"Sve je lako dok si mlad"..

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

dječak sa šibicama

#51 Re: "Sve je lako dok si mlad"..

Post by dječak sa šibicama »

Sephora wrote:.. I vid se mjenja.. Sve manje vodim bez naočala .. :mrgreen: 8)
To je u jednu ruku dobro, ako ON kaze da ima 20 cm, slabovidna zena mora vjerovati njemu na rijec 8-) :D
dezurni_ucenik

#52 Re: "Sve je lako dok si mlad"..

Post by dezurni_ucenik »

Stomak sve veci i veci.
Sephora

#53 Re: "Sve je lako dok si mlad"..

Post by Sephora »

dječak sa šibicama wrote:
To je u jednu ruku dobro, ako ON kaze da ima 20 cm, slabovidna zena mora vjerovati njemu na rijec 8-) :D
Da se to rukom provjeriti.... :lol: :lol: nista vjerovati na rijec...
Ajatolah_

#54 Re: "Sve je lako dok si mlad"..

Post by Ajatolah_ »

sema911s wrote:
hizo ramidovic wrote:...i pisanje po noci, valjda prostata, sta li je...ne gine mi za noc dva puta iscrpavanje
Nemoj ko da te nagovori na pregled prostate..

Osjecaj je ko da ti gura bodljikav hladan kolac.. A nesmijes se pomac, pustit glas, suzu.. A on ...vecinom on... Upro hebo nanu ko sivonja... Valjda sto ne pomagas pa navalioo... Jos kad pukne onim rukavicama po dupetu da te obavjesti da je zavrsioo...
Jesi l' siguran da je on tebi samo gledao prostatu?
animals

#55 Re: "Sve je lako dok si mlad"..

Post by animals »

Sephora wrote:
dječak sa šibicama wrote:
Da se to rukom provjeriti.... :lol: :lol: nista vjerovati na rijec...
Osusit ce ti se ruka :D
zene to bolje oralno odrede :D
dječak sa šibicama

#56 Re: "Sve je lako dok si mlad"..

Post by dječak sa šibicama »

Ma iskusne zene znaju, sve sto ne prebacuje sirinu dlana, malo je :D
Sephora

#57 Re: "Sve je lako dok si mlad"..

Post by Sephora »

Ja vjerujem u Ono "sto stane u ruku, moze stati i i usta "...

:lol:
animals

#58 Re: "Sve je lako dok si mlad"..

Post by animals »

zenska usta su mu drugo najbolje mjesto za relaksaciju..
kakavdanakneiskustvu

#59 Re: "Sve je lako dok si mlad"..

Post by kakavdanakneiskustvu »

Sephora wrote:Da li se slazete sa tim, da je sve lakse dok si mlad ??

..Gdje je granica izmedu mladosti i starosti,po cemu osjecamo da nismo vise tako mladi... sta ne cinimo ili sve manj radimo u sadanjem vremenu, sto nismo prije...

Obicno kazu, nisu bitne godine, bitno je kako se covijek osjeca, a uzalud tome, postoje neke sitnice po kojim primjecujemo da nije vise kao prije... :mrgreen:

Naprimjer, uzecu za primjer, nije mi vise potreban alarm za budenje, budim se sama bez njga... :mrgreen: Ne mogu vise preglasne muzike...vise me iznervira , nego opusti...Diskoteke vise ne posjecujem...

:mrgreen: Ako se prisjetim jos cega, dodat cu na listu...

jasta je,logicno
TAFKAP

#60 Re: "Sve je lako dok si mlad"..

Post by TAFKAP »

... kad se prepoznaš u temi tipa Popularne stvari koje ne kontam ili ovoj ovdje,
... kad te počinju oslovljavati sa Vi ili gospodine,
... kad se kosa preseli sa glave na ramena,
... kad stojiš pred WC šoljom pet minuta i pitaš se jesi li siguran da si gotov,
...
Tesla10

#61 Re: "Sve je lako dok si mlad"..

Post by Tesla10 »

Hvala Bogu tek sam krenuo sam svojim životom :) .

A čovjek je mlad dok se osjeća mladim. Jedan član moje porodice ima 70 godina, i čovjek se uskoro ženi. Žena ima 55, ali se vole i žele da žive zajedno. Plus on uživa u sportu. Bavi se fudbalom, košarkom, trči kad god može. Nema sporta kojeg ne voli.

Još je i ovisnik o putovanjima. Nema zemlje u Europi i Aziji u kojoj nije bio.

Buduća supruga voli također sve što i on.

I sretni su. Bez obzira na godine :) .
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#62 Re: "Sve je lako dok si mlad"..

Post by Truba »

moze se on do sutra zeniti...smrt je za vratom...mlad ne mora umrijeti jos 50 godina a star mora...
DZONPI

#63 Re: "Sve je lako dok si mlad"..

Post by DZONPI »

E vidiš poenta je sto neki čim napune 40-50 kontaju to je to tako i kod mene bilo dok se nisam sam trzno i skonto da se može u životu još štošta uradit i vidjet novo.Mene sport i šetnja čine puno mladjim a i obilazak novih mjesta područja je vrlo koristan jer ako se čovjek vrti Non stop tu negdje postaje dosadno monotono i na kraju se zavučes u kuću i to je to.Dakle promjene se osjete ali sve zavisi od nas koliko im dozvolimo.
HAVANA

#64 Re: "Sve je lako dok si mlad"..

Post by HAVANA »

Najbolje ko moj stari,sta god...on prehladjen.Ne mogu danas skijat,prehladjen,necu vozit danas motor,prehladjen,necu se kupat,prehladjen...sutra cu.I fakat.79 godina.7 zica napravi neki dan.Kupa se na nudistickoj,ima djevojku 64 godiste,za novu godinu ja zaspo u 3h,on zaglavio do 4 u gradu,sreo jarana,uspio se i napit,vani ceko ispred bbi...Sve mi vice,jebo te poso,polako,zivi,dje si navro ko sivonja... :roll: A opet cuj dje sam navro a svi meni dodju daj...zena,djeca,mama,sestra,on...A opet sto jaran kaze kad kukam na njega da je ko pubertetlija...Ne seri matere ti,ja svog u pelene motam...Budi sretan,i jest.Valjda cu i ja takve glave bit,nadam se da hocu. :D
SSemir

#65 Re: "Sve je lako dok si mlad"..

Post by SSemir »

ma jebes sijede, i bojler, i dlake na ledjima :D ne predajem se ja, hodam, ponekad ostanem do jutra u kafani, pijem, vozim po 500 km za dan ponekad samo da bi obisao neku glupost, ostanem budan do 2-3 pa ujutro u 7 na posao....ali kako vrijeme prolazi, oporavak od ovakvih stvari traje sve duze i duze, majku mu :sad:
prosle subote popio litar vina i 2 velika tocena..u nedjelju sam bio mrtav, u ponedjeljak nikakav, a u utorak sam imao mahmurluk kakav bi nekad odma u nedjelju imao poslije ove doze :D

ps chundara klasika, sve cesce prespava jutra :D
Danguba

#66 Re: "Sve je lako dok si mlad"..

Post by Danguba »

HAVANA wrote:Najbolje ko moj stari,sta god...on prehladjen.Ne mogu danas skijat,prehladjen,necu vozit danas motor,prehladjen,necu se kupat,prehladjen...sutra cu.I fakat.79 godina.7 zica napravi neki dan.Kupa se na nudistickoj,ima djevojku 64 godiste,za novu godinu ja zaspo u 3h,on zaglavio do 4 u gradu,sreo jarana,uspio se i napit,vani ceko ispred bbi...Sve mi vice,jebo te poso,polako,zivi,dje si navro ko sivonja... :roll: A opet cuj dje sam navro a svi meni dodju daj...zena,djeca,mama,sestra,on...A opet sto jaran kaze kad kukam na njega da je ko pubertetlija...Ne seri matere ti,ja svog u pelene motam...Budi sretan,i jest.Valjda cu i ja takve glave bit,nadam se da hocu. :D
Izvini HAVANA ali stari je u pravu. On da je tako radio i crncio gdje bi danas bio a i ti bi danas manje radio.

Isti sam ti takav. Slabo sta naslijedio pa sam sve morao sam izuzev nekih sitnica. Pet puta sam se kucio. Kostalo me brdo zivaca sve to. Opet mu nista ne zamjeram. Mislim ipak da je radio ono sto je mislio da je najbolje i za njega i za djecu. Neko u generacijskom lancu mora da potegne malo vise.
Danas imam i vise nego sto mi je potrebno za ovoga zivota ali imam dva sina(i oni dobro situirani) koji ce pravo moci uzivati(izuzev neke kataklizme).

Sto se tice zdravlja, navikao na ona probadanja i ziganja kao da su normalna ali sto je najbitnije, jos nikada nisam jeo bolnicke kolace. :D
Post Reply