Sutra je derbi - a rezultat?
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
hananah
#1 Sutra je derbi - a rezultat?
Sta mislite ko ce pobjediti i koji bi rezultat mogao biti sutra?
- stickitout
hananah wrote:Stickout ne moze se dva puta glasati - provjeri.
Kad sam tek otvorila temu nisam odmah glasala niti napisala svoju prognozu da ne biste znali na koga tipujem
Nego bez zeze, navijam za Sarajevo ali ipak mislim da ce Zeljo da nas tresne. Nadam se da nece morat ovu bijednu ligu opet zbog Sarajeva povecat za jedan tim
-
Toozla
...ovakve smo u ratu streljali radi rusenja morala....evo, nek je i Dayton nekoga spasio.....stickitout wrote:Nego bez zeze, navijam za Sarajevo ali ipak mislim da ce Zeljo da nas tresne. Nadam se da nece morat ovu bijednu ligu opet zbog Sarajeva povecat za jedan tim![]()
- stickitout
Toozla wrote:...ovakve smo u ratu streljali radi rusenja morala....evo, nek je i Dayton nekoga spasio.....stickitout wrote:Nego bez zeze, navijam za Sarajevo ali ipak mislim da ce Zeljo da nas tresne. Nadam se da nece morat ovu bijednu ligu opet zbog Sarajeva povecat za jedan tim![]()
![]()
![]()
-
hananah
OOOOOOO masala, masala, popravila se prognoza, ooooooooooooooo sta cete sad pitari, ne mozete ni u zabludi do derbija da zivite, a poslije derbija ce biti krivi svi od navijaca, pa skupih ulaznica do sudija. Samo vasi igraci k'o ono dobri
Doduse, razumijem ja vas i vasu poziciju na tabeli donekle. Tuga je to, tolike godine postojati a nemati svoga stadiona
Doduse, razumijem ja vas i vasu poziciju na tabeli donekle. Tuga je to, tolike godine postojati a nemati svoga stadiona
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
to su pametna djeca koja znaju da od medjusobnih tuca prije utakmice nemaju nistazena wrote:
sad vidjeh golfa dvojku...neki malci drze dvije zastave....jedna s plavim jedna s bordo prugama...za koga oni navijaju?
bolje se pomarisat' nakon tekme
shalim se naravno, ne treba se marisati, treba male timove paziti