Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ne znam za vas..ali meni je najnormalnije bilo navijati za hrvatsku protiv svedske..i inace..na europskom kosarkaskom prvenstvu sam navijao za njih (naravno..nasi na prvom mjestu)...
edu wrote:ne znam za vas..ali meni je najnormalnije bilo navijati za hrvatsku protiv svedske..i inace..na europskom kosarkaskom prvenstvu sam navijao za njih (naravno..nasi na prvom mjestu)...
pa u vecini tekmi u bilo kojem sportu, obicno navijas za jendu od dvije ekipe.. svejedno ko igra, jedni su nekako drazi, a drugi su nekak omrzi.. jedino u tekmama ko sto je cro - scg u bilo kojem sportu, najvolio bi da kako mogu svi izgubiti.. ali nema tog rezultata..
edu wrote:ne znam za vas..ali meni je najnormalnije bilo navijati za hrvatsku protiv svedske..i inace..na europskom kosarkaskom prvenstvu sam navijao za njih (naravno..nasi na prvom mjestu)...
Nekako ti teško mogu povjerovati u ovo. Ovdje je bilo kolektivno svršavanje od sreće kad je Hrvatska ispala na basketu.
Ban wrote:Nekako ti teško mogu povjerovati u ovo. Ovdje je bilo kolektivno svršavanje od sreće kad je Hrvatska ispala na basketu.
I meni je bilo drago što je Hrvatska ispala!
Ali ne zato što ja mrzim Hrvatsku (ne mrzim Hrvatsku). Zbog onoga što je Hrvatska učinila mojoj zemlji i zbog toga što mnogi građani BiH više vole Hrvatsku nego zemlju u kojoj žive.
To je slučaj i sa mnogima koji žive u Sarajevu.
Eh sad, a zašto mnogi građani BiH više vole Hrvatsku od zemlje u kojoj žive....to je malo duža priča.....a sad je kasno......laku noć!