Svadja u vezi-potrebna?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

theTruePath

#1 Svadja u vezi-potrebna?

Post by theTruePath »

Da bi opstalo "zanimljivo",da bi se sacuvala strast i sve ono sto je na pocetku jedne veze,jel potrebna poneka svadja tu i tamo? 8-
theTruePath

#2 Re: Svadja u vezi-potrebna?

Post by theTruePath »

dobio sam odgovor na sva moja pitanja,hvala ti :D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#3 Re: Svadja u vezi-potrebna?

Post by ladyblue18 »

Normalno da jest, ne samo u vezi, u svim ljudskim odnosima je ponekada potrebna svadja, iako je rijec potrebna malo sad izvucena iz konteksta, ali shvatas poentu.
Svi savrseni odnosi puknu prije ili kasnije, i aj to sve smatram prividnim savrsenstvom.
Ne postoji savrsen odnos kao sto ne postoji ni savrsen muskarac a ni zena. :D

Helem, svadja dobro dodje ponekada, iako nije najprijatnija, narocito kada se posvadjas sa osobom do koje ti je stalo pa ne znas ko ce prvi popustiti i to, ali obicno nakon nje stvari funkcionisu jos bolje, kad se sjede fino i poprica tako i tako. :D
Mozda nije tako uvijek, ali u dosta slucajeva jest ja vjerujem.
cyprus

#4 Re: Svadja u vezi-potrebna?

Post by cyprus »

Ja mrzim svađu i meni nije potrebna... Nažalost, 99% drugih ljudi jeste :roll:
sorei

#5 Re: Svadja u vezi-potrebna?

Post by sorei »

ladyblue18 wrote:
Helem, svadja dobro dodje ponekada, iako nije najprijatnija, narocito kada se posvadjas sa osobom do koje ti je stalo pa ne znas ko ce prvi popustiti i to, ali obicno nakon nje stvari funkcionisu jos bolje, kad se sjede fino i poprica tako i tako. :D
Mozda nije tako uvijek, ali u dosta slucajeva jest ja vjerujem.
+1
Mis mekinjas

#6 Re: Svadja u vezi-potrebna?

Post by Mis mekinjas »

theTruePath wrote:Da bi opstalo "zanimljivo",da bi se sacuvala strast i sve ono sto je na pocetku jedne veze,jel potrebna poneka svadja tu i tamo? 8-
NE :D
psydelija

#7 Re: Svadja u vezi-potrebna?

Post by psydelija »

redovna (blaga) svadja je preporucljiva.., kad je nema trebas je izscenirati. :)
Elzana

#8 Re: Svadja u vezi-potrebna?

Post by Elzana »

"svađa" je jedan način rješavanja nesuglasica, konflikata.. možda nije najugodniji način međuljudskog komuniciranja, ali svakako koristan, neizbježan i, može se reći, potreban. kao što je već navedeno, u svim ljudskim odnosima, a ne samo partnerskim. :)
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#9 Re: Svadja u vezi-potrebna?

Post by plain vanilla »

Bolje svadja nego guranje problema pod tepih, jer se onda od problemcica napravi nerjesiv problem..

A i volim se svadjati :mrgreen: :oops:
ladyada

#10 Re: Svadja u vezi-potrebna?

Post by ladyada »

svadja jednom u godini je ok ali svaki dan fala mu daleka mu kuca od moje bila .............
Elzana

#11 Re: Svadja u vezi-potrebna?

Post by Elzana »

plain vanilla wrote:Bolje svadja nego guranje problema pod tepih, jer se onda od problemcica napravi nerjesiv problem..
:thumbup: baš tako!
Traktor`

#12 Re: Svadja u vezi-potrebna?

Post by Traktor` »

zavisi sve...ako je zensko naopako i nervozu s druge strane istresa na tebi haman svaki dan, onda zajebi ti tu vezu...u suprotnom jednom mjesecno je normalno kad postane tehnicki neispravna, ali tad je razdrazljivija, pa joj i sex nakon svadje bude bolji (naravno ako tebi to nije gadljivo)... :D
Filter

#13 Re: Svadja u vezi-potrebna?

Post by Filter »

ne, svadja nije potrebna ali ce se dogoditi. mislim da je to jedna od odlika zdravog odnosa u vezi...

sada, provocirati svadju zbog nekog uzbudjenja :-) ...vakat je za :run:
Traktor`

#14 Re: Svadja u vezi-potrebna?

Post by Traktor` »

sanabe wrote:
Yelawolf wrote:zavisi sve...ako je zensko naopako i nervozu s druge strane istresa na tebi haman svaki dan, onda zajebi ti tu vezu...u suprotnom jednom mjesecno je normalno kad postane tehnicki neispravna, ali tad je razdrazljivija, pa joj i sex nakon svadje bude bolji (naravno ako tebi to nije gadljivo)... :D

jajane, kash nauciti da PMS nije isto sto i MS ? :-) :mrgreen:
znam ja sta je sta... :D PMS je prije tehnicke neispravnosti... :D ali ti ja govorim da me obicno zapadne ona koja ne pravi probleme kad je u PMS-u, nego bas kad dodje do tehnicke neispravnosti... :D
cava

#15 Re: Svadja u vezi-potrebna?

Post by cava »

Mislim da bi jedan konstruktivan razgovor prije riješio problem nego svađa.
Ljudi u afektu znaju reći i što ne misle, pa poslije kuku lele.
lejlamo

#16 Re: Svadja u vezi-potrebna?

Post by lejlamo »

cava wrote:Mislim da bi jedan konstruktivan razgovor prije riješio problem nego svađa.
a mene bas najvise zanima to sto se kaze...a, kao, nije tako mislio/la...... :D :-)
spreca

#17 Re: Svadja u vezi-potrebna?

Post by spreca »

Joj Cavo jesi ti naivna :D Pa nejma nista bolje nego se posle svadje miriti :D ja se namjerno svadjam samo da bise posle mirio :D Uhhhh sto je to dobro :D tad svasta bude :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
spreca

#18 Re: Svadja u vezi-potrebna?

Post by spreca »

Sa_dy wrote:Poslije svadje,uvijek sladje pomirenje. :D :D
:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: Pametno moje :D
spreca

#19 Re: Svadja u vezi-potrebna?

Post by spreca »

plain vanilla wrote:Bolje svadja nego guranje problema pod tepih, jer se onda od problemcica napravi nerjesiv problem..

A i volim se svadjati :mrgreen: :oops:
Ti bi da se posle miris :-) :-) :-) :-) znam te pusko..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
cava

#20 Re: Svadja u vezi-potrebna?

Post by cava »

lejlamo wrote:
cava wrote:Mislim da bi jedan konstruktivan razgovor prije riješio problem nego svađa.
a mene bas najvise zanima to sto se kaze...a, kao, nije tako mislio/la...... :D :-)
I mene, i nikada nisam mogla dokučiti zašto.

Moje mišljenje je da to rade osobe koje po svaku cijenu žele da budu u pravu i onda kada nestane argumenata idemo se malo vrijeđati :-)
cava

#21 Re: Svadja u vezi-potrebna?

Post by cava »

spreca wrote:Joj Cavo jesi ti naivna :D Pa nejma nista bolje nego se posle svadje miriti :D ja se namjerno svadjam samo da bise posle mirio :D Uhhhh sto je to dobro :D tad svasta bude :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
Traktor`

#22 Re: Svadja u vezi-potrebna?

Post by Traktor` »

spreca wrote:Joj Cavo jesi ti naivna :D Pa nejma nista bolje nego se posle svadje miriti :D ja se namjerno svadjam samo da bise posle mirio :D Uhhhh sto je to dobro :D tad svasta bude :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
e sto ti je iskustvo... :D nema nista ljepse od mirenja... :D
spreca

#23 Re: Svadja u vezi-potrebna?

Post by spreca »

cava wrote:
:angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :dance: :dance: :dance: :dance: jel sad bolje :D
spreca

#24 Re: Svadja u vezi-potrebna?

Post by spreca »

Yelawolf wrote:
e sto ti je iskustvo... :D nema nista ljepse od mirenja... :D
nesto te nema u goste,jel te ko diro :D
cava

#25 Re: Svadja u vezi-potrebna?

Post by cava »

spreca wrote:
cava wrote:
:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :dance: :dance: :dance: :dance: jel sad bolje :D
Reći ću ti kad mi padneš šaka :D
Post Reply