Suze = emocionalna ucijena???
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
AmerVogosca
ma nebi iso dalje ipak 4g se zabavljamo jebi ga volim je kontas al prekardasilo
evo kako to izgleda
jlhdjfvrevernvea;lvjnrvkn aekvnkjnrkjencvnerncje ti ti si nako ti si vako jkdsfkekrlvbhiebvinerhvnljernavklnrejvknerlakvnlnvcrem stosi ovo sto si ono kbdfkhberhcbhrelhchehrmncle3jknvcrjkenrjknlc dokle vise tako dokle vise nako hbchrelhchbaerhc jenrjnvjnljenrjv e onda ja kazem dosta vise smiri se zaboravimo to nemogu vise ovo slusat nemoj me ljutit i onda ona nastavi dhbvferlbverlvcernjcvnnerlnclkaneq ali ovo ali ono vncrncvlercvnbervekr e onda ja dosta nemoj me ljutit e onda poce ahahahaahahahahjs ti si kriv sto sam ja tuzna ti si kriv ti ti ti i onda se ja raznjezim i kaze dodji maco ko te diro doji zagrlim je malo milkim i to sve prodje alllllllllll
dokle tako
evo kako to izgleda
jlhdjfvrevernvea;lvjnrvkn aekvnkjnrkjencvnerncje ti ti si nako ti si vako jkdsfkekrlvbhiebvinerhvnljernavklnrejvknerlakvnlnvcrem stosi ovo sto si ono kbdfkhberhcbhrelhchehrmncle3jknvcrjkenrjknlc dokle vise tako dokle vise nako hbchrelhchbaerhc jenrjnvjnljenrjv e onda ja kazem dosta vise smiri se zaboravimo to nemogu vise ovo slusat nemoj me ljutit i onda ona nastavi dhbvferlbverlvcernjcvnnerlnclkaneq ali ovo ali ono vncrncvlercvnbervekr e onda ja dosta nemoj me ljutit e onda poce ahahahaahahahahjs ti si kriv sto sam ja tuzna ti si kriv ti ti ti i onda se ja raznjezim i kaze dodji maco ko te diro doji zagrlim je malo milkim i to sve prodje alllllllllll
dokle tako
- upala
dok god si zivAmerVogosca wrote:ma nebi iso dalje ipak 4g se zabavljamo jebi ga volim je kontas al prekardasilo
evo kako to izgleda
dokle tako
a nerece koje joj ti grubosti ucinis da pocne plakati?!
-
AmerVogosca
pa rekao sam uzmem sebi kao musko za pravo da malo grubljim tonom kaze dosta vise
i onda nastane ceremonia
i onda nastane ceremonia
- upala
pa i ja to kazem!PR80. wrote:Nikad mi se nije desilo da zaplacem samo da bih postigla neki cilj.
A da mi partner nesto slicno radi kao sto je Amer opisao nogirala bih ga bez razmisljanja.![]()
nego amere kakvo ti to pravo izmisliti....da dreknes "malo" na nju
u tom deranju i jest fol!
- flora.sa
UH, ja sinoc plakala
gledala sam neki film...nije bio tuzan, da se razumijemo, ali je u meni pokrenuo navalu nekih razmisljanja, koji su me naveli na zakljucak da su neki ljudi zaista ograniceni po pitanju nekih stvari, te nisu svjesni zivota koji prolazi pokraj njih,a tek mala grupica ljudi se uspije otrgnuti od klisea koje nam plasiraju ,...e to pa jos hormoni
...i jebiga
a nisam plakala zbog sebe, nego zbog tih ljudi koje mozda znam mozda ne znam
, ...ma grozno......a mozda je to samo bila inicijalna kapisla koja je pokrenula to sto je pokrenula
sve u svemu...u principu ne placem
kada sam bila dijete tada jos i nikad, e sada si ponekad kada sam sama dam malo oduska...
ali ne da drugi vide, of kors
...ja sam ipak emocionalno snazna zena
ma ne, mislim da je to dobro, jer je to neka vrst izduvnog ventila...
gledala sam neki film...nije bio tuzan, da se razumijemo, ali je u meni pokrenuo navalu nekih razmisljanja, koji su me naveli na zakljucak da su neki ljudi zaista ograniceni po pitanju nekih stvari, te nisu svjesni zivota koji prolazi pokraj njih,a tek mala grupica ljudi se uspije otrgnuti od klisea koje nam plasiraju ,...e to pa jos hormoni
a nisam plakala zbog sebe, nego zbog tih ljudi koje mozda znam mozda ne znam
sve u svemu...u principu ne placem
kada sam bila dijete tada jos i nikad, e sada si ponekad kada sam sama dam malo oduska...
ali ne da drugi vide, of kors
ma ne, mislim da je to dobro, jer je to neka vrst izduvnog ventila...
Last edited by flora.sa on 06/12/2005 12:12, edited 2 times in total.
-
farky
kako ne kontasPR80. wrote:Ne kontam kako se voli maziti poslije svega togaAmerVogosca wrote:pa rekao sam uzmem sebi kao musko za pravo da malo grubljim tonom kaze dosta vise
i onda nastane ceremonia![]()
![]()
-
AmerVogosca
pa naravno to mi je djevojka moram ja pazit i mazit ennene sve je to ok samo me interesuje ovaj dio sa suzama dali ona to folira
ona je zbog mene dosla u sarajevo da zivimo zajedno i za to joj skidam kapu i malo joj je zivot stresan u vec duze vrijeme pa joj svaka sitnica smeta al nezelim biti zrtva toga sto je ona ucinila za mene.
mislim ipak da se mora znat ko je musko a ko zensko.
ona je zbog mene dosla u sarajevo da zivimo zajedno i za to joj skidam kapu i malo joj je zivot stresan u vec duze vrijeme pa joj svaka sitnica smeta al nezelim biti zrtva toga sto je ona ucinila za mene.
-
alek
amere, editujAmerVogosca wrote:pa naravno to mi je djevojka moram ja pazit i mazit ennene sve je to ok samo me interesuje ovaj dio sa suzama dali ona to folira
-
PR80.
alek... ne ubacuj me u njihove uloge, necu znati kako da se iscupam.alek wrote:a on te ipak mazi poslije tvojih sranjaPR80. wrote:ali ja ne bih znala da predem poslije njegovih grubih rijeci.![]()
![]()
![]()
tako nam je otprilike opisao situaciju
Last edited by PR80. on 06/12/2005 12:20, edited 1 time in total.
- anais_nin
ma on je vec u debelom minusu sa ovom izjavom....pa i ja bih plakala da mi momak s kojim sam 4 godine kaze nesto ovakoalek wrote:amere, editujAmerVogosca wrote:pa naravno to mi je djevojka moram ja pazit i mazit ennene sve je to ok samo me interesuje ovaj dio sa suzama dali ona to folira
mislim ipak da se mora znat ko je musko a ko zensko.cini se da gubis poene
![]()
![]()
-
AmerVogosca
primjer
ima tu jedan kafic gdje ja cesto skoknem na kafu s njom prijateljem ili sastanak neki poslovni ili slicno e i tu rade 4 do 5 djrvojki e i sad posto tu cesto pijem kafu one znaju sta ja pijem i malo su slobodnije prema meni pa se malo nasalimop e i odam ti ja tu sa svojom dragom e i ona skuzi da ove mene nepitaju sta ja pije vec samo donesu i ono u letu se nasale malo e i onda ti ona
fcevcefnvcejnvcenvn TI IMAS NESTO S NJOM nima nije bitno hbvhqbvhbhivbhrevhneqpo MA NEMAM neiwnfcpwn AAAA JEST JEST VIDIM JA icifbwercbbrepcbwercperwcnprec i tako to pola sat neka to ide i u dane i ja da vi to skratio ner stvarno NEMA TU NISTA malo nadvisenim tonom kaze dosta vise zaboravimo to necu ni a da cujem o tom.
e i ja nedreknem neko povisenim tonom malkice povisenim kazem
ima tu jedan kafic gdje ja cesto skoknem na kafu s njom prijateljem ili sastanak neki poslovni ili slicno e i tu rade 4 do 5 djrvojki e i sad posto tu cesto pijem kafu one znaju sta ja pijem i malo su slobodnije prema meni pa se malo nasalimop e i odam ti ja tu sa svojom dragom e i ona skuzi da ove mene nepitaju sta ja pije vec samo donesu i ono u letu se nasale malo e i onda ti ona
fcevcefnvcejnvcenvn TI IMAS NESTO S NJOM nima nije bitno hbvhqbvhbhivbhrevhneqpo MA NEMAM neiwnfcpwn AAAA JEST JEST VIDIM JA icifbwercbbrepcbwercperwcnprec i tako to pola sat neka to ide i u dane i ja da vi to skratio ner stvarno NEMA TU NISTA malo nadvisenim tonom kaze dosta vise zaboravimo to necu ni a da cujem o tom.
e i ja nedreknem neko povisenim tonom malkice povisenim kazem
-
vodolija_33
Ne vadi se bolan sada
nema svrhe. Obilježen si, već
:D