet koji smo sve kao male pisale u spomenare, teke s pjesmama....itd: ''Nemoj je juriti, nećeš je stići, okreni joj leđa i sama će ti prići''.
Drugim riječima, počni i ti da se dvoumiš, postani malo nesiguran, nemoj joj dati do znanja da iščekuješ njen odgovor i slično. Zainteresiraj je ponovo.
Sretno!
Imas kilu janjetine za ovoPeekABoo wrote:Mi, ženeimamo jedan problem. Možda se većina neće složiti sa mnom, ali duboko u sebi će znati da sam u pravu.
Sretno!
Daleko od toga da cu da oplakujem, j.... je, samo onako covjeku tesko, posvetis se tome, das se i neko te tako zgazi.Sanchezsa90 wrote:Ma ne zasluzuje te glupaca glupa , prvi put kad je vidis slozi je kruznim posred cela![]()
Zivot ide dalje jebaji ga. Desavaju se ljudima i gore stvari , nemoj sad tu k'o pi.ka da oplakujes , ima brate bolje od boljeg uvijek . Izadji uzivaj u slobodi