Ti si bio 11- i nije ti smetalo- sad je supruga jel'da??manuchao91 wrote:
Za svoju djevojku znam da je sex aktivna od 15 te godine i da je promjenila bar 10 partnera...Meni to ne smeta ..Nisam konzerva od covjeka i ne zavirujem u proslost..Ali me nekad pecne to kad skontam da je poprilicno sex aktivna bila prije mene i mjenjala cesto momke..
Nemojte me pogresno shvatiti ,nemojte vrijedati bez glupih komentara
hvala
Svaka peta žena vara muža ?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
moonca
#51 Re: Svaka peta žena vara muža ?
- manuchao91
#52 Re: Svaka peta žena vara muža ?
nije istina imao sam manje sx partnera
- Henry Chinaski
#53 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Najinteresantniji dio priče ne znamo.
Kako si saznao za jaranovu ženu?
Ostalo nije važno, pusti ženu i jarana. Što ne zna, neće ga zaboliti. Možeš njoj poslati poruku da znaš i da prekine.
Ostalo nije važno, pusti ženu i jarana. Što ne zna, neće ga zaboliti. Možeš njoj poslati poruku da znaš i da prekine.
-
zposao
#54 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Što če reči da petu djevojku po redu ni u kom slučaju ne treba ženiti.
- manuchao91
#55 Re: Svaka peta žena vara muža ?
necu iznosti informacije o tom kako sam saznao za nevjeru.
-
zposao
#56 Re: Svaka peta žena vara muža ?
More bit varala jarana sa njim pa tako saznoHenry Chinaski wrote:Najinteresantniji dio priče ne znamo.
- Xavier1
#57 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Nemoj. Jos treba da ti neko identitet otkrije.manuchao91 wrote:necu iznosti informacije o tom kako sam saznao za nevjeru.
Ovu svoju sutni. Vjeruj meni da ti takva ne treba.
- Euphoria
#58 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Polako Xavi....ne znam na osnovu čega sumnja u tu svoju?Xavier1 wrote:Nemoj. Jos treba da ti neko identitet otkrije.manuchao91 wrote:necu iznosti informacije o tom kako sam saznao za nevjeru.
- Henry Chinaski
#59 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Ja bih stajao po strani ali bih joj dao do znanja da ima žuti karton.
Ako se mala smiri, svi sretni.
Jbg, svakom se može desiti ali da se meni desi, vjerovatno bih napravio megalomansko sranje oboma.
Ako se mala smiri, svi sretni.
Jbg, svakom se može desiti ali da se meni desi, vjerovatno bih napravio megalomansko sranje oboma.
- Xavier1
#60 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Izmijenjala je mnoge prije njega.Munlajt wrote:Polako Xavi....ne znam na osnovu čega sumnja u tu svoju?Xavier1 wrote:Nemoj. Jos treba da ti neko identitet otkrije.manuchao91 wrote:necu iznosti informacije o tom kako sam saznao za nevjeru.
- dale cooper
#61 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Paranoja je zavladala na ovoj temi. 
- Henry Chinaski
#62 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Ovu svoju praši pet puta dnevno bez izuzetka i siguran si.
Vikendom poduplaj.
Vikendom poduplaj.
- dr_Evil
#63 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Ne znam gdje si ti hodao po zapadu, ali gdje sam ja apsolutno im nije vazno. U skandinaviji su zene preuzele ulogu macho muskaraca. A mozda je i bolje tako, nije ovaj svijeta za muskaraca.Xavier1 wrote:Glupost. Nigdje muskarci ne zele takve.dr_Evil wrote:[
Jos cemo se mi nacekat da dodjemo do evrope i europe. Potpuno normalno van naseg brdovitog balkana. Nazalost i ja patim od nasih kompleksa.
-
moonca
#64 Re: Svaka peta žena vara muža ?
I -ti se nashaoMuz i zena
Lik je extra poprilicno dobar posao ima kao i ona.Kuca lijepa ,jedno djete rane 30 te oboje.
Zenska ga vara i ja to znam.Nije od pocetka braka nego zadnjih 6-7 mjeseci.
On često ide na putovanja tako da ona ima "fore" takve stvari radit..
Nevjerovatno kako mu udovoljava sve...Nema dana da mu večeru ne spremi kad dodje s posla,sve mu sredi,odgaja djete..radi sve poslove moguce,svi za nju imaju rijeci hvale. Zena,majka kraljica....Zena mu lijepo i zaradjuje ,donosi u kucu,susjedi je vole ,rodjaci,prijatelji...Niko za nju nema nista lose rec...
svasta si udrobio-
- Euphoria
#65 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Hehe, ne mozes u nekoga zato sumnjati. Da joj on ne valja, zamjenila bi i njega. Očito joj je on ok i dovoljan.Xavier1 wrote: Izmijenjala je mnoge prije njega.
- dr_Evil
#66 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Ovde je tema lagana, nije mogao drugu da se pohvali da je bio sa nekom, a mora nekome da kaze. Nek si ti nju jarane, svaka ti castmoonca wrote:I -ti se nashaoMuz i zena
Lik je extra poprilicno dobar posao ima kao i ona.Kuca lijepa ,jedno djete rane 30 te oboje.
Nevjerovatno kako mu udovoljava sve...Nema dana da mu večeru ne spremi kad dodje s posla,sve mu sredi,odgaja djete..radi sve poslove moguce,svi za nju imaju rijeci hvale. Zena,majka kraljica....Zena mu lijepo i zaradjuje ,donosi u kucu,susjedi je vole ,rodjaci,prijatelji...Niko za nju nema nista lose rec...![]()
svasta si udrobio-
-
Zoya
#67 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Ja ne bih intuiciju zanemarila da sam na mjestu autora teme.
A ovo, trebaš li reći tom da ga sena vara. Ne trebaš! Gledaj svoja posla. Manje ce te glava boljeti jer ćeš na kraju opet ti kriv ispasti.
Edit
Svaka peta žena vara i svaki drugi muškarac, ili možda svaki, kada im se prilika za to ukaže.
A ovo, trebaš li reći tom da ga sena vara. Ne trebaš! Gledaj svoja posla. Manje ce te glava boljeti jer ćeš na kraju opet ti kriv ispasti.
Edit
Svaka peta žena vara i svaki drugi muškarac, ili možda svaki, kada im se prilika za to ukaže.
- Henry Chinaski
#68 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Šta? Sad hoćeš reći da sad više ni muškarci ne smiju varati?!Zoya wrote:Ja ne bih intuiciju zanemarila da sam na mjestu autora teme.
Edit
-
Zoya
#69 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Ja sam ovdje biciklom 
-
moonca
#70 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Slicna prica kao kod--@Rasinho -- on je imao 10 zena- njegova izabranica - zenska uloga u prici- obrazovana,uspjesna, voljena...dr_Evil wrote:Ovde je tema lagana, nije mogao drugu da se pohvali da je bio sa nekom, a mora nekome da kaze. Nek si ti nju jarane, svaka ti castmoonca wrote:I -ti se nashaoMuz i zena
Nevjerovatno kako mu udovoljava sve...Nema dana da mu večeru ne spremi kad dodje s posla,sve mu sredi,odgaja djete..radi sve poslove moguce,svi za nju imaju rijeci hvale. Zena,majka kraljica....Zena mu lijepo i zaradjuje ,donosi u kucu,susjedi je vole ,rodjaci,prijatelji...Niko za nju nema nista lose rec...![]()
svasta si udrobio-
- krofnaa*
#71 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Nesigurni i labilni ljudi varaju i rade iza leđa. To su podli ljudi koji grade kuću sa osobom sa kojom dijele doručak, ručak, večeru i krevet, a iza leđa petljaju i varaju.
Zašto ljudi imaju potrebu da grade sa nekim dom a iza leđa rade nešto što može sve to da naruši ne znam. Zar nije lakše reći želim to i to, da završimo ja i ti ili pravimo svingeraj po dogovoru, ali bez laganja i petljanja.
Po meni takve osobe su podle, lažne i nikome ne mogu biti pravi prijatelji.
Zašto ljudi imaju potrebu da grade sa nekim dom a iza leđa rade nešto što može sve to da naruši ne znam. Zar nije lakše reći želim to i to, da završimo ja i ti ili pravimo svingeraj po dogovoru, ali bez laganja i petljanja.
-
RtrnOfSalisbury
#72 Re: Svaka peta žena vara muža ?
znaci od pet udatije koje upitas za snosaj jedna mora pristat da ga j. naravski ako te ove prve 4 ne istucu zbog vrijedjanja 
- Henry Chinaski
#73 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Jesi li ovu patetičnu teoriju pročitala u nekom časopisu ili si sama smislila?krofnaa* wrote:Nesigurni i labilni ljudi varaju i rade iza leđa. To su podli ljudi koji grade kuću sa osobom sa kojom dijele doručak, ručak, večeru i krevet, a iza leđa petljaju i varaju.
- Henry Chinaski
#74 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Postoji šansa da odmah naletiš na petu.RtrnOfSalisbury wrote:znaci od pet udatije koje upitas za snosaj jedna mora pristat da ga j. naravski ako te ove prve 4 ne istucu zbog vrijedjanja
-
RtrnOfSalisbury
#75 Re: Svaka peta žena vara muža ?
doduse treba uzet u obzir i muzeve, ima tu boksera, brus linova itd, nije dobro kacit se sa njihaHenry Chinaski wrote:Postoji šansa da odmah naletiš na petu.RtrnOfSalisbury wrote:znaci od pet udatije koje upitas za snosaj jedna mora pristat da ga j. naravski ako te ove prve 4 ne istucu zbog vrijedjanja