ma s tim odmah znas na cemu si...ovako se ispeglas na finjaka i na kraju te opet ili odbije ili prihvati...ovako pitas odmah i rijesis sve dileme...ako nece ona, hoce njena drugaricanihil_ wrote:a haj makar je probo, ostro i na prvusarmica wrote:Ljubila se jesam,ali ne sa narandžastim..ima i pjegice![]()
nije moj tip nimalo bio
sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Traktor`
#351 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
-
no answer
#352 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
svaka mu dalaPeppermintSA wrote:Imam jarana iz srednje koji već godinama živi i studira u Parizu. Momak je baš lafac, što jest jest. Kad izađe u grad, kao da je sišao s modne piste, ali bukvalno. Uglavnom, nedavno je došao u posjetu na par dana i mi otišli do Bejsmenta - on zakupio separe, par flaša šampanjca nas čekalo itd. - On baš fura taj neki vip tretman, koji je meni, ruku na srce, preseravanje, al' haj, izađem s njim tu noć.
Kako se on upucava trebama - to je strašnpKoristi retardirana, jakooo direktna upucavanja bez dlake na jeziku, ali sa nekim gardom - i najčudnije, upali
![]()
Dovukao je on mali milion cura u separe tu noć, cugancija, priča...I sad, otkucalo 3 ujutro, i treba se ići, on zovne nekim curama koktele i kaže konobaru da ih zovne za separe - a cure s nekim likovima za stolom, sve kontam, evo belaja. Kad eto, njih dvije odjebale te likove i ravno u separe, sjedaju, a on direktan do bola se okreće jednoj od njih:
''Ne interesuje me ko si, čime se baviš, šta voliš, šta ne voliš, zašto si, tobože, drugačija od ostalih...ja te gledam 2 sata i jako me seksualno privlačiš, a budući da si došla, znam da i ja tebe seksualno privlačim...možemo mi ćaskati o nebitnim stvarima, mogu te čak i pitati za broj, iako te nikad neću nazvati...zar nije to gubitak vremena? Ja sam sa kolima, pa hajmo mi ovo popiti i otići negdje na samo.''
Ovu drugu curu nije ni pogledao, nije se ni pozdravio s njom - ona zinula još više od prve.
Ja se bukvalno sjeb'o, sve čekam da mu održi predavanje u fazonu ''na šta ti ja ličim'' bla bla. Kad ništa...samo se nasmiješi, obori glavu i popi piće.
I, bome, odoše zajedno.
I ovo bi bila zanimljiva anegdota o jaranu koji je klepio neku ''radodajku'', da se nije opet isto desilo poslije par noći, kad smo opet izašli...
Očigledno važi ona: ''It's not what you say, it's how you say it''...
- libertyBiH
#353 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
Trebao si dodati nastavak vidis li onu manju gomilu sto se crni iza nje..............znas nastavakBaudelaire wrote:Vidiš mala onu gomilu snijega?
- Vidim.
E, ono sam ti lično ja izlopat'o
- libertyBiH
#354 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
Imam jarana iz srednje koji već godinama živi i studira u Parizu. Momak je baš lafac, što jest jest. Kad izađe u grad, kao da je sišao s modne piste, ali bukvalno. Uglavnom, nedavno je došao u posjetu na par dana i mi otišli do Bejsmenta - on zakupio separe, par flaša šampanjca nas čekalo itd. - On baš fura taj neki vip tretman, koji je meni, ruku na srce, preseravanje, al' haj, izađem s njim tu noć.
Kako se on upucava trebama - to je strašnp Koristi retardirana, jakooo direktna upucavanja bez dlake na jeziku, ali sa nekim gardom - i najčudnije, upali
Dovukao je on mali milion cura u separe tu noć, cugancija, priča...I sad, otkucalo 3 ujutro, i treba se ići, on zovne nekim curama koktele i kaže konobaru da ih zovne za separe - a cure s nekim likovima za stolom, sve kontam, evo belaja. Kad eto, njih dvije odjebale te likove i ravno u separe, sjedaju, a on direktan do bola se okreće jednoj od njih:
''Ne interesuje me ko si, čime se baviš, šta voliš, šta ne voliš, zašto si, tobože, drugačija od ostalih...ja te gledam 2 sata i jako me seksualno privlačiš, a budući da si došla, znam da i ja tebe seksualno privlačim...možemo mi ćaskati o nebitnim stvarima, mogu te čak i pitati za broj, iako te nikad neću nazvati...zar nije to gubitak vremena? Ja sam sa kolima, pa hajmo mi ovo popiti i otići negdje na samo.''
Ovu drugu curu nije ni pogledao, nije se ni pozdravio s njom - ona zinula još više od prve.
Ja se bukvalno sjeb'o, sve čekam da mu održi predavanje u fazonu ''na šta ti ja ličim'' bla bla. Kad ništa...samo se nasmiješi, obori glavu i popi piće.
I, bome, odoše zajedno.
I ovo bi bila zanimljiva anegdota o jaranu koji je klepio neku ''radodajku'', da se nije opet isto desilo poslije par noći, kad smo opet izašli...
[quote][/quote]
Ovo mora upalit ako dama dodje samo malo mi je bez veze reci joj da me sexualno privlaci radije bih izbacio sexualno ali eto......
Kako se on upucava trebama - to je strašnp Koristi retardirana, jakooo direktna upucavanja bez dlake na jeziku, ali sa nekim gardom - i najčudnije, upali
I, bome, odoše zajedno.
[quote][/quote]
Ovo mora upalit ako dama dodje samo malo mi je bez veze reci joj da me sexualno privlaci radije bih izbacio sexualno ali eto......
- drTooth
#355 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
Kad sam te vidio, prvo što sam rekao je bilo: mašallah, a drugo: inšallah ! xD
-
PeppermintSA
#356 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
ako mi vjeruješ, isto sam mu i ja rekao sljedeći put kad sam ga vidio. Njegov ogovor je bio da je htio baš da podcrta da hoće da je kresne, a ne da želi ići s njom na kolaće sutradanlibertyBiH wrote:Imam jarana iz srednje koji već godinama živi i studira u Parizu. Momak je baš lafac, što jest jest. Kad izađe u grad, kao da je sišao s modne piste, ali bukvalno. Uglavnom, nedavno je došao u posjetu na par dana i mi otišli do Bejsmenta - on zakupio separe, par flaša šampanjca nas čekalo itd. - On baš fura taj neki vip tretman, koji je meni, ruku na srce, preseravanje, al' haj, izađem s njim tu noć.
I, bome, odoše zajedno.
- libertyBiH
#357 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
Njemu je svejedno hoce ili nece a zivot na zapadu ga je naucio da tamo dosta treba izadje samo da se kresne za weekend mjenjajuci partnera ko carape......bolje bi mu bilo da je uzeo broj pa sledeci put kad dodje fino nazove i dogovori.......to se ovde u USA zove frend with benefits..... 
- mO k3
#358 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
Vodim te na koridu !!!!
- Cholina_Lokica
#359 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
A to kod nas kao nije takolibertyBiH wrote:Njemu je svejedno hoce ili nece a zivot na zapadu ga je naucio da tamo dosta treba izadje samo da se kresne za weekend mjenjajuci partnera ko carape......bolje bi mu bilo da je uzeo broj pa sledeci put kad dodje fino nazove i dogovori.......to se ovde u USA zove frend with benefits.....
-
oridjidji
#360 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
Ćime bi me zalijepilasarmica wrote: eh jadna ta tvoja draga kad je grudvom moraš spucati da bi prišao![]()
kad bi meni to neki uradio tačno bih ga zalijepila
Maloprije ti prođoh Grbavicom, nigdje te ne vidjeh
- sarmica
#361 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
ma čime bih stiglaoridjidji wrote:Ćime bi me zalijepilasarmica wrote: eh jadna ta tvoja draga kad je grudvom moraš spucati da bi prišao![]()
Maloprije ti prođoh Grbavicom, nigdje te ne vidjeh
trenutno sam na Dobrinji pijem kafu sa Traktorom
- libertyBiH
#362 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
Zivot u SA znaci korak naprijed od manjih mjesta a drago mi je to cuti da napredujete na ovom polju........Cholina_Lokica wrote:A to kod nas kao nije takolibertyBiH wrote:Njemu je svejedno hoce ili nece a zivot na zapadu ga je naucio da tamo dosta treba izadje samo da se kresne za weekend mjenjajuci partnera ko carape......bolje bi mu bilo da je uzeo broj pa sledeci put kad dodje fino nazove i dogovori.......to se ovde u USA zove frend with benefits.....![]()
-
Ujedam
#363 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
Maloprije idem sa kolegicom i imam na glavi šubaru (mislim da je očito da je hladno), kaže jedan meni: "Vidi, Jelena Karleuša došla"

-
numizmatic
#364 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
a jesi li se ljubila s njim u ustasarmica wrote:ma čime bih stigla![]()
![]()
trenutno sam na Dobrinji pijem kafu sa Traktorom![]()
- Evil.Eddie
#365 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
Ujedam wrote:Maloprije idem sa kolegicom i imam na glavi šubaru (mislim da je očito da je hladno), kaže jedan meni: "Vidi, Jelena Karleuša došla"![]()
hahahaha nidje veze.......mora da je neki cajkas
- respo
#366 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
kisa pada cvjetaju bandere
golubovi lete hocemo se upoznati
i djevojka mi dade broj mobitela
golubovi lete hocemo se upoznati
i djevojka mi dade broj mobitela
-
Ujedam
#367 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
ne znam, uglavnom ispalo je nigdje vezeEvil.Eddie wrote:Ujedam wrote:Maloprije idem sa kolegicom i imam na glavi šubaru (mislim da je očito da je hladno), kaže jedan meni: "Vidi, Jelena Karleuša došla"![]()
hahahaha nidje veze.......mora da je neki cajkas
- Rootboi
#368 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
Kaže konobarica jednom momku-Jao što si ti krupan.
-Jesam.-Odgovara on njoj kratko.
A druga konobarica nastavlja-Znaš,ona ih jako voli tako krupne.
Dodji ujutru kad sama sama -kaže ona prva njemu.
Odlaze one a on će na to-Vidiš,volim ih kad su ovako otvorene i poštene,a ne one k'o fol sve tihe fine i onda je oženiš i uzme ti sve...
-Jesam.-Odgovara on njoj kratko.
A druga konobarica nastavlja-Znaš,ona ih jako voli tako krupne.
Dodji ujutru kad sama sama -kaže ona prva njemu.
Odlaze one a on će na to-Vidiš,volim ih kad su ovako otvorene i poštene,a ne one k'o fol sve tihe fine i onda je oženiš i uzme ti sve...
-
gilbert
#369 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
jednom jedna meni : Jesi sladak sada bih te svog polizala . 
- Traktor`
#370 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
ma ne petljaj mene...nisi ti sa mnom nigdje bila...sarmica wrote:ma čime bih stiglaoridjidji wrote:Ćime bi me zalijepilasarmica wrote: eh jadna ta tvoja draga kad je grudvom moraš spucati da bi prišao![]()
Maloprije ti prođoh Grbavicom, nigdje te ne vidjeh![]()
![]()
trenutno sam na Dobrinji pijem kafu sa Traktorom![]()
-
drekalica28
#371 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
libertyBiH wrote:Zivot u SA znaci korak naprijed od manjih mjesta a drago mi je to cuti da napredujete na ovom polju........Cholina_Lokica wrote:A to kod nas kao nije takolibertyBiH wrote:Njemu je svejedno hoce ili nece a zivot na zapadu ga je naucio da tamo dosta treba izadje samo da se kresne za weekend mjenjajuci partnera ko carape......bolje bi mu bilo da je uzeo broj pa sledeci put kad dodje fino nazove i dogovori.......to se ovde u USA zove frend with benefits.....![]()
A imamo i struju i kanalizaciju isto, možeš ti to mislit.
-
dezurni_ucenik
#372 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
PeppermintSA wrote:Imam jarana iz srednje koji već godinama živi i studira u Parizu. Momak je baš lafac, što jest jest. Kad izađe u grad, kao da je sišao s modne piste, ali bukvalno. Uglavnom, nedavno je došao u posjetu na par dana i mi otišli do Bejsmenta - on zakupio separe, par flaša šampanjca nas čekalo itd. - On baš fura taj neki vip tretman, koji je meni, ruku na srce, preseravanje, al' haj, izađem s njim tu noć.
Kako se on upucava trebama - to je strašnpKoristi retardirana, jakooo direktna upucavanja bez dlake na jeziku, ali sa nekim gardom - i najčudnije, upali
![]()
I, bome, odoše zajedno.
Prije svega,rekao si da je on lafac.
Realno,da je on prosjecan tip sa 20 maraka u dzepu,i da to kaze curi,sigurno bi dobio samarcinu ili bi mu se nasmijala kontajuci:vidi seljaka tito dragi.
-
gilbert
#373 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
@ CVIKERAS Zna frajer od koga da trazi . A to je vec samo od sebe umjetnost.
Imao ja u mladjim danim dva jarana jedan ono po zenskom kazivanju pravo zgodan , lijep , obrazovan drugi ono iznad prosjeka isto obrazovan . Prvi malo manje komunikativan i vazda za nekim kokama koje salju mixed signals sto bi se reklo kod nas u Zenici . Drugi komunikativan , onako ko ajkula kada namirise krv moze upratit kojoj viri . Ovaj prvi vazda hodao suha a ovaj se namjenjao raznoraznih druzeljubivih i manje druzeljubivih koka.
-
dezurni_ucenik
#374 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
gilbert wrote:@ CVIKERAS Zna frajer od koga da trazi . A to je vec samo od sebe umjetnost.Imao ja u mladjim danim dva jarana jedan ono po zenskom kazivanju pravo zgodan , lijep , obrazovan drugi ono iznad prosjeka isto obrazovan . Prvi malo manje komunikativan i vazda za nekim kokama koje salju mixed signals sto bi se reklo kod nas u Zenici . Drugi komunikativan , onako ko ajkula kada namirise krv moze upratit kojoj viri . Ovaj prvi vazda hodao suha a ovaj se namjenjao raznoraznih druzeljubivih i manje druzeljubivih koka.
Ali kad su bili ti tvoji mladji dani ,ako se moze znati?
A za tog momka,zamisli situaciju da ,kao sto sam rekao,u jednom Bosmalu,odnosno Basementu,udje prosjecan tip sa cvajom u dzepu,mislis da bi pokupio nesto ?Bi malo morgen.
- Not My Idea
#375 Re: sva dobacivanja koje ste nekada čuli pri upucavanju...
znaci, muskarac koji nema vise od 20 maraka nema sansi kod djevojaka?
haman vlada misljenje-da ja imam kesha i ja bih vodao najbolje djevojke
nema muskaraca koji su imucni a koji nemaju djevojku?
ovaj momak ima mooda, ide na sve il nista.
moj rodjak (spominjala sam ga vec - ne moramo o izlascima, ajmo u ulascima
) nema para al zato zna kako da uleti curi.
primjer- vidio je djevojku u busu koja mu se svidjela i napisao joj na papir "ako bi htjela doci kod mene da sjednes, bio bih sretan. ako ne dodjes ova voznja do Sarajeva ce trajati vjecnost. ne brini, nisam neki manijak, samo si me zainteresovala
" ...tako nesto, manje vise.. i odnio joj papir i vratio se na svoje mjesto. nakon dvije minute cura ustala i dosla do njega. nakon neke price, rekao joj je "nadam se da cemo se vidjet i da cemo se ljubit
"
naravno sve je to neka zeza al on to kaze na neki simpatican nacin. stava je "kad vidis djevojku koja ti se svidja-odma sebi kazes-nije moja i nece ni bit. i onda nemas sta izgubit, nemas neka ocekivanja, ides opusteno. ako nesto i bude, dobro i jest a ako ne, nema veze..
dzaba tebi sve pare ako ti nemas neki gard, ogromnu dozu samopouzdanja i ako ne znas tacno sta zelis.
znam dosta momaka koji imaju para al ne znaju sastavit dvije recenice kad treba pric djevojci, ma ni u oci ne smiju da pogledaju djevojku..
haman vlada misljenje-da ja imam kesha i ja bih vodao najbolje djevojke
nema muskaraca koji su imucni a koji nemaju djevojku?
ovaj momak ima mooda, ide na sve il nista.
moj rodjak (spominjala sam ga vec - ne moramo o izlascima, ajmo u ulascima
primjer- vidio je djevojku u busu koja mu se svidjela i napisao joj na papir "ako bi htjela doci kod mene da sjednes, bio bih sretan. ako ne dodjes ova voznja do Sarajeva ce trajati vjecnost. ne brini, nisam neki manijak, samo si me zainteresovala
naravno sve je to neka zeza al on to kaze na neki simpatican nacin. stava je "kad vidis djevojku koja ti se svidja-odma sebi kazes-nije moja i nece ni bit. i onda nemas sta izgubit, nemas neka ocekivanja, ides opusteno. ako nesto i bude, dobro i jest a ako ne, nema veze..
dzaba tebi sve pare ako ti nemas neki gard, ogromnu dozu samopouzdanja i ako ne znas tacno sta zelis.
znam dosta momaka koji imaju para al ne znaju sastavit dvije recenice kad treba pric djevojci, ma ni u oci ne smiju da pogledaju djevojku..