Svadja u vezi-potrebna?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

HAVANA

#51 Re: Svadja u vezi-potrebna?

Post by HAVANA »

Aaaa vas :shock: :cry: :lol:
Ja se ne stignem ni posvadjati...ko kad s tri žene u kuci...sve me premuntaju...al nekad ono kad ja vako :twisted: a oni svi vako :-D a ja vako :skoljka: i mir ,mir, krompir... :D Dodushe jednom davno sam je gadjo daljinskim...al nista...samo sebe zajebo...kupuj novi... :roll:
Allenass

#52 Re: Svadja u vezi-potrebna?

Post by Allenass »

sanabe wrote: :oops:
Posvadjala se ja sa momkom, ali ja kriva 100% :oops: , i u autu ga pocnem pipkati ne bil se odljutio, kaze mi "De me pusti, sad bih radije na onu banderu nego na tebe" :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :oops: :skoljka:
:lol: :lol: :lol: e al' se fino ismijah.
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#53 Re: Svadja u vezi-potrebna?

Post by ladyblue18 »

HAVANA wrote:Aaaa vas :shock: :cry: :lol:
Ja se ne stignem ni posvadjati...ko kad s tri žene u kuci...sve me premuntaju...al nekad ono kad ja vako :twisted: a oni svi vako :-D a ja vako :skoljka: i mir ,mir, krompir... :D Dodushe jednom davno sam je gadjo daljinskim...al nista...samo sebe zajebo...kupuj novi... :roll:
Ti si bas obro bostan. :oops: :lol:
benii

#54 Re: Svadja u vezi-potrebna?

Post by benii »

sanabe wrote:ja sam svom zaprijetila da cu prevrnuti sto u kafani :shock: a sto od mramora :shock: treba bager da ga pomakne :lol:
mozda uvjerljivo prijetis :lol:
citroen

#55 Re: Svadja u vezi-potrebna?

Post by citroen »

sanabe wrote:

Posvadjala se ja sa momkom, ali ja kriva 100% :oops: , i u autu ga pocnem pipkati ne bil se odljutio, kaze mi "De me pusti, sad bih radije na onu banderu nego na tebe" :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :oops: :skoljka:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Cholina_Lokica

#56 Re: Svadja u vezi-potrebna?

Post by Cholina_Lokica »

Ja ne voLJem da se svadjam
fatamorgana

#57 Re: Svadja u vezi-potrebna?

Post by fatamorgana »

HAVANA wrote:Uf sad se sjeti...imao sam dobrog prijatelja koji je zivio pored mene,vrata do vrata...redovno sam ga skidao sa zene,i nju sa njega :-) to je bitka...al prava :shock: cika,vriska...posto su vrata vazda otkljucana i kod nas i kod njih...redovno uletimo,razvadjamo...sedmicno belaj... :-) Onda ja i zena odemo nasekirani,pricamo,sta im je,nisu normalni,nece dugo ovako...i tako mi budni...naskirani ...kad :shock: :dance: ...tarlaha komso...a ti se muzafere kupaj...nasekiran... :twisted: :-) :lol:
Svađa im ko biva, dođe ko peting ..... :roll:
Ma.Le.Na

#58 Re: Svadja u vezi-potrebna?

Post by Ma.Le.Na »

ne volim svadje
mislim da dvoje odraslih treba biti u stanju sve rijesiti razgovorom a ne svadjom
inace sam uzas kad se naljutim :(
bas uzas :(
citroen

#59 Re: Svadja u vezi-potrebna?

Post by citroen »

Cholina_Lokica wrote:Ja ne voLJem da se svadjam
I ja :D :D :D :D
Gospoda Ministarka

#60 Re: Svadja u vezi-potrebna?

Post by Gospoda Ministarka »

Povremena svada je u redu i normalna je stvar da dvoje ljudi imaju nesuglasice, ali ucestale svade su ozbiljan problem.
Gospoda Ministarka

#61 Re: Svadja u vezi-potrebna?

Post by Gospoda Ministarka »

sanabe wrote:Boga vam, sta je ucestalo? :mrgreen: Mislim je li jednom mjesecno usestalo? Jednom hefticno, dnevno? :roll:

Na svadje mislim, jok na sex :twisted: :mrgreen:
Ja sam se u tri godine posvadala ne vise od 3 puta i ni jednom svada nije trajala duze od 5-6h, tako da je meni ucestalo i jednom mjesecno. :D
Problem je kad se oko jedne te iste stvari pocnete svadati cesto i vise puta, onda je vakat da preispitate stavove i ocekivanja.
JThomas

#62 Re: Svadja u vezi-potrebna?

Post by JThomas »

normalni ljudi se ne svađaju zato što vole tako, nego zato što je neizbježno da se bar ponekad ne posvađaš. a ovi što uživaju u tome...to su emotivni sadomazohisti :D mislim, ako se dvoje stalno svađaju, to ili nije prava svađa ili nisu jedno za drugo, treće nema.
Mis mekinjas

#63 Re: Svadja u vezi-potrebna?

Post by Mis mekinjas »

sanabe wrote:Boga vam, sta je ucestalo? :mrgreen: Mislim je li jednom mjesecno usestalo? Jednom hefticno, dnevno? :roll:

Na svadje mislim, jok na sex :twisted: :mrgreen:
jesi se ti ovo na mene ljutila, šatro :D :dance: :dance:
kmirsad

#64 Re: Svadja u vezi-potrebna?

Post by kmirsad »

Mrsko mi čitati da vidim je li ovo neko već napisao... al' najbolji dio svađe je mirenje... :-D
Ljuska_u_BaklaFi

#65 Re: Svadja u vezi-potrebna?

Post by Ljuska_u_BaklaFi »

cyprus wrote:Ja mrzim svađu i meni nije potrebna... Nažalost, 99% drugih ljudi jeste :roll:
+1 :oops:
spreca

#66 Re: Svadja u vezi-potrebna?

Post by spreca »

Ljudi pa kako je moguce ziviti bez svadje :lol: :lol: :lol: ma nema u tome nista lose :D
Katy

#67 Re: Svadja u vezi-potrebna?

Post by Katy »

Sve ovisno od ljudi....
Meni nije bas prava svadja potrebna ali dobra diskusija itekako....a bas ono tip prave svadje...ne volim to...ne volim ni kad padaju teske rijeci koje se ne misle pa poslije tesko covjek predje preko njih.....
Ako su dvoje ljudi zainteresovani u prevom smislu jedno za drugo onda ce i biti povremene ili nekad i cesce diskusije oko nekih stvari.Potrudice se oboje da nadju zajednicku rijec.
Svaki put kad mi nije bilo do zdrave diskusije u zivotu,bilo mi je u stvari ........sve svejedno!!!!
Le_La

#68 Re: Svadja u vezi-potrebna?

Post by Le_La »

Ne volEm to, svadje uniste sve, milimetar po milimetar, dok nista ne ostane...
because_of_you

#69 Re: Svadja u vezi-potrebna?

Post by because_of_you »

Svađa u vezi nije potrebna....

Prepirke se tu ne računaju :D
Le_La

#70 Re: Svadja u vezi-potrebna?

Post by Le_La »

because_of_you wrote:Svađa u vezi nije potrebna....

Prepirke se tu ne računaju :D
ja bih prje rekla neke malo zesce diskusije, ali sa jasnim granicma, uh, svadje fakat ubijaju :cry:
because_of_you

#71 Re: Svadja u vezi-potrebna?

Post by because_of_you »

Pa ja.. Pod svađom smatram prekid komunikacije na neki period, npr., ili potezanje nekih niskih udaraca poput uvreda (koje su eto izletile, a tako se navodno ne misli.. :oops: )

Diskusija, prepirka, i slične verzije se nalaze kod svih oblika interakcije, kako ne bi u vezama :)
Una ragazza

#72 Re: Svadja u vezi-potrebna?

Post by Una ragazza »

Bolje i svadja nego povlacenje u sebe, u svakom slucaju...

Imala sam vezu (ne ponovilo se) pojavi se neka sitnica, glupost i umjesto da razgovaramo, on se povuce u sebe, ode kuci i ceka da se sve slegne do sljedeceg dana a ja se u medjuvremenu pojedoh...i naravno da su onda pocele zesce i zesce svadje, ja njemu jedno, ne konta da je komunikacija kljucna i tako do prokida dodjosmo... :)
jutarnji

#73 Re: Svadja u vezi-potrebna?

Post by jutarnji »

Una ragazza wrote:Imala sam vezu (ne ponovilo se) pojavi se neka sitnica, glupost i umjesto da razgovaramo, on se povuce u sebe, ode kuci i ceka da se sve slegne do sljedeceg dana a ja se u medjuvremenu pojedoh...i naravno da su onda pocele zesce i zesce svadje, ja njemu jedno, ne konta da je komunikacija kljucna i tako do prokida dodjosmo...
pa normalan lik, trpio te dok mu nisi dosadila sa zvocanjem, a onda pedala...
sad se slikaj po sa-x :D , ovaj, forumaj.
dr.Gonzo

#74 Re: Svadja u vezi-potrebna?

Post by dr.Gonzo »

Svadjanje nula bodova, instant turn off :oops:

Najbolje je sve "probleme" rijesit u krevetu, kako se potreba za svadjanjem uopste ne bi ukazala 8-)
Una ragazza

#75 Re: Svadja u vezi-potrebna?

Post by Una ragazza »

jutarnji wrote:
Una ragazza wrote:Imala sam vezu (ne ponovilo se) pojavi se neka sitnica, glupost i umjesto da razgovaramo, on se povuce u sebe, ode kuci i ceka da se sve slegne do sljedeceg dana a ja se u medjuvremenu pojedoh...i naravno da su onda pocele zesce i zesce svadje, ja njemu jedno, ne konta da je komunikacija kljucna i tako do prokida dodjosmo...
pa normalan lik, trpio te dok mu nisi dosadila sa zvocanjem, a onda pedala...
sad se slikaj po sa-x :D , ovaj, forumaj.
:lol: :lol: :lol:
Post Reply