Sve je pocelo ovako...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Amistad
#1051 Re: Sve je pocelo ovako...
Lik koji bez njene dozvole snima bivšu i ne zaslužuje bolje. 
-
Haj_Halve
#1052 Re: Sve je pocelo ovako...
Sumjam da postoji ikakav snimak. On je bio tako rastrojen da je svasta pisao.Amistad wrote:Lik koji bez njene dozvole snima bivšu i ne zaslužuje bolje.
-
Amistad
#1053 Re: Sve je pocelo ovako...
Znam samo da je to opasno krivično djelo i uz to jako nemoralno, zato mi ga sekunde nije žao zbog svega što će mu se desiti (ukoliko je istina, a čini se da jeste).Haj_Halve wrote:Sumjam da postoji ikakav snimak. On je bio tako rastrojen da je svasta pisao.Amistad wrote:Lik koji bez njene dozvole snima bivšu i ne zaslužuje bolje.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1054 Re: Sve je pocelo ovako...
Nemoralno.

-
Amistad
#1055 Re: Sve je pocelo ovako...
leet wrote:Nemoralno.![]()
-
Mustang1
#1056 Re: Sve je pocelo ovako...
Kad sutra dodje i napise da su se sreli u bolnici na ispiranju od silne kafe 
- žuti cvjetak
#1057 Re: Sve je pocelo ovako...
Ovo oboje treba namlatiti....al ono zaprave.

-
elmo_ba
#1058 Re: Sve je pocelo ovako...
tu sam vec uzeo parapatakdaca wrote:Ja stavljam milju i da ce u roku sedmice kod novog zagondžije bitielmo_ba wrote:100 Km da ce se veceras mlada ukrasti
de ba kumbulator sta ima novoga
sad bih ja stavio jednu pjesmu od grupe Let 3 ali ko zna zna
- žuti cvjetak
#1059 Re: Sve je pocelo ovako...
Ja mislim da ste bezobrazni...hoćete da se oparite na tuđoj nevolji.
Meni njih žao pravo... 
-
Aqua_S
#1060 Re: Sve je pocelo ovako...
Kumberlator wrote:Tesko je uvezat sve sto je bilo i sto se desavalo od mog zadnjeg opsirnijeg posta. Da krenem od subote, oko 9 navece dodje mi poruka, kaze osjeca se kao da je pola fali, isto sto sam se i ja osjecao. Poslije oko 12 zove me dugo pricamo i kaze da zeli da prekid, gotovo je. Sta cu pomirim se sa sudibinom, kraj pa sta to ona zeli.
Nedelja, Bajram, provedem vrijeme sa porodicom, odem na "kafu" sa drustvom, kad sam zarsio odem do nje da joj cestitam bajram, rukujem se samo, a ona me zagrli. Bio sam kod nje samo par minuta i odem. Krenem kuci dolazi poruka kako sam se tek sad sjetio, popio kafu nisam mogao da dodjem do nje odma itd. Ja kontam zeno draga dajes mi nogu, sad ja treba da trcim. Navece izadjem sa rajom, svirka neka, opusteno pravo, ja onako nikakav, prazan u glavi, prazan u sebi. Kad sam kreno kuci dodje poruka kako je boli, unistena itd. Onda me nazva i tako krenu, kaze da me trazila cijelu noc. Otvorimo se skroz pricali smo dugo od 1 do 5 ujutro. Sve o nama, svaki problem, svaka sitnica, cijela veza, sve, apsolutno sve. Pomirimo se. Vratimo se skupa, jedno drugome kazemo da idemo dalje zajedno cvrsto.
Ja i ona skupa ljubav mog zivota. Sve sto pisem je istina zaista. Ponedeljak izadjemo na "kafu", planirali smo cijelu noc, no nije islo kako smo planirali. Nakon kafe koja je trajala vrlo kratko, stvari su bas krenule na bolje. Vodili smo ljubav, video na (www salimse com) detalje necu iznosit, sami znate kako je vodit ljubav nakon prekida.
Nakon "guzve" krenu prica, o nama, problem koji imamo, ja i ona imamo jedan veliki problem. Ja sam sa zenom koju sam zarucio a ona nije iskreno primila, a ja sam jos tu, ona je pokusala da ode, a jos je tu. Mi se volimo, ali mi ne funkcionisemo skupa. Pojedinacno smo divovi, gazimo sve pred sobom. Skupa kad smo, oboje nekako zaledimo, nismo to sto jesmo. Zato je pokusala da ode, ali nije mogla vratila se, vratila i lezi kraj mene i place, iskreno place, drzi me kao da sam zadnji muskarac na svijetu. Pokusali smo sve, pa i da se razidjemo, ali nije islo, ni to nije solucija.
Kad smo skupa mi se pretvorimo u druge osobe, Bjezimo svak u svoj kutak. Sputavamo jedno drugo, bojimo se jedno drugog, bojimo se da ne budemo povrijedjeni. Ja i ona smo jedno drugome slaba tacka, to je cinjenica.
Dodjem kuci zove me, pricamo dugo, dogovorimo se da nastavimo, da se borimo vise, da idemo korak po korak, polako pokusat iz pocetka. Danas se javim ujutro da se vidimo prije posla, nije mogla iz opravdanih razloga nebi da djelim ali je istina. Dosla je na posao, salje mi poruku da je pustim, da je pustim da ide, .... i ja je pustim, ok idi idi vise i pusti i ti mene, pustime vise, svaka njena rijec mi neku nadu daje, poceo sam da ludim. Poslije me zove, dogovorimo se da je kraj, da jedino mozemo bit skupa ako se nekad opet sretnemo.
Ajd reko, i tako dragi moji cijeli dan ja provedem ni tamo ni vamo, sad je volim sad je mrzim itd. vise ni sam neznam sta i kako. Pocnem da pricam sa jednom veoma dragom osobom, i tako pricamo, i kaze mi da odem do jednog covjeka, koji uci iz Kurana, onako bez neke obaveze, samo eto da vidim. Ajd reko kad sam sve pokuso i kad lutam, mozda ce da mi bude lakse. I pazite sad ovo, odem ja i on krene da uci, ajd sve ok, kad odjednom nesto mi u grlu stalo, koci me ne mogu da disem, na ocima mi mrak, ruke ne mogu da stisne, jednostavno ne mogu, pokusavam sake da stisnem, ali nikako ne mogu. Zavrsi on, kaze mi da je vidio neke promjene na meni, kaze mi da u kuci suru proucim. I kaze mi da mu se javim, u slucaju ako nesto osjetim, ili promjenim.
Dodjem kuci, izadjem vani, malo da zivnem. Opustim se ono pravo, kad odjednom krenem da povracam, sve izlazi iz mene, 2 put sam povratio. Neko mi je nesto bacio, al fakat.
Sad dok vam ovo pisem, pisao sam joj poruku da mi prsten vrati, kad dodje meni poruka, pita jesam li jos tu na poslu, "dala bih ti nesto". Nadam se da je prsten. Jos sam tu cekam je do 7.
javim se opet poslije 7.
Sve sto sam napisao od pocetka do sad je istina dragi moji, zaista jest.
Pustttiiiiiiiii meee većć jednooooooooooooooooooooooooom, pustiii meeeeee
krozzzz živottt idemmm sammmmmmmmmmmmm.....pustiiii meeeee molllim tee
sveeee što imammm tebi ostavljamm..................
- limunada25
#1061 Re: Sve je pocelo ovako...
Pustttiiiiiiiii meee većć jednooooooooooooooooooooooooom, pustiii meeeeee
sveeee što imammm tebi ostavljamm..................[/quote]
Jel ono Serif Konjevic
sveeee što imammm tebi ostavljamm..................[/quote]
Jel ono Serif Konjevic
- duplanula
#1062 Re: Sve je pocelo ovako...
Kasno ce bitiiiiiiiiiiiiiiii kaaaaaaaaaaasnijeeeeeeeeeeeeeee 
-
Mustang1
#1063 Re: Sve je pocelo ovako...
Sta vam je .. Dok se vi tu natezete preokret se desio !
-
Amistad
#1064 Re: Sve je pocelo ovako...
Taman razlog da mu krv pije cijeli život.KvaziExpert wrote:Gdje piše da je bez dozvole. Snimak je nastao prije svih preokretaAmistad wrote:Lik koji bez njene dozvole snima bivšu i ne zaslužuje bolje.
-
Kumberlator
#1065 Re: Sve je pocelo ovako...
POz svima
Ovako nakon juce, ja se osjecam odlicno, fenomenalno, zaista. Ne mislim na nju, na probleme nase, nisam down, nisam pao u depru. Sinoc mi se spavalo po prvi put od kad je ovo krenulo dole. Sve sto sam napisao je istina, samo dragi bog zna sta je najbolje za oboje nas. U ovom trenutku najbolje je da nismo skupa, zaista jest. Njoj zelim srecu, sinoc sam po prvi put stao pred nju i reko joj sve sto imam, to je zena koja je mene izdala, nije bila iskrena, onda 20 dana ja i ona igramo neku igru sad tamo sad ovamo, pa dosta vise. Ja sam tu igru sinoc zavrsio, vratio sam sve sto mi je dala, sto je bilo njeno. Sve sam joj reko i na kraju, otvorio vrata i reko "idi svojim putem". Otisla je placuci. Nije mi zao, nek joj dragi Allah da najbolje.
Snimak je nastao dok smo bili sretni, i oboje smo uzivali, ja snimak jos imam, izbrisat cu ga, jer nemam potrebe da ga djelim. Zivot ide dalje. Svak svojim putem.
POz od Kumberlatora
A ko zna sta je kumberlant?
Ovako nakon juce, ja se osjecam odlicno, fenomenalno, zaista. Ne mislim na nju, na probleme nase, nisam down, nisam pao u depru. Sinoc mi se spavalo po prvi put od kad je ovo krenulo dole. Sve sto sam napisao je istina, samo dragi bog zna sta je najbolje za oboje nas. U ovom trenutku najbolje je da nismo skupa, zaista jest. Njoj zelim srecu, sinoc sam po prvi put stao pred nju i reko joj sve sto imam, to je zena koja je mene izdala, nije bila iskrena, onda 20 dana ja i ona igramo neku igru sad tamo sad ovamo, pa dosta vise. Ja sam tu igru sinoc zavrsio, vratio sam sve sto mi je dala, sto je bilo njeno. Sve sam joj reko i na kraju, otvorio vrata i reko "idi svojim putem". Otisla je placuci. Nije mi zao, nek joj dragi Allah da najbolje.
Snimak je nastao dok smo bili sretni, i oboje smo uzivali, ja snimak jos imam, izbrisat cu ga, jer nemam potrebe da ga djelim. Zivot ide dalje. Svak svojim putem.
POz od Kumberlatora
-
Mustang1
#1066 Re: Sve je pocelo ovako...
Kumberlant-Onaj koji zajebaje narod ?

- Ghost_Rider_XXX
#1067 Re: Sve je pocelo ovako...
Izvršiću sepuku do kraja dana, iskren sam, zaista sam iskren. 
- Not My Idea
#1068 Re: Sve je pocelo ovako...
Kumberlator wrote:POz svima
POz od Kumberlatora
-
Aqua_S
#1069 Re: Sve je pocelo ovako...
Jel ono Serif Konjeviclimunada25 wrote:Pustttiiiiiiiii meee većć jednooooooooooooooooooooooooom, pustiii meeeeee
sveeee što imammm tebi ostavljamm..................
Aha..Šerif Konjević, u hrvatskoj poznat pod imenom Ban Jelačić
-
Great Cornholio
#1070 Re: Sve je pocelo ovako...
Sad ide onaj dio kad se glavni junak opija, bori se i istovremeno kune sudbu kletu
-
Haj_Halve
#1071 Re: Sve je pocelo ovako...
Kazem ja vama da je Serif car. Ali meni niko ne vjeruje.
Koliko plavo plavo nebo je...
Koliko plavo plavo nebo je...
-
Great Cornholio
#1072 Re: Sve je pocelo ovako...
Ma kakav Šerif, zna se ko je krOlj
KO VIČE NEMOJ

KO VIČE NEMOJ
-
Aqua_S
#1073 Re: Sve je pocelo ovako...
Not My Idea wrote:Daj ba da bar pogledamo kako vam je bilo kad ste bili sretni...Kumberlator wrote:POz svima
POz od Kumberlatora
A ko zna sta je kumberlant?![]()
![]()
![]()
![]()
- Sacime
#1074 Re: Sve je pocelo ovako...
Serif K. je dobar izbor, al ja ga nesto vidim ovde....
Pusti me, pusti me, odlazi, kasno je
kasno za bolje dane
sama kad ostanes vidjeces kako je
kako je bez mene
Pusti me, pusti me, odlazi, kasno je
kasno za bolje dane
sama kad ostanes vidjeces kako je
kako je bez mene
-
Great Cornholio
#1075 Re: Sve je pocelo ovako...
I ova more proć