polako zato kad se pocnete svadjat ima da sve nadoknaditeAthleticHeart wrote:Jedno pitanje za sve forumaše, bez obzira da li ste u braku ili u vezi.
Koliko često se svađate sa svojim/om muzem-zenom, momkom-djevojkom i koji je najčesći razlog tome?
Moj muzić i ja smo zajedno 4 godine i nikada nismo imali neku ozbiljnu svađu, jednostavno se slazemo u svemu
I uvjek pronađemo zajednički jezik. Ponekad imamo malih nesuglasica ili ljutnji koje traju samo par minuta i koje nemaju nikakvog značaja...li neki trenutak napetosti u kojem uvjek jedno od nas dvoje popusti. Mogu reći da sam jako sretna sto imam skladan bračni zivot pun ljubavi i ne bih to mjenjala ni za šta!!
A vi?? Bas bih volila znati koliko često i da li se svađaju ostali parovi!?
Svađa!!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- pakshu
#276 Re: Svađa!!
-
papedzaja
#277 Re: Svađa!!
http://magazinmoderna.ba/stil-informaci ... e-ozbiljne
Da li su svađe između vas postale ozbiljne ?
odličan tekstić jedne naše forumašice
Da li su svađe između vas postale ozbiljne ?
odličan tekstić jedne naše forumašice
- eluna
#278 Re: Svađa!!
dozvoli, a šta treba da rade, da uživaju "u staroj slavi" tj. da samo pamte stvari koje ste NEKADA DAVNO RADILI.........Napaćeni wrote:Druže potpisujem, potpuno si upravu, ja ne znam kako žeMske mogu tako brzo sve da zaborave i da ih odjednom ništa ne veže za "nas"..pa moja neće da izađe sa mnom poslije 5 godina veze, ko fol ja je prevario, još ne mogu da vjerujem a evo ima prošlo mjeseci i mjeseci .._mufljuz_ wrote:da budem iskren desilo mi se vec da mi je partnerica ljubomorna i da je varam - pa kad vec to misli - to sam i uradio pogotovo sto je to preslo iz ljubavi i ljubomore u bolesnu ljubomoru i opsesiju do totalnog freak-controla ili ako postane prema meni djubre i papcina - ucinim sve da je zadrzim a muntam se sa drugim - osveta je jelo koje se najbolje servira hladno.... i sto sam stariji i sto vise imam posla sa zenama vidim da su proracunatije nego muskarci - muskarci su limitirani totalno na zensko medjunozje - dok zena racuna na sve zivo i mrtvo i odgovorno tvrdim da su muskarci male mace kakvi su tamni kutovi mozga kod zena ....CaneBos wrote:
Nazalost se s ovim moram slozit, ne samo iz cuvenja, nego iz vec vidjenog.
i rijetke su osobe da ne kazem zene koje rado daju od srca sve a najvise ljubav svom muskarcu i ustaju za njega.... ja ne volim niti zelim da imam posla u situaciji da je samo musko vojnik u vezi koji ce da krsi sve pred sobom da bi tu vezu ocuvao zdravom i prijatnom - ja vise vjerujem da je to posao obje strane gdje i ona druga i ako prirodno nema muda - bi obavezno morala da ima taj mudni softver u glavi....
od dusevnih intelektualnih i mentalnih pizda nema nista gore - takve (osobe) nisu cak ni za pojebat da ne znam kako dobro izgledaju....
prijatelju dragi, ako ne pružaš zadovoljstvo svojoj partnerici/djevojci/ženi i nakon 5 ili 10 godina veze/braka, naravno da će ista to i da pokaže, a ako se baš zainatiš sa tim "sve si zaboravila" i ništa ne promijeniš da joj zadovoljstvo budeš i dalje, ona će i da te ostavi jer ljudi ne žive u prošlosti nego u sadašnjosti - nekada si joj pružao zadovoljstvo i ona bila sretna, ali to je bilo nekada .............. akcenat na BILO, pa još i NEKADA (ono davno se podrazumijeva)
zamisli da ona tebi kaže "pa nekada sam ti skuhala ručak! a ti sve zaboravio!"
- Spear
#279 Re: Svađa!!
Kod mene sa curom to otprlike ide ovako: 3 mjeseca sve med i mlijeko i onda nas nesto pukne pa se 2 sedmice samo svadjamo pa poslije opet sve med i mlijeko, tako u fazama 
a što je najgore nikad se ne svadjamo oko nekih ozbiljnih stvari, nego oko sitnica.
a što je najgore nikad se ne svadjamo oko nekih ozbiljnih stvari, nego oko sitnica.
- Ramzess Veliki
#280 Re: Svađa!!
A uvijek je oko sitnica ... ja kažem dvajest' , a ona odmjeri i govori sedamn'est !!! Ona na ogledalu veli dvice, a ja dobacim pola jedinice ... i eto belaja oko par brojeva ...Spear wrote:Kod mene sa curom to otprlike ide ovako: 3 mjeseca sve med i mlijeko i onda nas nesto pukne pa se 2 sedmice samo svadjamo pa poslije opet sve med i mlijeko, tako u fazama
- sanjam-te
#281 Re: Svađa!!
Spear wrote:Kod mene sa curom to otprlike ide ovako: 3 mjeseca sve med i mlijeko i onda nas nesto pukne pa se 2 sedmice samo svadjamo pa poslije opet sve med i mlijeko, tako u fazama
pa ne može huda više da trpi...3 mjeseca šuti i trpi, pa svakom bi prekipilo
- eluna
#282 Re: Svađa!!
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ..... zrno po zrno - pogačasanjam-te wrote:Spear wrote:Kod mene sa curom to otprlike ide ovako: 3 mjeseca sve med i mlijeko i onda nas nesto pukne pa se 2 sedmice samo svadjamo pa poslije opet sve med i mlijeko, tako u fazama
pa ne može huda više da trpi...3 mjeseca šuti i trpi, pa svakom bi prekipilošalim se naravno...hajde dobro je dok su sitnice..kod većine je slična situacija.
pa na kraju nisu više sitnice nego mnoooooooooooogo sitnica, i eto belaja
-
Erased
#283 Re: Svađa!!
Ja njoj fino kazem eto ti ogledalo pa se svadjaj s njim.
- Ramzess Veliki
#284 Re: Svađa!!
Kažeš - Da znaš kako je meni teško ... evo ti ogledalo da vidiš koga ja moram j...Erased wrote:Ja njoj fino kazem eto ti ogledalo pa se svadjaj s njim.
-
salter071
#285 Re: Svađa!!
Nikad nisam mogao shvatiti ljude koji se svadjaju sa zenama...Kako uspijevaju doci do rijeci!? 
-
Erased
#286 Re: Svađa!!
Ramzess Veliki wrote:Kažeš - Da znaš kako je meni teško ... evo ti ogledalo da vidiš koga ja moram j...Erased wrote:Ja njoj fino kazem eto ti ogledalo pa se svadjaj s njim.
![]()
![]()
-
Erased
#287 Re: Svađa!!
Zato se ja uvijek povucem na rezervni polozaj, na pivu.salter071 wrote:Nikad nisam mogao shvatiti ljude koji se svadjaju sa zenama...Kako uspijevaju doci do rijeci!?
- Ramzess Veliki
#288 Re: Svađa!!
Go to hell, gdje sad u radno vrijeme da mi spomeneš tu čarobnu riječ ...Erased wrote:Zato se ja uvijek povucem na rezervni polozaj, na pivu.salter071 wrote:Nikad nisam mogao shvatiti ljude koji se svadjaju sa zenama...Kako uspijevaju doci do rijeci!?
-
Erased
#289 Re: Svađa!!
I onda se u neko doba probudis pod utjecajem vatrene vodice...dalje zvizdi 
- MedenoSrce
#290 Re: Svađa!!
Erased wrote:Ramzess Veliki wrote:Kažeš - Da znaš kako je meni teško ... evo ti ogledalo da vidiš koga ja moram j...Erased wrote:Ja njoj fino kazem eto ti ogledalo pa se svadjaj s njim.
![]()
![]()
![]()
![]()
a onda se ona pogleda u ogledalo i kaze "za bolje i nisi"
-
Erased
#291 Re: Svađa!!
Vazno je da nastavi razgovor ili svadju sa ogledalom.
- WildRedRose
#292 Re: Svađa!!
MedenoSrce wrote:
a onda se ona pogleda u ogledalo i kaze "za bolje i nisi"
-
Erased
#293 Re: Svađa!!
Vazno je samo ostat hladan i ne priznat sta god da je.
- Ramzess Veliki
#294 Re: Svađa!!
Hahaha, tipično za Medenu.MedenoSrce wrote:a onda se ona pogleda u ogledalo i kaze "za bolje i nisi"Ramzess Veliki wrote:Kažeš - Da znaš kako je meni teško ... evo ti ogledalo da vidiš koga ja moram j...Erased wrote:Ja njoj fino kazem eto ti ogledalo pa se svadjaj s njim.
![]()
![]()
Hahaha.
- Balea275
#295 Re: Svađa!!
Svađe zavise i od osoba koje su u vezi/braku, a i od situacije u vezi/braku. Moj dragi i ja smo zajedno više godina, količina svađa je zavisila od perioda u veziAthleticHeart wrote:Jedno pitanje za sve forumaše, bez obzira da li ste u braku ili u vezi.
Koliko često se svađate sa svojim/om muzem-zenom, momkom-djevojkom i koji je najčesći razlog tome?
Moj muzić i ja smo zajedno 4 godine i nikada nismo imali neku ozbiljnu svađu, jednostavno se slazemo u svemu
I uvjek pronađemo zajednički jezik. Ponekad imamo malih nesuglasica ili ljutnji koje traju samo par minuta i koje nemaju nikakvog značaja...li neki trenutak napetosti u kojem uvjek jedno od nas dvoje popusti. Mogu reći da sam jako sretna sto imam skladan bračni zivot pun ljubavi i ne bih to mjenjala ni za šta!!
A vi?? Bas bih volila znati koliko često i da li se svađaju ostali parovi!?
Inače, svađe nikad nisu bile ozbiljne, i nakon razgovora s povišenim tonom, bude ok
-
salter071
#296 Re: Svađa!!
Naravno! Uz obavezno:"Vjerujes li ti meni ili svojim ocima!?"Erased wrote:Vazno je samo ostat hladan i ne priznat sta god da je.
-
salter071
#297 Re: Svađa!!
I ja se drzim toga. Bolje planski uzmak nego casni poraz.Erased wrote:Zato se ja uvijek povucem na rezervni polozaj, na pivu.salter071 wrote:Nikad nisam mogao shvatiti ljude koji se svadjaju sa zenama...Kako uspijevaju doci do rijeci!?
-
zana 5
#298 Re: Svađa!!
Ja se lahko znam malo posvadati s momkom preko fejsa,jednostavno dode mi,nakupi se gluposti..Medutim ta "ljutnja" kratko traje,jer mi ne mozemo biti u svadi
A kad smo skupa,uzivo,nikad se ne mozemo posvadati 
- A1fa
- Grijem se na: Lsdydon
- Horoskop: **Nepoznato**
#299 Re: Svađa!!
Sjetim se odmah jedne anegdote koju su mi za nanu ispricali. Sjedi ona tako sa svojom vrsnjakinjom obje masile 70 i kaze ova njoj: ,,ja i dedo kad se prije posvadjamo ni dan ne prodje mi progovorimo, a sad zna i po hefta proci da ne progovorimo''...Kaze njoj kona na to:,,eeee draga, davno je umro onaj sto vas je miriozana 5 wrote:Ja se lahko znam malo posvadati s momkom preko fejsa,jednostavno dode mi,nakupi se gluposti..Medutim ta "ljutnja" kratko traje,jer mi ne mozemo biti u svadiA kad smo skupa,uzivo,nikad se ne mozemo posvadati