Svaka sličnost je... namjerna

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Fair Life

#1 Svaka sličnost je... namjerna

Post by Fair Life »

[size=117][b]Evropski kongres transplantologa[/b][/size] wrote:Predstavnik britanskih doktora izvještava:
Našli smo čovjeka bez kičme, presadili smo mu kičmu i sada, nakon samo jedne sedmice provedene u bolnici, a zahvaljujući naučnim otkrićima britanskih znanstvenika, taj čovjek se odlično osjeća , već je vani i traži posao.

Predstavnik francuskih doktora izvještava:
Ah, u Francuskoj smo učnili mnogo značajniju stvar! Uzeli smo čovjeka koji nije imao jedno plućno krilo, presadili smo mu plućno krilo, i nakon samo tri dana on se odlično osjeća, već je vani i traži posao!

Predstavnik njemačkih doktora izvještava:
Mi smo uzeli dva pacijenta bez srca, presadili smo svakom od njih polovicu zdravog srca, i nakon samo dva dana obojica se odlično osjećaju i već su vani i traže posao.

Predstavnik BiH doktora izvještava:
Nas ipak ne može nitko stići. Mi smo uzeli tri čovjeka apsolutno bez mozga, postavili smo ih na čelo države i u rekordnom roku već je više od pola stanovništva vani i traži posao!!!
papak_eliminator

Post by papak_eliminator »

Pazi da ne ne uzmu i tebe na zub kao sto su uzeli nadrealiste :D:D:D:D
Qler

Post by Qler »

gledam na CD-u, mislim prosle subote, kad su Milan i Enis bili gosti u Face to Face, ono Mujo i Haso, i pita ih Senad gdje im je Suljo, haze Haso (Enis), ma nije mogao podnijeti lazne Mujine optuzbe i otiso u politicare, kaze da je i ocelavio zbog Muje :D:D:D:D

Kazu to je razlog sto nema Sulje u skecevima :D:D:D
papak_eliminator

Post by papak_eliminator »

Qler wrote:gledam na CD-u, mislim prosle subote, kad su Milan i Enis bili gosti u Face to Face, ono Mujo i Haso, i pita ih Senad gdje im je Suljo, haze Haso (Enis), ma nije mogao podnijeti lazne Mujine optuzbe i otiso u politicare, kaze da je i ocelavio zbog Muje :D:D:D:D

Kazu to je razlog sto nema Sulje u skecevima :D:D:D
koliko se sjecam, Haso je rekao da je ono na snimku (sa Fatom) bio Suljo, koji je zdusio u politicare, i zbog silne sekiracije je ocelavio :P:P:P

cudo nije bilo nikakve reakcije :D
Qler

Post by Qler »

ja maksuz kupio novine sutradan da vidim sta je tihi rekao, a on se usutio! Reko kako li je mogao podnijeti da ga vrijedjaju u javnosti, onakvog postenog i prepostenog, to nigdje nema u svijetu da neko tako vrijedja svoje politicke izabranike, :D:D:D:D:D:D

Sad sam se sjetio psovke sto sam cuo nedavno od jarana

Hebem li im porijeklo, sve do majmuna!!!!! :x
Zox

Post by Zox »

Image
Šandor

Post by Šandor »

3 covjeka bez mozga?

Plitak um nema dna.
pitt

Post by pitt »

Šandor wrote:3 covjeka bez mozga?

Plitak um nema dna.
Zar se one 3 karikature mogu i nazvati ljudskim bicima???? :? :(
Šandor

Post by Šandor »

Sve....sve....ali bez mozga.....? :?
kub lajkan

Post by kub lajkan »

Qler wrote:gledam na CD-u, mislim prosle subote, kad su Milan i Enis bili gosti u Face to Face, ono Mujo i Haso, i pita ih Senad gdje im je Suljo, haze Haso (Enis), ma nije mogao podnijeti lazne Mujine optuzbe i otiso u politicare, kaze da je i ocelavio zbog Muje :D:D:D:D
U jednom trenutku je bio još direktiniji pa je rekao "Suljo je otišo u Predsjedništvo"... :D
Post Reply