http://www.grapheine.com/bombaytv/pub-e ... df697.html
Suzuki Maruti - za/protiv
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- sorcerer
-
balicevka
#28 Re: Suzuki Maruti - za/protiv
-
wolfie
#29 Re: Suzuki Maruti - za/protiv
Odlican.
- _mufljuz_
#30 Re: Suzuki Maruti - za/protiv
vala ja bi renola 4 i sad kupio i voz'o....sorcerer wrote:ja mislim da trebas kupit ćetvorku,totalno si aut sa dvicom sada....
ja bih predlozio kupcu da pokusa sa Skodom Favorit - koliko ja znam dijelova ima i bagatela su i dan danas se prave i proizvode dijelovi - relativno pouzdana a daju se kupit za okvir od 1000 maruna...
- fatality
#31 Re: AW: Suzuki Maruti - za/protiv
Jes da je totalno nekonstruktivan post ali jes meni nest sega kad zene pocnu pricat o lamelama, vuci, "vozi ko zmaj"balicevka wrote:E, drugovi i drugarice, moje dileme oko kupovine neke vozne kantice su ipak spale na Golf 2D i kupila sam ga prije neki dan. '87g, obićni dizel, onako djeluje utegnut, tek je regan. Eh sad, kako ljudi kažu 'koliko para, toliko i muzike', u pređenih par km sam primjetila par stvari zbog kojeg ću ga morati odmah na servis.![]()
Prvo, volan ima previše lufta, u vožnji ga mogu pomjerati lijevo-desno(ono k'o kad djete sjedne za volan da se igra)a on drži pravac.
Drugo, skroz mu je slaba vuča. Imala sam nekad Golfa '91D i bio je k'o zmaj, trećom sam izlazila gdje drugi auti drugom. Vozila ga istom maršutom kao i ovog ali razlika je neuporediva.
Kažu da može biti do lamele ali danas sam ga vozila majstoru koji me naručio u ponedjeljak i onako brzinski ga je pogledao i kaže da je lamela dobra. Ne znam šta bi drugo moglo biti?Da znam na koliko kesha još trebam biti spremna, bar otprilike.
Nista protiv tebe, ja se i materi rodjenoj smijem kad pocne tako nest pricat
P.s. geni su cudo
Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2