Gledam ga na CD-u sinoć i shvatih da je on idealan za premijera
Ako je izgradio 2 Zgrade u Sarajevu i još jednu gradi i ako je zaposlio 1200 ljudi svaka mu čast
ON i Siljadžić-ZA BIH
Moderator: anex
farukdurmišević wrote:moje dužno izvinjenje zbog brzog kucanja napisao sam čovijek umjesto čovjek
Primite moje izvinjenje
taj ce zakon prije tebi pokucati na vrata nego njemu i slicnimasilence_is_sexy wrote:reci cu samo jednu stvar: Zakon o porijeklu imovine...
ako nakon toda fahro ostane na vrhu svoje radon plaze - moze komotno u premijersku fotelju. mada je vjerovatnija varijanta da ce u tom slucaju zenici zavrsiti... u nekom mnogo nizem objektu. do tada...
tim snovafarukdurmišević wrote:onaj Radončić je prepametan
Gledam ga na CD-u sinoć i shvatih da je on idealan za premijera
Ako je izgradio 2 Zgrade u Sarajevu i još jednu gradi i ako je zaposlio 1200 ljudi svaka mu čast
ON i Siljadžić-ZA BIH
kod mene mogu da kucaju do sutra...debela wrote:taj ce zakon prije tebi pokucati na vrata nego njemu i slicnimasilence_is_sexy wrote:reci cu samo jednu stvar: Zakon o porijeklu imovine...
ako nakon toda fahro ostane na vrhu svoje radon plaze - moze komotno u premijersku fotelju. mada je vjerovatnija varijanta da ce u tom slucaju zenici zavrsiti... u nekom mnogo nizem objektu. do tada...pusti snovi..
Kingu, je l njegov brat Seki, novinar iz CG? Onaj sto povremeno pise i za SB?King Kikapu wrote:o njegovom bratu imam najbolje misljenje. o njemu nemam nikakvo.
komi wrote:U povodu AVAZOVE medijske hajke i neistina o meni i mojem radu
KRUG RATNOPROFITERSKIH MOĆNIKA ŽELI VLADATI
BOSNOM I HERCEGOVINOM
Fahrudin Radončić, vlasnik Dnevnoga avaza, od početka ove godine protiv mene vodi medijsku hajku preko svojih izdanja. Iznosi neistine i poluistine, svjesno manipulirajući činjenicama i sugovornicima, sa namjerom da dezinformira javnost u vezi sa mojim aktivnostima i ličnošću.
To sve čini iz ličnih interesa, vođen željom da direktno utiče na donošenje raznih političkih i drugih odluka u svoju korist. Ratnoprofiterski moćnici žele odlučivati o imenovanjima u ključnim institucijama, privatizaciji, koalicijama, dodjeli poslova i koncesija, ko može i treba da bude predsjednik države i vlade, ministar, ambasador itd. Ovaj krug čini sve da ostvari svoj cilj, a to je da suspendira legalne državne institucije i nastavi donositi odluke na sijelima i minderima, kako su ranije radili. To bi bilo najgore i najopasnije po državu Bosnu i Hercegovinu i naše građane, posebno Bošnjake, i ja na to neću pristati!
Neprofesionalnost i nekorektnost Dnevnog avaza ide dotle da uopće ne objavljuju demantije na tekstove i navode, ili ih, pak, jedva objave maksimalno skraćene. Najnoviji primjer je tekst u današnjem broju (15. novembar 2006.). Imovinske kartone potpisujem pod punom moralnom i krivičnom odgovornošću i pozivam nadležne institucije da provjere sve što je u njima navedeno. Dnevni avaz, očito, to ne smatra obavezom niti profesionalnom praksom. Stoga još jedanput odbacujem sve što ovaj list i druga AVAZOVA izdanja pišu o meni.
Budući da Radončić ne odustaje od ove hajke i obmanjivanja javnosti, pozivam građane koji čitaju ovaj dnevni list ili se na bilo koji način preko njega informiraju, da sve navode Dnevnog avaza u vezi sa mnom, mojim radom i aktivnostima ne prihvate ili, u najmanju ruku, provjere.
SULEJMAN TIHIĆ
p r e d s j e d n i k
Sarajevo, 15. novembar 2006.