SUZUKI GSX-F 750 MISLJENJA
-
sLLayer
#1 SUZUKI GSX-F 750 MISLJENJA
Imam ponudu za ovaj motor, pa me zanima sta vi mislite o njemu, motor je 95. godiste i kosta 3500KM stim da bi isao u zamjenu, ne razumijem se bas u motore pa me zanima vase misljenje
- hotazmaj
-
sLLayer
- hotazmaj
#4 Re: SUZUKI GSX-F 750 MISLJENJA
Nisam bas 100% siguran ali mislim da se masine kod ova dva modela malo ili ni malo razlikuju. Nemoj me drzati za rijec ali mislim da obje imaju kombinaciju uljnog i zdracnog hlađenja.
Ne znam sta bih ti vise napisao, ako ti nije skup nađi nekoga ko se razumije, neka ga provoza i vidi da li vrijedi 3500km
Ne znam sta bih ti vise napisao, ako ti nije skup nađi nekoga ko se razumije, neka ga provoza i vidi da li vrijedi 3500km
-
sLLayer
#5 Re: SUZUKI GSX-F 750 MISLJENJA
tacnije, ja idem na zamjenu pa cu dobiti njega i jos para, pa on odma ide u oglase, a mozda ga i ostavimhotazmaj wrote:Nisam bas 100% siguran ali mislim da se masine kod ova dva modela malo ili ni malo razlikuju. Nemoj me drzati za rijec ali mislim da obje imaju kombinaciju uljnog i zdracnog hlađenja.
- hotazmaj
#6 Re: SUZUKI GSX-F 750 MISLJENJA
Sretno sa tim kombinacijama, vjerovatno i sam znas koliko je tesko danas nesto prodati. Ako ga ostavis sebi onda ti puno sretnih kilometara zelim.
- phil manzanera
#7 Re: SUZUKI GSX-F 750 MISLJENJA
Ne znam nista ni o tebi ni o motoru, ali sam primijetio da si rekao da se slabo razumijes u motore. Uglavnom, ovo je raketa, a ako nemas iskustvo u voznji motocikala, ne kupuj ovo, moglo bi biti veoma opasno.
No, to je moje misljenje i ne mora znaciti da sam u pravu, no posto si pitao, ja prokomentirao.
U svakom slucaju, ako se odlucis, zelim ti srecu i dobru zabavu sa novom igrackom.
No, to je moje misljenje i ne mora znaciti da sam u pravu, no posto si pitao, ja prokomentirao.
U svakom slucaju, ako se odlucis, zelim ti srecu i dobru zabavu sa novom igrackom.
-
zoe65
#8 Re: SUZUKI GSX-F 750 MISLJENJA
Dobar,pouzdan motor.
Top-motor u sjeni-kako je stajao naslov u jednim stranjskim novinama(sto u sjeni--pa, u toj ze zemlji nije dobro prodavao).
-Malo hrdje na stelu,malu u rezervoaru-cesto normalna pojava;
-izolacija kablova ispod rezervoara bi se ,kod nekih modela,ponekad znala ostetiti;
-karburacija(kod nekih modela) osjetljiva,neuodno,ali nista tragicno;
-neki tvrde i lezajevi prednjih vila (ali to je i najlakse provjertit);
-106 konja(stari,tvoj model),pa ti vidi sta ces;
I kazu dA broj stela 95-godista pocinje sa ovim brojem:
GSX750FS GR78A-134162
Motor je dobar,ali ,kao sto svi i znamo--mnoooogo zavisi sta mu je prosli vlasnik uradio....
Poz
Zoe
Top-motor u sjeni-kako je stajao naslov u jednim stranjskim novinama(sto u sjeni--pa, u toj ze zemlji nije dobro prodavao).
-Malo hrdje na stelu,malu u rezervoaru-cesto normalna pojava;
-izolacija kablova ispod rezervoara bi se ,kod nekih modela,ponekad znala ostetiti;
-karburacija(kod nekih modela) osjetljiva,neuodno,ali nista tragicno;
-neki tvrde i lezajevi prednjih vila (ali to je i najlakse provjertit);
-106 konja(stari,tvoj model),pa ti vidi sta ces;
I kazu dA broj stela 95-godista pocinje sa ovim brojem:
GSX750FS GR78A-134162
Motor je dobar,ali ,kao sto svi i znamo--mnoooogo zavisi sta mu je prosli vlasnik uradio....
Poz
Zoe
- Decerto
- Location: On the wrong side of heaven,and the righteous side of hell.
#9 Re: SUZUKI GSX-F 750 MISLJENJA
Prodas taj i uzmes ninju 250r,pravi motor za pocetnike,a nije ''skuter''.