Suze = emocionalna ucijena???

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

AmerVogosca

Post by AmerVogosca »

ma nebi iso dalje ipak 4g se zabavljamo jebi ga volim je kontas al prekardasilo

evo kako to izgleda

jlhdjfvrevernvea;lvjnrvkn aekvnkjnrkjencvnerncje ti ti si nako ti si vako jkdsfkekrlvbhiebvinerhvnljernavklnrejvknerlakvnlnvcrem stosi ovo sto si ono kbdfkhberhcbhrelhchehrmncle3jknvcrjkenrjknlc dokle vise tako dokle vise nako hbchrelhchbaerhc jenrjnvjnljenrjv e onda ja kazem dosta vise smiri se zaboravimo to nemogu vise ovo slusat nemoj me ljutit i onda ona nastavi dhbvferlbverlvcernjcvnnerlnclkaneq ali ovo ali ono vncrncvlercvnbervekr e onda ja dosta nemoj me ljutit e onda poce ahahahaahahahahjs ti si kriv sto sam ja tuzna ti si kriv ti ti ti i onda se ja raznjezim i kaze dodji maco ko te diro doji zagrlim je malo milkim i to sve prodje alllllllllll

dokle tako
alek

Post by alek »

dok ne odrastete :?

:D
farky

Post by farky »

meni je dobar ovaj dio :-)
AmerVogosca wrote: e onda ona bude tuzna i pocne plakat pa pocne mene opkrivljivat za suze pa meni bude zao pa joj pocnem tepat pazit je i mazit dok se sve nesmiri.
nije ni cudo sto stalno place :D :D
upala

Post by upala »

AmerVogosca wrote:ma nebi iso dalje ipak 4g se zabavljamo jebi ga volim je kontas al prekardasilo

evo kako to izgleda

jlhdjfvrevernvea;lvjnrvkn aekvnkjnrkjencvnerncje ti ti si nako ti si vako jkdsfkekrlvbhiebvinerhvnljernavklnrejvknerlakvnlnvcrem stosi ovo sto si ono kbdfkhberhcbhrelhchehrmncle3jknvcrjkenrjknlc dokle vise tako dokle vise nako hbchrelhchbaerhc jenrjnvjnljenrjv e onda ja kazem dosta vise smiri se zaboravimo to nemogu vise ovo slusat nemoj me ljutit i onda ona nastavi dhbvferlbverlvcernjcvnnerlnclkaneq ali ovo ali ono vncrncvlercvnbervekr e onda ja dosta nemoj me ljutit e onda poce ahahahaahahahahjs ti si kriv sto sam ja tuzna ti si kriv ti ti ti i onda se ja raznjezim i kaze dodji maco ko te diro doji zagrlim je malo milkim i to sve prodje alllllllllll

dokle tako
dok god si ziv :D :D :D

a nerece koje joj ti grubosti ucinis da pocne plakati?! :?
PR80.

Post by PR80. »

Nikad mi se nije desilo da zaplacem samo da bih postigla neki cilj.
A da mi partner nesto slicno radi kao sto je Amer opisao nogirala bih ga bez razmisljanja. :D :D
AmerVogosca

Post by AmerVogosca »

pa rekao sam uzmem sebi kao musko za pravo da malo grubljim tonom kaze dosta vise

i onda nastane ceremonia
farky

Post by farky »

AmerVogosca wrote:pa rekao sam uzmem sebi kao musko za pravo da malo grubljim tonom kaze dosta vise

i onda nastane ceremonia
a jel ti njoj kad tepas, mazis, pazis i kad ne place :roll:
upala

Post by upala »

PR80. wrote:Nikad mi se nije desilo da zaplacem samo da bih postigla neki cilj.
A da mi partner nesto slicno radi kao sto je Amer opisao nogirala bih ga bez razmisljanja. :D :D
pa i ja to kazem!

nego amere kakvo ti to pravo izmisliti....da dreknes "malo" na nju
u tom deranju i jest fol!
flora.sa

Post by flora.sa »

UH, ja sinoc plakala :D

gledala sam neki film...nije bio tuzan, da se razumijemo, ali je u meni pokrenuo navalu nekih razmisljanja, koji su me naveli na zakljucak da su neki ljudi zaista ograniceni po pitanju nekih stvari, te nisu svjesni zivota koji prolazi pokraj njih,a tek mala grupica ljudi se uspije otrgnuti od klisea koje nam plasiraju ,...e to pa jos hormoni :D ...i jebiga :D :D

a nisam plakala zbog sebe, nego zbog tih ljudi koje mozda znam mozda ne znam :roll:, ...ma grozno......a mozda je to samo bila inicijalna kapisla koja je pokrenula to sto je pokrenula :roll:

sve u svemu...u principu ne placem
kada sam bila dijete tada jos i nikad, e sada si ponekad kada sam sama dam malo oduska... :D
ali ne da drugi vide, of kors :D ...ja sam ipak emocionalno snazna zena :D :D :D

ma ne, mislim da je to dobro, jer je to neka vrst izduvnog ventila...
Last edited by flora.sa on 06/12/2005 12:12, edited 2 times in total.
PR80.

Post by PR80. »

AmerVogosca wrote:pa rekao sam uzmem sebi kao musko za pravo da malo grubljim tonom kaze dosta vise

i onda nastane ceremonia
Ne kontam kako se voli maziti poslije svega toga :? :D :D
farky

Post by farky »

PR80. wrote:

i onda nastane ceremonia
Ne kontam kako se voli maziti poslije svega toga :? :D :D
kako ne kontas :roll: ona mu i slozi frku samo zato sto joj je potrebno paznje :roll: :D :D
PR80.

Post by PR80. »

farky wrote: kako ne kontas :roll: ona mu i slozi frku samo zato sto joj je potrebno paznje :roll: :D :D
Jes`... ali ja ne bih znala da predem poslije njegovih grubih rijeci. :roll: :D :D
farky

Post by farky »

ma ne cini mi se on kao gruba osoba :roll: ja mislim da ga ona uvjeri u to da je grubo postupio :roll: :D :D
AmerVogosca

Post by AmerVogosca »

pa naravno to mi je djevojka moram ja pazit i mazit ennene sve je to ok samo me interesuje ovaj dio sa suzama dali ona to folira

ona je zbog mene dosla u sarajevo da zivimo zajedno i za to joj skidam kapu i malo joj je zivot stresan u vec duze vrijeme pa joj svaka sitnica smeta al nezelim biti zrtva toga sto je ona ucinila za mene.

mislim ipak da se mora znat ko je musko a ko zensko.
alek

Post by alek »

PR80. wrote:ali ja ne bih znala da predem poslije njegovih grubih rijeci. :roll: :D :D
a on te ipak mazi poslije tvojih sranja :?

tako nam je otprilike opisao situaciju :D
anais_nin

Post by anais_nin »

AmerVogosca wrote: mislim ipak da se mora znat ko je musko a ko zensko .
sve sam te upracala do ove izjave :roll: :x :shock: nigdje veze....
PR80.

Post by PR80. »

AmerVogosca wrote: mislim ipak da se mora znat ko je musko a ko zensko.
:shock: :shock:
alek

Post by alek »

AmerVogosca wrote:pa naravno to mi je djevojka moram ja pazit i mazit ennene sve je to ok samo me interesuje ovaj dio sa suzama dali ona to folira

ona je zbog mene dosla u sarajevo da zivimo zajedno i za to joj skidam kapu i malo joj je zivot stresan u vec duze vrijeme pa joj svaka sitnica smeta al nezelim biti zrtva toga sto je ona ucinila za mene.

amere, edituj :D cini se da gubis poene :? :D :D
PR80.

Post by PR80. »

alek wrote:
PR80. wrote:ali ja ne bih znala da predem poslije njegovih grubih rijeci. :roll: :D :D
a on te ipak mazi poslije tvojih sranja :?

tako nam je otprilike opisao situaciju :D
alek... ne ubacuj me u njihove uloge, necu znati kako da se iscupam. :D :D
Last edited by PR80. on 06/12/2005 12:20, edited 1 time in total.
farky

Post by farky »

PR80. wrote:
AmerVogosca wrote: mislim ipak da se mora znat ko je musko a ko zensko.
:shock: :shock:
:roll: :roll: odustajem :roll: :roll:
farky

Post by farky »

alek wrote:amere, edituj :D cini se da gubis poene :? :D :D
pros'o voz :roll: :D :D
PR80.

Post by PR80. »

farky wrote:
alek wrote:amere, edituj :D cini se da gubis poene :? :D :D
pros'o voz :roll: :D :D
Mislio je prosvercovat sa besplatnim prevozom. :D :D
anais_nin

Post by anais_nin »

alek wrote:
AmerVogosca wrote:pa naravno to mi je djevojka moram ja pazit i mazit ennene sve je to ok samo me interesuje ovaj dio sa suzama dali ona to folira

amere, edituj :D cini se da gubis poene :? :D :D
ma on je vec u debelom minusu sa ovom izjavom....pa i ja bih plakala da mi momak s kojim sam 4 godine kaze nesto ovako :D
AmerVogosca

Post by AmerVogosca »

primjer
ima tu jedan kafic gdje ja cesto skoknem na kafu s njom prijateljem ili sastanak neki poslovni ili slicno e i tu rade 4 do 5 djrvojki e i sad posto tu cesto pijem kafu one znaju sta ja pijem i malo su slobodnije prema meni pa se malo nasalimop e i odam ti ja tu sa svojom dragom e i ona skuzi da ove mene nepitaju sta ja pije vec samo donesu i ono u letu se nasale malo e i onda ti ona
fcevcefnvcejnvcenvn TI IMAS NESTO S NJOM nima nije bitno hbvhqbvhbhivbhrevhneqpo MA NEMAM neiwnfcpwn AAAA JEST JEST VIDIM JA icifbwercbbrepcbwercperwcnprec i tako to pola sat neka to ide i u dane i ja da vi to skratio ner stvarno NEMA TU NISTA malo nadvisenim tonom kaze dosta vise zaboravimo to necu ni a da cujem o tom.

e i ja nedreknem neko povisenim tonom malkice povisenim kazem
vodolija_33

Post by vodolija_33 »

Ne vadi se bolan sada :roll: nema svrhe. Obilježen si, već :D:D
Post Reply