Sutrasnji izbor za Miss BiH

Kulturna dešavanja, predstave, izložbe, festivali, obrazovanje i budućnost mladih...

Moderator: Chloe

Post Reply

Miss BiH ove godine:

Bosnjakinja
0
No votes
Hrvatica
0
No votes
Srpkinja
0
No votes
Naci ce neku iz reda Ostalih (ako ih ima)
1
50%
Izabrace zaista najbolju pa makar opet bila Srpkinja
1
50%

Total votes: 2

Elitni vojnik

#1 Sutrasnji izbor za Miss BiH

Post by Elitni vojnik »

Pokrecem temu da vidimo hocemo li uspjeti pogoditi pobjednicu ove godine a ujedno prilika da imenujemo svoje favorite :-D
Dakle, po nekoj logici ove godine bi naslov trebala ponjeti Hrvatica, a u svakom slucaju ne Srpkinja jer je prosle godine pobjedila Njegica.
Meni licno su favoriti Jelena (Miss RS), Sanja (Miss FBiH) i ona djevojka iz Han Pjeska (znam!...ali sta cu, djevojka je stvarno extra! :-D )
thumb

Post by thumb »

Ne znam kako uspjevas imati favorita,medju onim silnim grobovima aerodinamicnih faca!!!A ja mislim da ce ove godine pobijediti,ona iz Sarajevskog kantona,mislim da se zove Samra,jer su je bas promovisali po novinama,a mislim da jos nikad nije bila missica iz Sarajeva!Usput imam prijateljicu koja je u tim vodama,i kaze da se sapuce da ce ona biti missica!!! :-)
MRAVOJED

Post by MRAVOJED »

sanja je lepa puca :D
daduli_sa

Post by daduli_sa »

OBAVEZNO BOJKOTOVATI OVU ANKETU!
DAVANJEM BILOKAKVOG GLASA SAMO SE PODRZAVA ONA GLUPA IDEJA O KOJOJ KAO SVAKI PUT PRICAMO KAKO POBJEDA IDE PO NACIONALNOM KLJUCU.

:x :-)
Elitni vojnik

Post by Elitni vojnik »

I zaista bi izabrana Sanja, ipak se nije desilo iznenadjenje :-D
Ni meni nije drago sto se pokrenula ova tema ali izgleda da ovo pravilo o "rotaciji" ipak vazi.
flora.sa

Post by flora.sa »

Elitni vojnik wrote:I zaista bi izabrana Sanja, ipak se nije desilo iznenadjenje :-D
Ni meni nije drago sto se pokrenula ova tema ali izgleda da ovo pravilo o "rotaciji" ipak vazi.
pretjerujete kao i uvijek...

cura je i zaslužila da pobijedi... :-)
Elitni vojnik

Post by Elitni vojnik »

Znam...i ja sam glasao za nju ali samo skrecem paznju da nekom slucajnocu izgleda imamo taj redosljed misica. Kada se desi da dvije godine za redom pobjedi djevojka iz istog K.N. ili barem 2 puta u tri godine onda cu povjerovati da je sve cisto.
Post Reply