Svađa!!

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
pakshu

#276 Re: Svađa!!

Post by pakshu »

AthleticHeart wrote:Jedno pitanje za sve forumaše, bez obzira da li ste u braku ili u vezi.
Koliko često se svađate sa svojim/om muzem-zenom, momkom-djevojkom i koji je najčesći razlog tome?

Moj muzić i ja smo zajedno 4 godine i nikada nismo imali neku ozbiljnu svađu, jednostavno se slazemo u svemu
I uvjek pronađemo zajednički jezik. Ponekad imamo malih nesuglasica ili ljutnji koje traju samo par minuta i koje nemaju nikakvog značaja...li neki trenutak napetosti u kojem uvjek jedno od nas dvoje popusti. Mogu reći da sam jako sretna sto imam skladan bračni zivot pun ljubavi i ne bih to mjenjala ni za šta!!

A vi?? Bas bih volila znati koliko često i da li se svađaju ostali parovi!?
polako zato kad se pocnete svadjat ima da sve nadoknadite :-) :-) :-) nidje nije sjajno I bajno svadja kod mene ima al u granicama normale,nozevi I sjekire miruju jos uvjek:-) :-)
papedzaja

#277 Re: Svađa!!

Post by papedzaja »

http://magazinmoderna.ba/stil-informaci ... e-ozbiljne

Da li su svađe između vas postale ozbiljne ?

odličan tekstić jedne naše forumašice :thumbup:
eluna

#278 Re: Svađa!!

Post by eluna »

Napaćeni wrote:
_mufljuz_ wrote:
CaneBos wrote:
Nazalost se s ovim moram slozit, ne samo iz cuvenja, nego iz vec vidjenog. :-?
da budem iskren desilo mi se vec da mi je partnerica ljubomorna i da je varam - pa kad vec to misli - to sam i uradio pogotovo sto je to preslo iz ljubavi i ljubomore u bolesnu ljubomoru i opsesiju do totalnog freak-controla ili ako postane prema meni djubre i papcina - ucinim sve da je zadrzim a muntam se sa drugim - osveta je jelo koje se najbolje servira hladno.... i sto sam stariji i sto vise imam posla sa zenama vidim da su proracunatije nego muskarci - muskarci su limitirani totalno na zensko medjunozje - dok zena racuna na sve zivo i mrtvo i odgovorno tvrdim da su muskarci male mace kakvi su tamni kutovi mozga kod zena ....

i rijetke su osobe da ne kazem zene koje rado daju od srca sve a najvise ljubav svom muskarcu i ustaju za njega.... ja ne volim niti zelim da imam posla u situaciji da je samo musko vojnik u vezi koji ce da krsi sve pred sobom da bi tu vezu ocuvao zdravom i prijatnom - ja vise vjerujem da je to posao obje strane gdje i ona druga i ako prirodno nema muda - bi obavezno morala da ima taj mudni softver u glavi....

od dusevnih intelektualnih i mentalnih pizda nema nista gore - takve (osobe) nisu cak ni za pojebat da ne znam kako dobro izgledaju....
Druže potpisujem, potpuno si upravu, ja ne znam kako žeMske mogu tako brzo sve da zaborave i da ih odjednom ništa ne veže za "nas"..pa moja neće da izađe sa mnom poslije 5 godina veze, ko fol ja je prevario, još ne mogu da vjerujem a evo ima prošlo mjeseci i mjeseci ..
dozvoli, a šta treba da rade, da uživaju "u staroj slavi" tj. da samo pamte stvari koje ste NEKADA DAVNO RADILI.........

prijatelju dragi, ako ne pružaš zadovoljstvo svojoj partnerici/djevojci/ženi i nakon 5 ili 10 godina veze/braka, naravno da će ista to i da pokaže, a ako se baš zainatiš sa tim "sve si zaboravila" i ništa ne promijeniš da joj zadovoljstvo budeš i dalje, ona će i da te ostavi jer ljudi ne žive u prošlosti nego u sadašnjosti - nekada si joj pružao zadovoljstvo i ona bila sretna, ali to je bilo nekada .............. akcenat na BILO, pa još i NEKADA (ono davno se podrazumijeva)

zamisli da ona tebi kaže "pa nekada sam ti skuhala ručak! a ti sve zaboravio!"
Spear

#279 Re: Svađa!!

Post by Spear »

Kod mene sa curom to otprlike ide ovako: 3 mjeseca sve med i mlijeko i onda nas nesto pukne pa se 2 sedmice samo svadjamo pa poslije opet sve med i mlijeko, tako u fazama :D

a što je najgore nikad se ne svadjamo oko nekih ozbiljnih stvari, nego oko sitnica.
Ramzess Veliki

#280 Re: Svađa!!

Post by Ramzess Veliki »

Spear wrote:Kod mene sa curom to otprlike ide ovako: 3 mjeseca sve med i mlijeko i onda nas nesto pukne pa se 2 sedmice samo svadjamo pa poslije opet sve med i mlijeko, tako u fazama :D

a što je najgore nikad se ne svadjamo oko nekih ozbiljnih stvari, nego oko sitnica.
A uvijek je oko sitnica ... ja kažem dvajest' , a ona odmjeri i govori sedamn'est !!! Ona na ogledalu veli dvice, a ja dobacim pola jedinice ... i eto belaja oko par brojeva ... :lol:
sanjam-te

#281 Re: Svađa!!

Post by sanjam-te »

Spear wrote:Kod mene sa curom to otprlike ide ovako: 3 mjeseca sve med i mlijeko i onda nas nesto pukne pa se 2 sedmice samo svadjamo pa poslije opet sve med i mlijeko, tako u fazama :D

pa ne može huda više da trpi...3 mjeseca šuti i trpi, pa svakom bi prekipilo :D šalim se naravno...hajde dobro je dok su sitnice..kod većine je slična situacija.
eluna

#282 Re: Svađa!!

Post by eluna »

sanjam-te wrote:

pa ne može huda više da trpi...3 mjeseca šuti i trpi, pa svakom bi prekipilo :D šalim se naravno...hajde dobro je dok su sitnice..kod većine je slična situacija.
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ..... zrno po zrno - pogača

pa na kraju nisu više sitnice nego mnoooooooooooogo sitnica, i eto belaja
Erased

#283 Re: Svađa!!

Post by Erased »

Ja njoj fino kazem eto ti ogledalo pa se svadjaj s njim.
Ramzess Veliki

#284 Re: Svađa!!

Post by Ramzess Veliki »

Erased wrote:Ja njoj fino kazem eto ti ogledalo pa se svadjaj s njim.
Kažeš - Da znaš kako je meni teško ... evo ti ogledalo da vidiš koga ja moram j...
:lol: :lol: :lol:
salter071

#285 Re: Svađa!!

Post by salter071 »

Nikad nisam mogao shvatiti ljude koji se svadjaju sa zenama...Kako uspijevaju doci do rijeci!? :blento:
Erased

#286 Re: Svađa!!

Post by Erased »

Ramzess Veliki wrote:
Kažeš - Da znaš kako je meni teško ... evo ti ogledalo da vidiš koga ja moram j...
Erased

#287 Re: Svađa!!

Post by Erased »

salter071 wrote:Nikad nisam mogao shvatiti ljude koji se svadjaju sa zenama...Kako uspijevaju doci do rijeci!? :blento:
Zato se ja uvijek povucem na rezervni polozaj, na pivu. :run:
Ramzess Veliki

#288 Re: Svađa!!

Post by Ramzess Veliki »

Erased wrote:
salter071 wrote:Nikad nisam mogao shvatiti ljude koji se svadjaju sa zenama...Kako uspijevaju doci do rijeci!? :blento:
Go to hell, gdje sad u radno vrijeme da mi spomeneš tu čarobnu riječ ... :lol: :lol: :lol:
Erased

#289 Re: Svađa!!

Post by Erased »

I onda se u neko doba probudis pod utjecajem vatrene vodice...dalje zvizdi :evil:
MedenoSrce

#290 Re: Svađa!!

Post by MedenoSrce »

Erased wrote:
Ramzess Veliki wrote:

a onda se ona pogleda u ogledalo i kaze "za bolje i nisi" :lol:
Erased

#291 Re: Svađa!!

Post by Erased »

Vazno je da nastavi razgovor ili svadju sa ogledalom.
WildRedRose

#292 Re: Svađa!!

Post by WildRedRose »

MedenoSrce wrote:

:lol: :lol: :lol: :lol:
Erased

#293 Re: Svađa!!

Post by Erased »

Vazno je samo ostat hladan i ne priznat sta god da je.
Ramzess Veliki

#294 Re: Svađa!!

Post by Ramzess Veliki »

MedenoSrce wrote:
Ramzess Veliki wrote:
Hahaha, tipično za Medenu.
Hahaha. :twisted:
Balea275

#295 Re: Svađa!!

Post by Balea275 »

AthleticHeart wrote:Jedno pitanje za sve forumaše, bez obzira da li ste u braku ili u vezi.
Koliko često se svađate sa svojim/om muzem-zenom, momkom-djevojkom i koji je najčesći razlog tome?

Moj muzić i ja smo zajedno 4 godine i nikada nismo imali neku ozbiljnu svađu, jednostavno se slazemo u svemu
I uvjek pronađemo zajednički jezik. Ponekad imamo malih nesuglasica ili ljutnji koje traju samo par minuta i koje nemaju nikakvog značaja...li neki trenutak napetosti u kojem uvjek jedno od nas dvoje popusti. Mogu reći da sam jako sretna sto imam skladan bračni zivot pun ljubavi i ne bih to mjenjala ni za šta!!

A vi?? Bas bih volila znati koliko često i da li se svađaju ostali parovi!?
Svađe zavise i od osoba koje su u vezi/braku, a i od situacije u vezi/braku. Moj dragi i ja smo zajedno više godina, količina svađa je zavisila od perioda u vezi :D A inače, ja sam uvijek okidač za svađu :roll: :lol: , momak je jako smirena osoba. Pa sam valjda i ja naučila s njim tako, a i kako se sazrijeva shvatiš da se stvari mogu riješiti razgovorom, a ne svađom.
Inače, svađe nikad nisu bile ozbiljne, i nakon razgovora s povišenim tonom, bude ok :lol: Nismo nikad bili u situaciji da ne pričamo poslije svađe, ili da "prekinemo".
salter071

#296 Re: Svađa!!

Post by salter071 »

Erased wrote:Vazno je samo ostat hladan i ne priznat sta god da je.
Naravno! Uz obavezno:"Vjerujes li ti meni ili svojim ocima!?" :mrgreen:
salter071

#297 Re: Svađa!!

Post by salter071 »

Erased wrote:
I ja se drzim toga. Bolje planski uzmak nego casni poraz. :thumbup:
zana 5

#298 Re: Svađa!!

Post by zana 5 »

Ja se lahko znam malo posvadati s momkom preko fejsa,jednostavno dode mi,nakupi se gluposti..Medutim ta "ljutnja" kratko traje,jer mi ne mozemo biti u svadi :) A kad smo skupa,uzivo,nikad se ne mozemo posvadati :)
A1fa
Grijem se na: Lsdydon
Horoskop: **Nepoznato**

#299 Re: Svađa!!

Post by A1fa »

zana 5 wrote:Ja se lahko znam malo posvadati s momkom preko fejsa,jednostavno dode mi,nakupi se gluposti..Medutim ta "ljutnja" kratko traje,jer mi ne mozemo biti u svadi :) A kad smo skupa,uzivo,nikad se ne mozemo posvadati :)
Sjetim se odmah jedne anegdote koju su mi za nanu ispricali. Sjedi ona tako sa svojom vrsnjakinjom obje masile 70 i kaze ova njoj: ,,ja i dedo kad se prije posvadjamo ni dan ne prodje mi progovorimo, a sad zna i po hefta proci da ne progovorimo''...Kaze njoj kona na to:,,eeee draga, davno je umro onaj sto vas je mirio :D :D :D ''
AMMMeRRR

#300 Re: Svađa!!

Post by AMMMeRRR »

Pratim ;)
Post Reply