sutra upoznajem buduću svekrvu
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
mala-i
#1 sutra upoznajem buduću svekrvu
da,da došao je i taj dan.nakon 2 godine i 2 dana sretne,skladne veze eto mene kod moje svekrve to be.
e sad žena je malo starija i konzervativnija,stroga.a ja brbljava da bog sačuva, opuštena...
uh
imam tremu veću nego prvi dan škole.
niti znam šta da obučem...
dajte ljudi malo podrške i pokoji savjet-neće se baciti...
e sad žena je malo starija i konzervativnija,stroga.a ja brbljava da bog sačuva, opuštena...
uh
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
#10 Re: sutra upoznajem buduæu svekrvu
Èuèni pored njega i budi mu pored koljena... Skru¹eno gledaj u zemlju i prièaj samo kad te ne¹to pitaju. Kad odgovara¹ prije toga klekni i nakloni se i zavr¹i isto tako... Eto, to ti je to za prvi utisak. On je najbitniji...mala-i wrote:da,da do¹ao je i taj dan.nakon 2 godine i 2 dana sretne,skladne veze eto mene kod moje svekrve to be.
e sad ¾ena je malo starija i konzervativnija,stroga.a ja brbljava da bog saèuva, opu¹tena...
uh
imam tremu veæu nego prvi dan ¹kole.
niti znam ¹ta da obuèem...
dajte ljudi malo podr¹ke i pokoji savjet-neæe se baciti...
-
mala-i
#14 Re: sutra upoznajem buduću svekrvu
a šta ako me ništa ne pitaju?ztluhcs wrote:Čučni pored njega i budi mu pored koljena... Skrušeno gledaj u zemlju i pričaj samo kad te nešto pitaju. Kad odgovaraš prije toga klekni i nakloni se i završi isto tako... Eto, to ti je to za prvi utisak. On je najbitniji...mala-i wrote:da,da došao je i taj dan.nakon 2 godine i 2 dana sretne,skladne veze eto mene kod moje svekrve to be.
uh
- Lace
#17 Re: sutra upoznajem buduću svekrvu
ma hoce...ispitat ce ti rodoslov i onda ce ti reci kako zele odgajati vase prvo dijete..ili ce hvaliti svoj odnos sa svojom svekrvom...kao nadat se da ce tako biti i s vamamala-i wrote:a šta ako me ništa ne pitaju?ztluhcs wrote:Čučni pored njega i budi mu pored koljena... Skrušeno gledaj u zemlju i pričaj samo kad te nešto pitaju. Kad odgovaraš prije toga klekni i nakloni se i završi isto tako... Eto, to ti je to za prvi utisak. On je najbitniji...mala-i wrote:da,da došao je i taj dan.nakon 2 godine i 2 dana sretne,skladne veze eto mene kod moje svekrve to be.
uh
ja nakon tih takvih stvari odlucih...dok ne bude to ONO pravo...ne upoznajem se
-
ztluhcs
Patrijarhalna? Pa pred ¾enom kleèi pobogu sestro...Lace wrote:ima razlicitih bosanskih snaha...ztluhcs wrote:Al' je zato BOSANSKALace wrote:pa nije beduinska snahaili jos gore...skvo
![]()
ne zaglavljuju sve u patrijarhalne zajednice
...neke na vrijeme postave stvari pa hos...nes..ko te hebe
Last edited by ztluhcs on 19/07/2006 00:27, edited 1 time in total.
- Anka
Meni je čudno kako je prošlo čak 2 godine do upoznavanja !
Moj bivši je mene nakon mesec zabavljanja upoznao sa pola familije!
Ako je žena normalna,sve će biti Ok, a ako je neka nadžak žena,šta god da uradiš -neće valjati. Zato,budi ono što jesi,budi prirodna. Uostalom,bitno je da si njemu Ok, a nju ćeš viđati povremeno,za praznike...valjda nećete živeti u zajednici?!
Moj bivši je mene nakon mesec zabavljanja upoznao sa pola familije!
Ako je žena normalna,sve će biti Ok, a ako je neka nadžak žena,šta god da uradiš -neće valjati. Zato,budi ono što jesi,budi prirodna. Uostalom,bitno je da si njemu Ok, a nju ćeš viđati povremeno,za praznike...valjda nećete živeti u zajednici?!
-
ztluhcs
#20 Re: sutra upoznajem buduæu svekrvu
Znaæe¹ iskoristiti kleèanje negdje drugdje....mala-i wrote:a ¹ta ako me ni¹ta ne pitaju?ztluhcs wrote:Èuèni pored njega i budi mu pored koljena... Skru¹eno gledaj u zemlju i prièaj samo kad te ne¹to pitaju. Kad odgovara¹ prije toga klekni i nakloni se i zavr¹i isto tako... Eto, to ti je to za prvi utisak. On je najbitniji...mala-i wrote:da,da do¹ao je i taj dan.nakon 2 godine i 2 dana sretne,skladne veze eto mene kod moje svekrve to be.
e sad ¾ena je malo starija i konzervativnija,stroga.a ja brbljava da bog saèuva, opu¹tena...
uh
imam tremu veæu nego prvi dan ¹kole.
niti znam ¹ta da obuèem...
dajte ljudi malo podr¹ke i pokoji savjet-neæe se baciti...
-
mostarac
eh ne znam sta ce biti sa svekrvom, ali ako je nevjesta hercegovacka znam sta ce biti sa muzem. Najebo jemala-i wrote:a nijeztluhcs wrote:Al' je zato BOSANSKALace wrote:pa nije beduinska snahaili jos gore...skvo
![]()
nego HERCEGOVAČKA
nevjesta...
Mora da je negdje dobro zgrijesio