Ajdmo onda ovako : manji entitet srba, bosnjaka i hrvata, zatim veci entitet srba, bosnjaka i hrvata, i zajednicka drzava srba, bosnjaka i hrvata pa onda izmjesati naziv jer ce se hrvati buniti sto se ne zove "hrvata, bosnjaka i srba" odnosno "hrvata, srba i bosnjaka".zavrzlama wrote:..Uvest ime "entitet srba,bosnjaka,hrvata'..pa nek svaki narod onda svojata da je to njegov entitet..jer danas bas zbog imena bosnjaci i hrvati su sprijeceni da taj entitet svojataju za svoj..sad ti je jasnije malo ili treba jos pojasnjenja![]()
kako ja tebe demaskiram brzo..srbi i velikosrbi nije isto pogresno te naucili..srbi ne mrze BIH i prefiks Bosanski..mrze velikosrbi...a to sto jedno 90% srba podrzava velikosrpstvo je faktor straha i trenutne nemoci da se istom odupru...drugo..prefiks srpski je nametnut nesrbima...a prefiks Bosanski je postojao i prije rata i zajednicki imenilac koji vijekovima egzistira u BIH..pobijas sam sebe..pokusaj ponovo...posle jake i crne kave/kafe/kahve...
Nisam znao sta tebi predstavlja naziv velikosrbi. Mislio sam da su to ljudi koji se zalazu za veliku srbiju. Memorisem u mozak jos jedan od milion naziva vezanih za Srbe, Bosnjake ili Hrvate. Ocigledno da kod nas ljudi pate za pridjevanjem razlicitih umotvorina sa ciljem da nekog uvrijede.
Ne znam zasto mislis da Srbima smeta naziv Bosna i Hercegovina ? Ja jos nisam cuo inicijativu za izmjenu imena države.