Svadja s svekrvom ,muz kaze nisam u pravu
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- sadie_forever
#1 Svadja s svekrvom ,muz kaze nisam u pravu
edit
Last edited by sadie_forever on 23/09/2020 20:56, edited 1 time in total.
- Euridika
- Globalna šefica
#2 Re: Svadja s svekrvom ,muz kaze nisam u pravu
Odležala je... ha, ja...
Čuj, šta bih? Pa ne bih se uopće svađala sa svekrvom. Ako se i ne slažemo oko nečeg, povukla bih se dok svekrvu ne prođe huja. Kad se smiri, skuhala bih nam kafu i sjela s njom i porazgovarala uz kafu, fino i blago, kao s mamom.
Savjet: Probaj naći sa svekrvom zajednički jezik, bez muža. Imaćete bolji odnos, a čim muža rasteretiš od uloge tampon zone (pregovarača), imaćete i vas dvoje rahatniji brak. Ako baš ne ide, tad uključi muža.
Čuj, šta bih? Pa ne bih se uopće svađala sa svekrvom. Ako se i ne slažemo oko nečeg, povukla bih se dok svekrvu ne prođe huja. Kad se smiri, skuhala bih nam kafu i sjela s njom i porazgovarala uz kafu, fino i blago, kao s mamom.
Savjet: Probaj naći sa svekrvom zajednički jezik, bez muža. Imaćete bolji odnos, a čim muža rasteretiš od uloge tampon zone (pregovarača), imaćete i vas dvoje rahatniji brak. Ako baš ne ide, tad uključi muža.
- Bloo
- Globalna šefica
#3 Re: Svadja s svekrvom ,muz kaze nisam u pravu
stavila joj laksativ u kafu i rekla joj da joj je pita sranjesadie_forever wrote:Pocela je neka prepirka oko nekih sitnica,i posto je ona toliko zivcana ona je krenula sve zesce,i zavrsilo se time da mi je opsovala mater...e onda sam ja njoj rekla ma jebem i ja tebi mater i mrs odavde
i sad je ona napravila haos,kao ona je starija i smije sve a ja ne ,,,muz mi kaze trebala sam samo presutjeti i pustit njega da rijesi s njom
sta bi vi?
- HAVANA
#4 Re: Svadja s svekrvom ,muz kaze nisam u pravu
Jebo bi i ja tebi nanu.Ha ja.
- sadie_forever
#5 Re: Svadja s svekrvom ,muz kaze nisam u pravu
e havana u svadji izmedju tvoje zene i mame(ako je imas) koga ti bogati podrzavas?HAVANA wrote:Jebo bi i ja tebi nanu.Ha ja.
- HAVANA
#6 Re: Svadja s svekrvom ,muz kaze nisam u pravu
Za ovih 20 godina jos nikada nisam dosao ni blzu toj situaciji.Kako se uopste posvadjate,oko cega,sta se ko ima petljat u vas brak?
- Hemera
#7 Re: Svadja s svekrvom ,muz kaze nisam u pravu
Kojih sitnica?sadie_forever wrote:Pocela je neka prepirka oko nekih sitnica,i posto je ona toliko zivcana ona je krenula sve zesce,i zavrsilo se time da mi je opsovala mater...e onda sam ja njoj rekla ma jebem i ja tebi mater i mrs odavde
i sad je ona napravila haos,kao ona je starija i smije sve a ja ne ,,,muz mi kaze trebala sam samo presutjeti i pustit njega da rijesi s njom
sta bi vi?
- sadie_forever
#8 Re: Svadja s svekrvom ,muz kaze nisam u pravu
Ali ako je bilo trzavica,jesil podrzao suprugu?HAVANA wrote:Za ovih 20 godina jos nikada nisam dosao ni blzu toj situaciji.Kako se uopste posvadjate,oko cega,sta se ko ima petljat u vas brak?
A hemera radilo se o tome kako ja kao ne cistim dovoljno dobro
- Euridika
- Globalna šefica
#9 Re: Svadja s svekrvom ,muz kaze nisam u pravu
Mila, hajd' se ti izvini svekrvi, i reci joj da čišćenje kuće nije dovoljno dobar razlog da se unosi nesloga u porodicu i kuću. U životu će biti i prečih i ozbiljnijih stvari oko kojih se možda i vrijedi posvađati, ali ovo sigurno nije to. Sutra će ti ona biti od najveće pomoći kad dođu djeca...sadie_forever wrote:Ali ako je bilo trzavica,jesil podrzao suprugu?HAVANA wrote:Za ovih 20 godina jos nikada nisam dosao ni blzu toj situaciji.Kako se uopste posvadjate,oko cega,sta se ko ima petljat u vas brak?
A hemera radilo se o tome kako ja kao ne cistim dovoljno dobro
- Bloo
- Globalna šefica
#10 Re: Svadja s svekrvom ,muz kaze nisam u pravu
ja bih je prstom u oko kad drekne
ocito nemam svekrve
ocito nemam svekrve
- al_akhisari
#11 Re: Svadja s svekrvom ,muz kaze nisam u pravu
...dobar savjet, ali ima jednu manu; da bi ovako postupio, insan mora biti vrlo stabilan, tolerantan, smiren i racionalan,..priznat ćeš, takvih je prilično mali broj; nažalost, najčešće prevladaju niske strastiEuridika wrote:Odležala je... ha, ja...![]()
![]()
Čuj, šta bih? Pa ne bih se uopće svađala sa svekrvom. Ako se i ne slažemo oko nečeg, povukla bih se dok svekrvu ne prođe huja. Kad se smiri, skuhala bih nam kafu i sjela s njom i porazgovarala uz kafu, fino i blago, kao s mamom.![]()
- radiša
#12 Re: Svadja s svekrvom ,muz kaze nisam u pravu
pa vecina te savjetovala kolko se sjecam da ne ides u zmijsko gnjezdo a ti sad placas danak jer nisi slusala.sadie_forever wrote:Pocela je neka prepirka oko nekih sitnica,i posto je ona toliko zivcana ona je krenula sve zesce,i zavrsilo se time da mi je opsovala mater...e onda sam ja njoj rekla ma jebem i ja tebi mater i mrs odavde
sta bi vi?
-
lijepa u dusi
#13 Re: Svadja s svekrvom ,muz kaze nisam u pravu
Ti si meni legendarnaBloo wrote:ja bih je prstom u oko kad drekne![]()
ocito nemam svekrve
- Njanjavi
#14 Re: Svadja s svekrvom ,muz kaze nisam u pravu
Istjero bi vas obje iz kuche, pa kad se dupe smrzne u neka doba noci, da mi zagrljene nako ispod prozora cvokocete i pjevate kad si sretan ti udari dlan o dlan, kokoshke mrtve obje.
I kaze djes udarit zemsko, pa takve ko ti bona treba mlavit triput dnevno, churko jedna mrtva
I kaze djes udarit zemsko, pa takve ko ti bona treba mlavit triput dnevno, churko jedna mrtva
-
laly
#15 Re: Svadja s svekrvom ,muz kaze nisam u pravu
Ako je doslo do toga da ti i svekrva psujete mater jedna drugoj ti i muz hitno morate da se odselite iz te kuce...Iskreno da ti kazem ti nisi njoj trebala da psujes, tako si samo napravila goru situaciju. Moras malo da razumijes i svog muza, pa ne moze ti on reci da si u pravu sto si psovala njegovoj majci...
Da si presutila, pa mu onda rekla da ti ona psuje ni krivoj ni duznoj to bi onda bila druga prica...
Da si presutila, pa mu onda rekla da ti ona psuje ni krivoj ni duznoj to bi onda bila druga prica...
- Njanjavi
#16 Re: Svadja s svekrvom ,muz kaze nisam u pravu
Ma de ba ljudi, ova bolesnica ako macku ima jebete mi mater svi odreda.
Dosadno bolesnici pa izmislja maloumne situacije.
Plaho gleda indijske sapunjare churka.
To samo mlavit treba da joj se izbiju ove furke iz glave
-
prog321
#17 Re: Svadja s svekrvom ,muz kaze nisam u pravu
Logično da je mama uvijek u pravu.
Muž bi i za manje trebao da te nogira.
-
krater
#18 Re: Svadja s svekrvom ,muz kaze nisam u pravu
prog321 wrote:Logično da je mama uvijek u pravu.
-
krater
#19 Re: Svadja s svekrvom ,muz kaze nisam u pravu
Njanjavi wrote:Ma de ba ljudi, ova bolesnica ako macku ima jebete mi mater svi odreda.
-
bumerangss
#20 Re: Svadja s svekrvom ,muz kaze nisam u pravu
Ja da sam ti muz, ja bih te toliko izegenecio da hevtu ne bi mogla sjesti na gu... i znala bi gdje ti je mjesto i koliko dugo mozes pruziti jezicinu! Ocito si nesto skrivila pa te moja mati treba uciti kad tvoja nije imala kad od mahale i serija.
- fatamorgana
#21 Re: Svadja s svekrvom ,muz kaze nisam u pravu
Jesil' ovo pis'o iz kaFeza iz Pionirske?bumerangss wrote:Ja da sam ti muz, ja bih te toliko izegenecio da hevtu ne bi mogla sjesti na gu... i znala bi gdje ti je mjesto i koliko dugo mozes pruziti jezicinu! Ocito si nesto skrivila pa te moja mati treba uciti kad tvoja nije imala kad od mahale i serija.
- HAVANA
#22 Re: Svadja s svekrvom ,muz kaze nisam u pravu
A to vi zajedno zivite.
Na grani bi zivio,radio bi 9 poslova,u 4m2 boravio,samo da imam svoj krov nad glavom...Kaze bracna zajednica,to podrazumijeva muza,zenu,djecu,nema u toj prici punica,svekrva...osim u posjeti.Nasa kuca,nasa sloboda,pa i ako je prljavo,ja cu ti jebat mater.
- fatamorgana
#23 Re: Svadja s svekrvom ,muz kaze nisam u pravu
Zar si joş u braku crni Havana?HAVANA wrote:A to vi zajedno zivite.Na grani bi zivio,radio bi 9 poslova,u 4m2 boravio,samo da imam svoj krov nad glavom...Kaze bracna zajednica,to podrazumijeva muza,zenu,djecu,nema u toj prici punica,svekrva...osim u posjeti.Nasa kuca,nasa sloboda,pa i ako je prljavo,ja cu ti jebat mater.
- KB9
#24 Re: Svadja s svekrvom ,muz kaze nisam u pravu
seljacke li porodice svega mi
- fatamorgana
#25 Re: Svadja s svekrvom ,muz kaze nisam u pravu
Žene (sa meHkim ž), razvedite se od svekrva, dajte him muža pride!