pa zato sto su ucesnici tih istih skupova ostavili katastrofu iza sebe ...zonbirile wrote:------------------------------------------bhxxl wrote:pa gdje nije mrznja ba na temi koja nema nikakve veze sa IZ ti spominjes istu , to je opsesija ... idi lijeci se ...zonbirile wrote:@bhxxl
gdje ti ovde vidje mržnju,ljudi povukli pravi potez.Probaj s nick-om bhs.
ma ja i @turban duže čatamo na raznim temama,a ti malo zagrij stolicu,a ne guzicu,pa odgovori kakve veze ima komunalna čistoća sa proslavama komunističkih datuma.
-----------------------------------------------------
neće moj @andrija,da ne proba hodati po vodi.
Sva bijeda komunistickih proslava...
-
bhxxl
#76 Re: Sva bijeda komunistickih proslava...
-
andrija2007
#77 Re: Sva bijeda komunistickih proslava...
Ma ja se iskreno bojim, da mu se neko ne ponjake u turban, dok bude koncentrisan jel' grize riba!
-
zonbirile
#78 Re: Sva bijeda komunistickih proslava...
@bhxxl
teško razumiješ neke stvari,i poslije U2 je bilo smeće,i poslije svake utakmice,jednostavno veći broj ljudi na otvorenom generira veće ,ili manje smetnje.Možeš misliti čak i u jednoj sterilno čistoj Evropi.Vezati smetlje sa partijskom,neutvrđenom pripadnošću je kretenizam,braniti to je hajvanizam,a nesvatiti ni jedno ni drugo,prirodni urođeni idiotluk.I šta bi,"Rad" počistio i osta gorak okus u ustima vam da ima još hejbet ljudi koji to slave,kao i djeda Mraza.Jeben je fol sječanje,pogotovo lijepo sječanje,nostalgija,za razliku od prizivanje tobe po cijenu svega i silovanjem logike i tradicije.
teško razumiješ neke stvari,i poslije U2 je bilo smeće,i poslije svake utakmice,jednostavno veći broj ljudi na otvorenom generira veće ,ili manje smetnje.Možeš misliti čak i u jednoj sterilno čistoj Evropi.Vezati smetlje sa partijskom,neutvrđenom pripadnošću je kretenizam,braniti to je hajvanizam,a nesvatiti ni jedno ni drugo,prirodni urođeni idiotluk.I šta bi,"Rad" počistio i osta gorak okus u ustima vam da ima još hejbet ljudi koji to slave,kao i djeda Mraza.Jeben je fol sječanje,pogotovo lijepo sječanje,nostalgija,za razliku od prizivanje tobe po cijenu svega i silovanjem logike i tradicije.
-
ri0
#79 Re: Sva bijeda komunistickih proslava...
Poserem se javno a i privatno u usta onome ko misli da je 1.maj komunisticki praznik :
http://bs.wikipedia.org/wiki/Praznik_rada
Učite stoko jedna neobrazovana!
Onda mora da je i US and A bila komunisticka zemlja u 19. st.
Isto tako javno a i privatno se poserem onome ko kaze da smo mi ovdje imali komunizam. Mi smo ovdje imali pokusaj socijalizma!
Komunizam = SSSR, Crveni Kmerovi, Sjeverna Koreja, Kuba...
Oglabajte K.I.T.U DRUGU T.I.T.U.
Allahamanet gudbaj
Učite stoko jedna neobrazovana!
Isto tako javno a i privatno se poserem onome ko kaze da smo mi ovdje imali komunizam. Mi smo ovdje imali pokusaj socijalizma!
Allahamanet gudbaj
- black
#80 Re: Sva bijeda komunistickih proslava...
kakvih sve modela ovde imari0 wrote:Poserem se javno a i privatno u usta onome ko misli da je 1.maj komunisticki praznik :
Učite stoko jedna neobrazovana!Onda mora da je i US and A bila komunisticka zemlja u 19. st.
Allahamanet gudbaj
- terra_incognita
#81 Re: Sva bijeda komunistickih proslava...
Mislis ono u Travniku gdje se za vikend moze dati 13 ispita ?Klodovik wrote:Super. Spomeni i Medicinski fakultet, nema veze kad je osnovan. A onda možemo vidjeti i popis fakulteta osnovanih u Bosni i Hercegovini nakon 1995., čisto informacije radi.Chisum wrote:Ne patis "radnju fabule" sto rece veliki Zoran RadmilovicBasta wrote:Ma ode tema skroz u drugi smjer. Dakle ja sam pitao zasto komunisti ne ciste tone smeca koje ostavljaju za sobom posle svojih komunistickih zabava. Zasto mi nekomunisti moramo placati komunalne sluzbe i njihove prekovremene sate da bi ocistili vase smece. Molio bih argumente na ovu digresiju, a ne prosipanje ranjene sujete. A uz put ako pricamo o lopovima onda ne treba zaboraviti komunjare koje su sebi ogradivale more po neumu, gradili sebi vile po neumu od narodnih para, vile po planinama i gorama nase zemlje ponosite.
http://www.sarajevo-x.com/clanak/090529019
Pravili vile, na planinama i moru.... i?... I... :
Ekonomski fakultet u Sarajevu osnovan je 1952....
Pravni fakultet u Sarajevu osnovan 1946....
Pedagoska akademija 1945...
Stomatološki Fakultet u Sarajevu je osnovan 1960... (kao smjer na medicini, a 1974 ce prerasti u fakultet)....
Poljoprivredno-šumarski fakultet Univerziteta u Sarajevu je osnovan 1948. godine... (u BiH ostvarena su 1940. godine kada je u Sarajevu otvoren Šumarski fakultet u sastavu Beogradskog Univerziteta)
Institut za hidrotehniku Gradevinskog fakulteta u Sarajevu osnovan je 1954. godine....
Univerzitet u Sarajevu osnovan 1949. god. i Tehnicki fakultet sa Gradevinskim i Arhitektonskim odsjekom...
Odluku o otvaranju mašinskog odsjeka na Tehnickom fakultetu u Sarajevu 1958. god.... ima sljedece odsjeke: Arhitektonski, Gradevinski i Mašinski.
Filozofski fakultet Univerziteta u Sarajevu osnovan je 1950. godine...
Fakultet poliickih nauka osnovan 1961....
Akademija likovnih umjetnosti 1972....
Akademija scenskih umjetnosti 1981...
1974.godine zajedno sa Prirodno-matematickim fakultetom u Sarajevu, Medicinski fakultet je osnovao Farmaceutski fakultet...
ANUBiH je osnovana 1966. godine, ponikla je iz Naucnog društva BiH osnovanog 1951. godine....
Ovo treba ponavljati dok ne skontate.
Ili ono Ganicevo njesra ?
-
zonbirile
#82 Re: Sva bijeda komunistickih proslava...
@rio
odlično i sažeto,samo nemoj tim tonom otići češ u Banoviće,potreban si ovde protiv ove neobrazovane rulje.
@black
svakakih,muški britkih ,nepristojnih,ali brate šta je pedofila i vazelinaca novoj postavki i novim hađijama.
odlično i sažeto,samo nemoj tim tonom otići češ u Banoviće,potreban si ovde protiv ove neobrazovane rulje.
@black
svakakih,muški britkih ,nepristojnih,ali brate šta je pedofila i vazelinaca novoj postavki i novim hađijama.
- black
#83 Re: Sva bijeda komunistickih proslava...
a smece je ostavila "obrazovana fina urbana raja" kao sto vidim i "kulturnu" komunikaciju na temizonbirile wrote:@rio
@black
-
zonbirile
#84 Re: Sva bijeda komunistickih proslava...
--------------------------------black wrote:a smece je ostavila "obrazovana fina urbana raja" kao sto vidim i "kulturnu" komunikaciju na temizonbirile wrote:@rio
@black
svakakih,muški britkih ,nepristojnih,ali brate šta je pedofila i vazelinaca novoj postavki i novim hađijama.![]()
pročitaj naslov teme,u naslovu se sem idiotluka krije zrno hinjenje zluradosti,prevedeno niti su tamo bili komunisti niti raja voli toliko komunizam i staro,koliko mrzi novo i ovo sranje koje stalno pakujete u celofan.Ljudi vam žele reći da je car go,i da im je pun qurac vašeg lopovluka i idiotizma.Upropastili ste zemlju i generacije ljudi i naraštaja,ali tješi jedna stvar kada pukne letiće sve na sve strane.
-
bhxxl
#85 Re: Sva bijeda komunistickih proslava...
tipicno komunisticki ... cim mislis drugacije odma si neobrazovana rulja i sl . da neces mozda poslati udbu ili oznu na ovu neobrazovanu rulju ...zonbirile wrote:@rio
@black
- JThomas
#86 Re: Sva bijeda komunistickih proslava...
ako su komunizam i "komunjare" krivi za smeće na ulicama poslije 25.maja, ko je kriv za krv na ulicama i pacijente u bolnicama poslije bajrama?
logika ovim "vjernicima" nije baš jača strana...navodnici su tu namjerno.
-
hadzofield
#87 Re: Sva bijeda komunistickih proslava...
Da li si ikad bio na nekoj pop-roc-folk manifestaciji, na derneku?Basta wrote:Nista novo. Odgovori opet tipicno komunisticki, bez argumenata, agresivni, buntovni a u sutstini tabula raze. Presipanje supljeg u prazno i obratno praznog u suplje. Pa kad vam vec smetaju SDA, SZBiH ... a vi kao nudite alternativu sa Komsicem, Lagumdzijom... onda bi barem trebali posluziti za primjer, pa kupiti smece, peksinluk i krkanluk koji ostavljate za sobom. Pa nemoramo mi normalni gradani placati komunalne sluzbe da ciste vase smece. E kakva bi nam tek drzava bila kad bi ti vasi dosli na vlast.
Smeca nakon svakog koncerta ima osim ako nije opera u pitanju...
Sta mislis da su trebali dovuci 4-5 kontejnera pa da svi tu smece bacaju?
nego jel to do danas ocisceno i ko je ocistio?
- black
#88 Re: Sva bijeda komunistickih proslava...
a kome to nama? a to ti mene kao znas pa me svrstavas sa "njima"zonbirile wrote: pročitaj naslov teme,u naslovu se sem idiotluka krije zrno hinjenje zluradosti,prevedeno niti su tamo bili komunisti niti raja voli toliko komunizam i staro,koliko mrzi novo i ovo sranje koje stalno pakujete u celofan.Ljudi vam žele reći da je car go,i da im je pun qurac vašeg lopovluka i idiotizma.Upropastili ste zemlju i generacije ljudi i naraštaja,ali tješi jedna stvar kada pukne letiće sve na sve strane.
- black
#89 Re: Sva bijeda komunistickih proslava...
joj opet ista stvarJThomas wrote:ako su komunizam i "komunjare" krivi za smeće na ulicama poslije 25.maja, ko je kriv za krv na ulicama i pacijente u bolnicama poslije bajrama?
- JThomas
#90 Re: Sva bijeda komunistickih proslava...
tačno, nikakve.black wrote:joj opet ista stvarJThomas wrote:ako su komunizam i "komunjare" krivi za smeće na ulicama poslije 25.maja, ko je kriv za krv na ulicama i pacijente u bolnicama poslije bajrama?
logika ovim "vjernicima" nije baš jača strana...navodnici su tu namjerno.kakve ba veze imaju vjernici ili kako ti kazes "komunjare" sa primitivizmom i bacanjem smeca
al hajde to objasni postavljaču teme.
-
zonbirile
#91 Re: Sva bijeda komunistickih proslava...
pa vi generalizirate,ispade smeće ostaje samo iza slavljenjka 25 maja.Prvi maj nije komunistički,valjda se zna.Vidiš ne mogu ja dijeliti propast Bosne na one ranjene i dezertere.Žao mi je tvoje lične sudbine,ima tema o tome,rezultat je ekonomski i politička propast,15g od rata.
-
andrija2007
#92 Re: Sva bijeda komunistickih proslava...
Kako nemaju nikakve veze. Sigurno i jedni i drugi bacaju smece, nije da ga valjda bacaju iz letecih tanjira.black wrote:joj opet ista stvarJThomas wrote:ako su komunizam i "komunjare" krivi za smeće na ulicama poslije 25.maja, ko je kriv za krv na ulicama i pacijente u bolnicama poslije bajrama?
logika ovim "vjernicima" nije baš jača strana...navodnici su tu namjerno.kakve ba veze imaju vjernici ili kako ti kazes "komunjare" sa primitivizmom i bacanjem smeca
-
andrija2007
#93 Re: Sva bijeda komunistickih proslava...
Bacanje smeca je stvar opste kulture kao i kucnog odgoja, i nema puno veze ni sa vjerom ni sa ideologijom.
-
zonbirile
#94 Re: Sva bijeda komunistickih proslava...
pa vjernik baci smeće,onako tiho trijezan s vjerom u Boga i molitvom na usnama,a komunista veseo sa karanfilom u reveru,pjan,veseo,nesvjesno baca oko sebe.Za okoliš isti qurac.
-
jasco74
#95 Re: Sva bijeda komunistickih proslava...
Nemaju nikakve veze. Smece po ulici ili ti po mjestima koja nisu oznacena za bacanje smeca bacaju primitivci. U ovom slucaju da li je primitivac vjernik, komunista, ateista, fasista, agnostik ili nesto deseto je nebitno. Generalizacije su uvijek opasne i ako si dobronamjeran, trebas ih izbjegavati kada je god moguce.andrija2007 wrote:Kako nemaju nikakve veze. Sigurno i jedni i drugi bacaju smece, nije da ga valjda bacaju iz letecih tanjira.
- JThomas
#96 Re: Sva bijeda komunistickih proslava...
kao što rekoh, pokušaj nacrtati postavljaču teme.andrija2007 wrote:Bacanje smeca je stvar opste kulture kao i kucnog odgoja, i nema puno veze ni sa vjerom ni sa ideologijom.
koji vjerovatno i kad gripu dobije za nju krivi "komunjare"...
-
andrija2007
#97 Re: Sva bijeda komunistickih proslava...
Nemaju nikakve veze. Smece po ulici ili ti po mjestima koja nisu oznacena za bacanje smeca bacaju primitivci. U ovom slucaju da li je primitivac vjernik, komunista, ateista, fasista, agnostik ili nesto deseto je nebitno. Generalizacije su uvijek opasne i ako si dobronamjeran, trebas ih izbjegavati kada je god moguce.[/quotejasco74 wrote:andrija2007 wrote:Kako nemaju nikakve veze. Sigurno i jedni i drugi bacaju smece, nije da ga valjda bacaju iz letecih tanjira.
Pa to isto i ja tvrdim!
-
zonbirile
#98 Re: Sva bijeda komunistickih proslava...
da ovo nije pokušaj kao sa djeda Mrazom,viđe li iko teta Arziju u Vilsonovom?
-
andrija2007
#99 Re: Sva bijeda komunistickih proslava...
Ma po meni, postavljac teme je jedan od dezurnih provokatora, e sad iz ubjedjenja ili po nadnici, ne znam.JThomas wrote:kao što rekoh, pokušaj nacrtati postavljaču teme.andrija2007 wrote:Bacanje smeca je stvar opste kulture kao i kucnog odgoja, i nema puno veze ni sa vjerom ni sa ideologijom.
koji vjerovatno i kad gripu dobije za nju krivi "komunjare"...
-
zonbirile
#100 Re: Sva bijeda komunistickih proslava...
đe ima za nadnicu,da se i ja javim