Fkt svakakvog naroda.
Sušenje veša u hodniku stambene zgrade
Moderator: anex
-
The BEN10
#1 Sušenje veša u hodniku stambene zgrade
Pri posjeti prijatelju vidjeh da mu nova komšinica suši veš u hodniku. Hodnik se sav usčuo na deterdzent i vlagu. Veli da mu smeta al nezgodno mu reći komšiji.
Fkt svakakvog naroda.
Fkt svakakvog naroda.
- vješalica
#2 Re: Sušenje veša u hodniku stambene zgrade
kod mene uredno kisele kupus u podrumu i kad odu po zalihe,usmrde cijeli haustor
hint
pogledati odluku o kućnom redu mislim da ima ta stvar regulisana,iskopirati joj i zalijepit na vrata
hint
pogledati odluku o kućnom redu mislim da ima ta stvar regulisana,iskopirati joj i zalijepit na vrata
- shiny
#3 Re: Sušenje veša u hodniku stambene zgrade
Ima i kod mene jedna takva... al kontam kad njoj ne smeta sva prljavstina haustora, sto bi meni smetalo...
-
The BEN10
#4 Re: Sušenje veša u hodniku stambene zgrade
Ma ovi imaju balkon, valjda je logično da tamo stoji veš. Plus, zgrada im je nova, baš ono ofirno uci u nov objekat a zapahne te vlažan zrak sa mirisom hemije. Još hodnik zatvoren, pa nema provjetravanja.vješalica wrote:kod mene uredno kisele kupus u podrumu i kad odu po zalihe,usmrde cijeli haustor
hint
Hajde rekoh da provjerim da li ima još gdje takvih slučajeva - ovo je drugi na koji sam naletio.
- muha_sa
#5 Re: Sušenje veša u hodniku stambene zgrade
The BEN10 wrote:Pri posjeti prijatelju vidjeh da mu nova komšinica suši veš u hodniku. Hodnik se sav usčuo na deterdzent i vlagu. Veli da mu smeta al nezgodno mu reći komšiji.
Fkt svakakvog naroda.
konto sam da me više ništa ne može iznenadit kad PAF..........
- Drvosjeca iz Dejcica
#6 Re: Sušenje veša u hodniku stambene zgrade
Ne razumiješ ti to, ti hodnici su pravljeni namjenski za sušenje veša.The BEN10 wrote:Pri posjeti prijatelju vidjeh da mu nova komšinica suši veš u hodniku. Hodnik se sav usčuo na deterdzent i vlagu. Veli da mu smeta al nezgodno mu reći komšiji.
Fkt svakakvog naroda.
-
The BEN10
#7 Re: Sušenje veša u hodniku stambene zgrade
Ma i mene je iznenadilo, ne znam, to mi ga dođe na nivou bacanja mrva kroz prozor ili tako nekako. Stvarno svakakvih likova...muha_sa wrote:The BEN10 wrote:Pri posjeti prijatelju vidjeh da mu nova komšinica suši veš u hodniku. Hodnik se sav usčuo na deterdzent i vlagu. Veli da mu smeta al nezgodno mu reći komšiji.
Fkt svakakvog naroda.![]()
![]()
![]()
konto sam da me više ništa ne može iznenadit kad PAF..........
-
neki
#8 Re: Sušenje veša u hodniku stambene zgrade
Nek joj prijatelj svaki dan povuče jednu krpu na pod i odustat će za par dana...
- muha_sa
#9 Re: Sušenje veša u hodniku stambene zgrade
moram priznat za mrve
ne bacam ih kroz prozor vec ih stavim na sims--nahranim pticice koje me svaki dan cekaju
ne bacam ih kroz prozor vec ih stavim na sims--nahranim pticice koje me svaki dan cekaju
-
The BEN10
#10 Re: Sušenje veša u hodniku stambene zgrade
neki wrote:Nek joj prijatelj svaki dan povuče jednu krpu na pod i odustat će za par dana...
Ma jest, al eto ti frke sa prvim komšijom radi naizgled bezazlenog problema.
- Drvosjeca iz Dejcica
#11 Re: Sušenje veša u hodniku stambene zgrade
Fino zovne komšiju na kafu pa onako usput mu lijepo kaže. Ako se počne buniti samo štoc u glavu.The BEN10 wrote:neki wrote:Nek joj prijatelj svaki dan povuče jednu krpu na pod i odustat će za par dana...
- muha_sa
#12 Re: Sušenje veša u hodniku stambene zgrade
imal kucipazitelja taj ulaz
i ja svašta pitam
kucipazitelj i stanar isti-bare bar 
i ja svašta pitam
- dulekrele
#13 Re: Sušenje veša u hodniku stambene zgrade
U mojoj zgradi seljancura rasirila strik ispred zgrade (ulaza) pa ko god naide ulicom naleti na njene gace, grudnjake i ostali ves. konto je prijaviti komunalcima. bumo videli.
-
funeral blues
#14 Re: Sušenje veša u hodniku stambene zgrade
Imamo i mi svoju seljanku. Nema balkona, pa istresa na stubistu deke, carsafe i sta sve ne. 
-
The BEN10
#15 Re: Sušenje veša u hodniku stambene zgrade
dulekrele wrote:U mojoj zgradi seljancura rasirila strik ispred zgrade (ulaza) pa ko god naide ulicom naleti na njene gace, grudnjake i ostali ves. konto je prijaviti komunalcima. bumo videli.
De ba, ne mogu vjerovati!
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#16 Re: Sušenje veša u hodniku stambene zgrade
zar je teško gledati što većina radi u haustoru i tako se ponašati u pozitivnom smislu

- mO k3
#17 Re: Sušenje veša u hodniku stambene zgrade
Drvosjeca iz Dejcica wrote:Fino zovne komšiju na kafu pa onako usput mu lijepo kaže. Ako se počne buniti samo štoc u glavu.The BEN10 wrote:neki wrote:Nek joj prijatelj svaki dan povuče jednu krpu na pod i odustat će za par dana...
- vješalica
#18 Re: Sušenje veša u hodniku stambene zgrade
kod mene komšija kad je stan krečio oprao je ćilim i ostavio ga da se okapa tako što ga je prebacio preko držača(gelendera ) od stepeništaThe BEN10 wrote:Ma ovi imaju balkon, valjda je logično da tamo stoji veš. Plus, zgrada im je nova, baš ono ofirno uci u nov objekat a zapahne te vlažan zrak sa mirisom hemije. Još hodnik zatvoren, pa nema provjetravanja.vješalica wrote:kod mene uredno kisele kupus u podrumu i kad odu po zalihe,usmrde cijeli haustor
hint
pogledati odluku o kućnom redu mislim da ima ta stvar regulisana,iskopirati joj i zalijepit na vrata![]()
Hajde rekoh da provjerim da li ima još gdje takvih slučajeva - ovo je drugi na koji sam naletio.
ne moram ti reći da je voda ljevala na sve strane
kaže da se okapa pa će ga iznijeti na balkon da se suši
-
The BEN10
#19 Re: Sušenje veša u hodniku stambene zgrade
Koji likovi. Fakat, da nije tužno bilo bi smiješno.
- cpu_fan
#20 Re: Sušenje veša u hodniku stambene zgrade
Sve su to potomci onih koji su u ratu zvali policiju da im je neko ukrao šupu punu drva kad je došla struja.