Sve izdaje/veleizdaje scepe Radoncica(procitati prvi post)

Koja je scepina najveca izdaja/veleizdaja?

Odricanje od Sutorine
2
7%
Promoviranje "hrvatskog pitanja"
3
10%
Blacenje sjecanja na odbranu od agresije
5
17%
Blacenje sjecanja na rahmetli Aliju Izetbegovica
7
23%
Podrzavanje zakona o prebivalistu 2013 god.
2
7%
Podrska spaljivanju institucija BiH
4
13%
Promocija islamofobije i turkofobije
5
17%
Unosenje razdora izmedu Sarajeva i ostatka FBiH
0
No votes
Opsjednutost islamskim ekstremistima
0
No votes
Neka druga
2
7%

Total votes: 30

jao_situacije

#76 Re: Sve izdaje/veleizdaje scepe Radoncica(procitati prvi post)

Post by jao_situacije »

KatarinaKosaca wrote:
jao_situacije wrote:
KatarinaKosaca wrote:Jel me ko tjera da kupim Avaz? Ne
Jel plaćam Fahri poreze? Ne
Jel plaćam njegovoj ženi poreze? Ne
Da li to radim Bakiru i svoj familiji? Da
Utoliko odje** us sa tom SDA jeftibnom i lošom promidžbom.... Kad već odriješte kesu za kampanju, a mašala odriješite od naših para, kupite dobrog marketing konsultanta, a ne sve diletante kao i šef stranke, kao i svaki vaš kadar. Bagro iz Mehmeda Spahe!
pa ako ćemo iskreno da bi seljačina iz guslanja napravio zgrade dobio je kriminalne kredite razvojne banke koje smo svi platili porezom :roll:
Kredit razvojne banke ima kametu, nije potpuno subvencioniran.. a dao mu ga je SDA kadar isto kao i lovu u kešu.. kako god, gdje je mutljaža tu je SDA. I nemojte me stavljati u ulogu odvjetnika Radončića, jer niti to želim biti, niti sam to po struci , a i on ima više para za dobrog odvjetnika. Radi se samo o tome da smeta SDA-u i utoliko ga trenutno treba zaljevati kao biljku, jer im je otvroeni prelom duše.... a i kese :D
dobro, samo me nemoj prebiti :mrgreen:
JThomas

#77 Re: Sve izdaje/veleizdaje scepe Radoncica(procitati prvi post)

Post by JThomas »

Postoje svjedoci koji su taj dan imali priliku da vide policajce kod Vječene vatre koji stoje i ništa ne rade i da čuju njihov razgovor kako komentarišu navedena dešavanja i kako ne treba da reaguju dok ne dobiju zeleno svjetlo.
:D
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#78 Re: Sve izdaje/veleizdaje scepe Radoncica(procitati prvi post)

Post by KatarinaKosaca »

jao_situacije wrote:dobro, samo me nemoj prebiti :mrgreen:
:lol: :lol: MOgu ti reći da u zadnje vrijeme kad se god nađem na nekom šalteru insstitucije ili BIH pošte toliko mi naraste adrenalin, da mi malo nedostaje :D
jao_situacije

#79 Re: Sve izdaje/veleizdaje scepe Radoncica(procitati prvi post)

Post by jao_situacije »

KatarinaKosaca wrote:
jao_situacije wrote:dobro, samo me nemoj prebiti :mrgreen:
:lol: :lol: MOgu ti reći da u zadnje vrijeme kad se god nađem na nekom šalteru insstitucije ili BIH pošte toliko mi naraste adrenalin, da mi malo nedostaje :D
pazi se ti, one na šalteru imaju tešku ruku :oops: :mrgreen:
Agron P

#80 Re: Sve izdaje/veleizdaje scepe Radoncica(procitati prvi post)

Post by Agron P »

Ako BiH ikad postane pravna drzava, scepo ce "dobiti" minimum 300 godina robije.
Agron P

#81 Re: Sve izdaje/veleizdaje scepe Radoncica(procitati prvi post)

Post by Agron P »

Obavezno procitajte novi intervju scepe Radoncica za novine(ima i portal) Milosevicevog finansijera i njegovog dugogodisnjeg poslovnog partnera Miroslava Miskovica Press Rs. Scepo izmedu ostalog tvrdi da je Bakir Izetbegovic preambiciozan politicar i da zeli "vladati hrvatima i srbima".

P.S. Ako neko moze prenijeti scepin intervju na temu?
Agron P

#82 Re: Sve izdaje/veleizdaje scepe Radoncica(procitati prvi post)

Post by Agron P »

Scepo ubacio svoju izdajnicku retoriku u nitro, pogledajte njegovu najnoviju ofanzivu na sve bosnjacko u brifingu kod Aleksandra Hrsuma na velikosrpskoj PINK BH.
Agron P

#83 Re: Sve izdaje/veleizdaje scepe Radoncica(procitati prvi post)

Post by Agron P »

Ocigledno amerikanci imaju izobilje dokaza o njegovom kriminalu pa mora biti ultrakooperativan.
Novak20

#84 Re: Sve izdaje/veleizdaje scepe Radoncica(procitati prvi post)

Post by Novak20 »

Jel sve ovo radi ove izjave ?

„Zašto se Bošnjacima predstavlja da je Erdoan zaštitnik nas kao naroda? On je čovjek koji u svojoj zemlji ne želi ni priznati nacionalna prava Bošnjaka. U Turskoj se ne može živjeti i biti Bošnjak, a može u stotinama drugih zemalja na planeti. Ako se tamo prezivate na 'ić', to morate skloniti i reći da ste Turčin“, kaže Radončić.

Napominje da je "to svjetska besmislica, da neko jedan narod ne priznaje u vlastitoj zemlji, a tobože ga štiti tamo gdje taj narod živi".

„Erdoan je anti-demokrata, govorim o režimu, a ne o turskom narodu, koji pokušava vladati konzervativnim islamom. Želi reinkarnaciju Osmanskog carstva, a nije dobro što pojedini politički maloumnici misle da je moguće konzervativnim islamom i radikalizmom upravljati multietničkom Bosnom i konceptom Bošnjaka koji su prozapadni, sekularni narod svjestan svoje autohtone vjere i nacionalnog bića“, rekao je Radončić.

Ili možda ovih drugih iz intervjua ?

http://www.avaz.ba/clanak/173610/radonc ... -u-turskoj
Skijaš

#85 Re: Sve izdaje/veleizdaje scepe Radoncica(procitati prvi post)

Post by Skijaš »

"Jasno se vidi da SDA želi da vrati politički život u BiH na nivo 1997, 1998, ili čak 1992. godine, kada je njihova reč bila dominantna i kada su se igrali majorizacije."

Preglasavanje Karadžićeve političke opcije po pitanju referenduma za nezavisnost nije bilo majorizacija srpskog naroda nego jedini način da se očuva cjelovitost BiH. Jeste li se to vi Čevra počeli drogirati gore na tom tornju ?
Skijaš

#86 Re: Sve izdaje/veleizdaje scepe Radoncica(procitati prvi post)

Post by Skijaš »

Bond07 wrote:Jebote!
Radoncic ce nas uvesti u EU!
Je li preglasavanje Karadžićeve političke opcije bilo majorizacija srpskog naroda ?
Skijaš

#87 Re: Sve izdaje/veleizdaje scepe Radoncica(procitati prvi post)

Post by Skijaš »

Bond07 wrote:
Skijaš wrote:
Bond07 wrote:Jebote!
Radoncic ce nas uvesti u EU!
Je li preglasavanje Karadžićeve političke opcije bilo majorizacija srpskog naroda ?
Po meni jest!
I zato je smiješno kada ti ili Radončić kritikujete SDA. Da bi kritikovao neku političku opciju trebaš imati bolje ideje od njih, ili bar jednako loše. A ne da velikosrpsku propagandu sa koje još kapa krv nudiš kao alternativu SDA lopovluku i namještanju tendera.
Better Man

#88 Re: Sve izdaje/veleizdaje scepe Radoncica(procitati prvi post)

Post by Better Man »

Ako nas je iko izdao i unazadio to je porodica Izetbegović, koja je kriminalcima i lopovima dala sve,a obične građane i patriote ove zemlje ponizila do krajnjih granica. Čitam neki dan izjavu sina Generala Delića, koji kaže da je njegov otac umro od tuge zbog nepravde koja jenanesena demobilisanim borcima ARBiH. Pa ako je iko nanio tu ne pravdu njima, to je upravo General Delić koji s Alijom dogovorio da se tim istim borcima podjele bezvrijedni ceritifikati, koje su kasnije Alijini mešetari kupovali za 3-5% njihove vrijednosti itd. General Delić je umro od nepravde, koja je nasenea njemu, odnosno sam on je sebi tu nepravdu nanio, kad je odlučio da u Hagu šuti i svu krivicu preuzme na sebe, umjesto da kaže pravu istinu. Nisu Deliću sudili za činjenje ratnih zločina, jer ih on nije nikad ni učinio, niti je bio sposoban za takvo nešto, a i da jest on to nikad ne bi uradio. Njemu se sudilo samo zato što nije sankcionisao zločine koji su se desili, a to nije uradio jer mu Alija Izetbegović i kriminalna kompanija oko Alije nije dozvolila.
putokaz1

#89 Re: Sve izdaje/veleizdaje scepe Radoncica(procitati prvi post)

Post by putokaz1 »

Sve izdaje veleizdaje Bakira I.
Da nije možda Radončić uzeo vreće zlata
Novak20

#90 Re: Sve izdaje/veleizdaje scepe Radoncica(procitati prvi post)

Post by Novak20 »

putokaz1 wrote:Sve izdaje veleizdaje Bakira I.
Ždamo loma na početku karijere medijskog magnata. I to direktno iz Alijine sehare.
putokaz1

#91 Re: Sve izdaje/veleizdaje scepe Radoncica(procitati prvi post)

Post by putokaz1 »

Novak20 wrote:
putokaz1 wrote:Sve izdaje veleizdaje Bakira I.
Ždamo loma na početku karijere medijskog magnata. I to direktno iz Alijine sehare.
Da i to je tačno.
Između dva zla birao bih ono manje a za mene je to F.R.
Ipak Izetbegovići nam vladaju od 1996,osim izuzetka 2000-2004,a mi živimo ne ko u Tunguziji nego ispod,daleko ispod ,Tunguzije.
Ne vidim ni F.R. kao alternativu još za njega nisam glasao,ali SDA je stvarno zlo osim za 10% tajkuna te rođaka ministara poslanika,kumova i sl.
Sistem koji provodi SDA,ucjenjivanje za glasove,ne plaćanje radnika,ne dovršeni skupi poslovi,bezbroj nepotrebnih fakulteta... tonemo
Tražim alternativu F.R. se nudi ali zasad me nije uvjerio.
Juče gledam Sajam u Gračanici,Svjetski sajam,a vlast poslala 15 inspektora bez valjanih dokumenata,i nastao spor između načlnika inače SDP i poslatih inspektora bez valjane dokumentacije.
Da li je to iscenirala SDA?Zasad na prvi pogled izgleda tako,pokazat će vrijeme.
Imam osjećaj da je SDA iscenirala proteste prošle godine,jer je najbolje na kraju profitirala iz toga,riješila se svog partnera ili konkurenta kako se uzme,ima čistu situaciju sad.
Jedina izdaja F.R. što je napustio i izdao SDA.
Pobijedio je u Tuzli,dijelu Sarajeva,Zenici,Goraždu,većim gradovima.
Ne branim ga,ali kao da je nekome postao trn u oku nekome od porodice ili klana Izetbegović.
Post Reply