Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Una ragazza wrote:Imala sam vezu (ne ponovilo se) pojavi se neka sitnica, glupost i umjesto da razgovaramo, on se povuce u sebe, ode kuci i ceka da se sve slegne do sljedeceg dana a ja se u medjuvremenu pojedoh...i naravno da su onda pocele zesce i zesce svadje, ja njemu jedno, ne konta da je komunikacija kljucna i tako do prokida dodjosmo...
pa normalan lik, trpio te dok mu nisi dosadila sa zvocanjem, a onda pedala...
sad se slikaj po sa-x , ovaj, forumaj.
Ovo je inace prvi smisleni i duhoviti post od forumasa jutarnji.
Btw, funny
Una ragazza wrote:Bolje i svadja nego povlacenje u sebe, u svakom slucaju...
Imala sam vezu (ne ponovilo se) pojavi se neka sitnica, glupost i umjesto da razgovaramo, on se povuce u sebe, ode kuci i ceka da se sve slegne do sljedeceg dana a ja se u medjuvremenu pojedoh...i naravno da su onda pocele zesce i zesce svadje, ja njemu jedno, ne konta da je komunikacija kljucna i tako do prokida dodjosmo...
neko je već napisao
ja se samo primirim 2-3 sata odspavam to veče i sutra ujutro nema problema
naime često se i ne sjetim šta je bio uzrok tako da NE VRIJEDI se svađati
međutim dugoročno skupljanje u sebi sranja nije dobro... tako da treba valjda balansirati
pa ne bih rekao da je svadja potrebna... ali svakako je istina da ljudima koji nikad ne ulaze u sukob misljenja ta veza dosadi, predje u monotoniju ili se jednostavno javi sumnja u partnera... takve veze uglavnom imaju jednu stranu koja "glumi" ono sto nije... a te veze opstaju samo onoliko dugo koliko taj moze "glumiti"....