Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dok sam isao u srednju skolu i ovaj jedan ludjak u tramvaju stao bleji u neku djevoju a njoj neugodno nesto.A on i dalje.I gledamo ga mi daj bolan sta ti je vidis da je djevojci neugodno.Kaze jao kakve oci ima.Pa reci joj ako ima lijepe okice.
On:E izvini djevojko mogu li ti nesto reci
Ona:Mozes,naravno.
On:Imas oci boje Dunava
Ona:(sva se raznjezila i sa osmjehom inim blistavim) Hvala,hvala.
On: A izvini bi li ja mog'o malo noge plaknut....
vivax wrote:Dok sam isao u srednju skolu i ovaj jedan ludjak u tramvaju stao bleji u neku djevoju a njoj neugodno nesto.A on i dalje.I gledamo ga mi daj bolan sta ti je vidis da je djevojci neugodno.Kaze jao kakve oci ima.Pa reci joj ako ima lijepe okice.
On:E izvini djevojko mogu li ti nesto reci
Ona:Mozes,naravno.
On:Imas oci boje Dunava
Ona:(sva se raznjezila i sa osmjehom inim blistavim) Hvala,hvala.
On: A izvini bi li ja mog'o malo noge plaknut....
Tad sam oplak'o...
Sent from my GT-I9300
Ovo mi liči na jednog luđaka sa Ilidže..Vajza ga zovu.
kad je jedan stao sa autom na sred ulice, kaze izvini da te samo nesto pitam. ja kad sam tebe vidio, zaboravio sam gdje sam kren'o. gdje ces ti ? i blene
Stari sat i Libertas .. i Ten Libertas ne radi preko ljeta u Ten izlaze seljaci znaci ostaje jedno mjesto .. Stari sat sto je radio radio je .. Znaci ostaje Amici da se najedes i picis kuci