[size=117][b]Evropski kongres transplantologa[/b][/size] wrote:Predstavnik britanskih doktora izvještava:
Našli smo čovjeka bez kičme, presadili smo mu kičmu i sada, nakon samo jedne sedmice provedene u bolnici, a zahvaljujući naučnim otkrićima britanskih znanstvenika, taj čovjek se odlično osjeća , već je vani i traži posao.
Predstavnik francuskih doktora izvještava:
Ah, u Francuskoj smo učnili mnogo značajniju stvar! Uzeli smo čovjeka koji nije imao jedno plućno krilo, presadili smo mu plućno krilo, i nakon samo tri dana on se odlično osjeća, već je vani i traži posao!
Predstavnik njemačkih doktora izvještava:
Mi smo uzeli dva pacijenta bez srca, presadili smo svakom od njih polovicu zdravog srca, i nakon samo dva dana obojica se odlično osjećaju i već su vani i traže posao.
Predstavnik BiH doktora izvještava:
Nas ipak ne može nitko stići. Mi smo uzeli tri čovjeka apsolutno bez mozga, postavili smo ih na čelo države i u rekordnom roku već je više od pola stanovništva vani i traži posao!!!
Svaka sličnost je... namjerna
- Fair Life
#1 Svaka sličnost je... namjerna
-
papak_eliminator
Pazi da ne ne uzmu i tebe na zub kao sto su uzeli nadrealiste
:D:D:D
- Qler
gledam na CD-u, mislim prosle subote, kad su Milan i Enis bili gosti u Face to Face, ono Mujo i Haso, i pita ih Senad gdje im je Suljo, haze Haso (Enis), ma nije mogao podnijeti lazne Mujine optuzbe i otiso u politicare, kaze da je i ocelavio zbog Muje
:D:D:D
Kazu to je razlog sto nema Sulje u skecevima
:D:D
Kazu to je razlog sto nema Sulje u skecevima
-
papak_eliminator
koliko se sjecam, Haso je rekao da je ono na snimku (sa Fatom) bio Suljo, koji je zdusio u politicare, i zbog silne sekiracije je ocelavioQler wrote:gledam na CD-u, mislim prosle subote, kad su Milan i Enis bili gosti u Face to Face, ono Mujo i Haso, i pita ih Senad gdje im je Suljo, haze Haso (Enis), ma nije mogao podnijeti lazne Mujine optuzbe i otiso u politicare, kaze da je i ocelavio zbog Muje:D:D:D
Kazu to je razlog sto nema Sulje u skecevima:D:D
cudo nije bilo nikakve reakcije
- Qler
ja maksuz kupio novine sutradan da vidim sta je tihi rekao, a on se usutio! Reko kako li je mogao podnijeti da ga vrijedjaju u javnosti, onakvog postenog i prepostenog, to nigdje nema u svijetu da neko tako vrijedja svoje politicke izabranike,
:D:D:D:D:D
Sad sam se sjetio psovke sto sam cuo nedavno od jarana
Hebem li im porijeklo, sve do majmuna!!!!!
Sad sam se sjetio psovke sto sam cuo nedavno od jarana
Hebem li im porijeklo, sve do majmuna!!!!!
-
kub lajkan
U jednom trenutku je bio još direktiniji pa je rekao "Suljo je otišo u Predsjedništvo"...Qler wrote:gledam na CD-u, mislim prosle subote, kad su Milan i Enis bili gosti u Face to Face, ono Mujo i Haso, i pita ih Senad gdje im je Suljo, haze Haso (Enis), ma nije mogao podnijeti lazne Mujine optuzbe i otiso u politicare, kaze da je i ocelavio zbog Muje:D:D:D