Sve je isto samo njega nema

Karadoz

Post by Karadoz »

Larci wrote:
Karadoz wrote:
murti439 wrote:Sve je isto samo njega nema....

i još njih jedno stotinjak hiljada...
PAZI SAD OVU

Jer ste to vi 91 izglasali
PA STA SADA JARANE...STA TI PREDLAZESH... KOJA OPCIJA????? DA PJEVAMO KAO I TI??????????

:zzzz: :zzzz:
Da sma htio biti u horu bio bi sa vama, na vrijeme skonto stas.... ja vam zemlju stvorio kad je vi izgradite ja cu opet doci
Larci

Post by Larci »

Karadoz wrote:
Larci wrote:
Karadoz wrote: PAZI SAD OVU

PA STA SADA JARANE...STA TI PREDLAZESH... KOJA OPCIJA????? DA PJEVAMO KAO I TI??????????

Da sma htio biti u horu bio bi sa vama, na vrijeme skonto stas.... ja vam zemlju stvorio kad je vi izgradite ja cu opet doci

Vec sam negdje procitao pa citiram " Hoces li kafu da ti donesemo dok ti cekash"?????
Larci

Post by Larci »

Karadoz wrote:
Larci wrote:

Vec sam negdje procitao pa citiram " Hoces li kafu da ti donesemo dok ti cekash"?????
Karadoz

Post by Karadoz »

Ja sam se borio za neku drzavu na vama je da izgradite.. za mene se nemoj brinuti... nisam bio toliko glup kao mnogi
Larci

Post by Larci »

Karadoz wrote:Ja sam se borio za neku drzavu na vama je da izgradite.. za mene se nemoj brinuti... nisam bio toliko glup kao mnogi
Ja nevidim nigdje regularne drzave... pa neznam za sta si se borio!!!
Ti si se borio za necije tudje ideale, za politicke dzepove, za mafijashe i kriminalce koji su se na jadnom narodu uz pomoc nesretnog rata OBOGATILI! a ti... a ja... a ostali... probroj koliko markaka u dzepu imas...!!!!
DOSTA JE BILO!!!
Karadoz

Post by Karadoz »

Larci wrote:
Karadoz wrote:Ja sam se borio za neku drzavu na vama je da izgradite.. za mene se nemoj brinuti... nisam bio toliko glup kao mnogi
Ja nevidim nigdje regularne drzave... pa neznam za sta si se borio!!!
Ti si se borio za necije tudje ideale, za politicke dzepove, za mafijashe i kriminalce koji su se na jadnom narodu uz pomoc nesretnog rata OBOGATILI! a ti... a ja... a ostali... probroj koliko markaka u dzepu imas...!!!!
DOSTA JE BILO!!!
Vidis kad sam skontao da je ono za sta sam se borio ( a borio sam se da moja porodica ostane u zivotu za razliku od nekih) spremio sam se i dzaltabanah...

Ja sada zivim smireno... ponekad poslusam RSG i to je moja veza sa domovinom ...

SVE JE ISTO SAMO NJEGA NEMA
murti439

Post by murti439 »

Karadoz wrote:
Larci wrote:

Aaaa... pa, to je otac nacije... Čast mi je, gospodine...

I šta hoćeš da kažeš: da je onaj ko se sjeća da je u ratu nestalo sto hiljada ljudi i smatra da BEZ NJIH NIJE SVE ISTO automatski vjerni glasač nacionalista?
Post Reply