Survivor
Moderator: anex
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#1 Survivor
Počela je nova sezona, nekog srpsko-hrvatskog survivora. Ono što opet nedostaje je da nemaju udicu, ne snalaze se i svodi se na psihološku igru, a ne preživljavanje.
Nisam primjetila da li ima netko iz BIH? Otok je prelijep, imaju potok-rječicu, majmune, delfini plivaju... neprocjenljivo.
Nisam primjetila da li ima netko iz BIH? Otok je prelijep, imaju potok-rječicu, majmune, delfini plivaju... neprocjenljivo.
-
amko76
#2 Re: Survivor
Ja sam malo gledao, ima iz svih republika ex Yu, samo nema niko iz BiH.
I još nešto, ja nikog ne poznajem, samo onog voditelja glumca iz Crne Gore
I još nešto, ja nikog ne poznajem, samo onog voditelja glumca iz Crne Gore
- KatarinaKosaca
#3 Re: Survivor
Znamo i Miju Begović 
- žena
#4 Re: Survivor
Sa njom je i njena kcer.KatarinaKosaca wrote:Znamo i Miju Begović
- prilagodjena
#5 Re: Survivor
i ja pratim...za sad ali mi se čini da će biti više spletkarenja nego bilo čega drugog

- žena
#6 Re: Survivor
I onaj pican Neven Ciganovic,neki hr.stilist,sta li...i ona manekenka Aleks,isto iz Hr.
-
amko76
#7 Re: Survivor
Ej vidio sam tom Nevenu je pisalo zanimanje ''društveni hroničar''. Može li mi neko objasniti šta je to? 
- KatarinaKosaca
#8 Re: Survivor
KO je ona što su je večeras izbacili? Što je rekla da je nerviraju jer se na sve žale?
-
StupskaBitanga
#9 Re: Survivor
ovo je C/ liga wannabe poznatihamko76 wrote:Ej vidio sam tom Nevenu je pisalo zanimanje ''društveni hroničar''. Može li mi neko objasniti šta je to?
Mia B. jeste glumica ali obzirom da je ona jedina kao popularna jadan li je show koji je na to spao
Pobjednik se već zna to je onaj snowborder iz Hrvatske
Ta prva izbačena je šminkerica nekakva a druga će biti Begovićka
Bisex manekeni kojima je Ceca bila paravan za posao kojim se bave do priglupih HR starleta čije poznanstvo datira od ismijavanja u Red Carpetu Nove
-
amko76
#10 Re: Survivor
E da, i još objasnite meni prostoj duši, kakvo je to zanimanje ''starleta'' 
-
StupskaBitanga
#11 Re: Survivor
**** se za novac a nije prostitutka ili k***aamko76 wrote:E da, i još objasnite meni prostoj duši, kakvo je to zanimanje ''starleta''
Šminka izraz gore navedenog
-
Mustang1
#12 Re: Survivor
Ja jutros gledam kako nema ove teme .. Cudi me da pici i karanana nisu nanjusili ovo jos uvijek 
- freestyle
#13 Re: Survivor
Brate onog Nevena treba neko da utopi u more, kako me lik nervira samo.. Dodje na ostvro i ladno izjavi da nece raditi, vec zeli samo da se odmara
Favorit mi je Sebastijan, momak je dosad najvise pokazao i najspretniji je nekako po meni
Favorit mi je Sebastijan, momak je dosad najvise pokazao i najspretniji je nekako po meni
-
TalkTalkTalk
#14 Re: Survivor
Samo na balkanu zna se ko je pobijedio u ovakvom showu D celebritija a tek pocelo emitovanje. Zato sto su
izvjesne starlete nemogu suzdrzati a da ne daju intervjue i izjave i komentare i statuse na fejsbuku. U Njemackoj
bi ih oderali ugovorom
Sranje od Survivora, sve osim lokacije, doduse sigurna sam da je u HR i SRB zanimljivije jer mozda poznaju nekog, mi u BiH..
izvjesne starlete nemogu suzdrzati a da ne daju intervjue i izjave i komentare i statuse na fejsbuku. U Njemackoj
bi ih oderali ugovorom
Sranje od Survivora, sve osim lokacije, doduse sigurna sam da je u HR i SRB zanimljivije jer mozda poznaju nekog, mi u BiH..
- Miki123
#15 Re: Survivor
a šta je "fejsbuk zvijezda"?amko76 wrote:E da, i još objasnite meni prostoj duši, kakvo je to zanimanje ''starleta''
ima 5.000 prijatelja?
-
amko76
#16 Re: Survivor
Zašto mene pitaš, vidiš da pojma nemam.Miki123 wrote:a šta je "fejsbuk zvijezda"?amko76 wrote:E da, i još objasnite meni prostoj duši, kakvo je to zanimanje ''starleta''
ima 5.000 prijatelja?
Mislim da je to izmišljanje zbog nedostatka ikakvog zanimanja.
- žena
#17 Re: Survivor
mog'o si sve ispricatStupskaBitanga wrote:ovo je C/ liga wannabe poznatihamko76 wrote:Ej vidio sam tom Nevenu je pisalo zanimanje ''društveni hroničar''. Može li mi neko objasniti šta je to?
Mia B. jeste glumica ali obzirom da je ona jedina kao popularna jadan li je show koji je na to spao
Pobjednik se već zna to je onaj snowborder iz Hrvatske
Ta prva izbačena je šminkerica nekakva a druga će biti Begovićka
Bisex manekeni kojima je Ceca bila paravan za posao kojim se bave do priglupih HR starleta čije poznanstvo datira od ismijavanja u Red Carpetu Nove
- prilagodjena
#18 Re: Survivor
slažem se za sebastijana,momak je skroz na mjestu i prava osoba za ovakvo neštofreestyle wrote:Brate onog Nevena treba neko da utopi u more, kako me lik nervira samo.. Dodje na ostvro i ladno izjavi da nece raditi, vec zeli samo da se odmara![]()
kad su birali članovi plemena,neven je rekao kako ne želi tipa u svom plemenu jer ga nije dobro pucnuo po dupetu
- tag33
#19 Re: Survivor
Jos jedan show za siroke mase i ljude koji nemaju nista pametnije da rade
- irac300
#20 Re: Survivor
Ovaj šou po meni ima mnogo veći potencijal nego Veliki Brat i slične ''lezihljebovićke'' emisije, ali je odabir kandidata, malo je reći, KATASTROFA!!! Da još žalosnije bude, ovo je kao ''celebritiy'' izdanje, a za tzv. ''slavne osobe'' niko nije čuo (osim Begovićke). Mislim, wtf??? Pozitivno je jedino onaj prekrasni otok, flora i fauna, more..a ove budaletine (njih 18 nije moglo upaliti vatru s kremenom) su totalno nezanimljivi. Nijedna naša televizija vjerovatno nije htjela učestvovati u produkciji, pa zato i nema nikoga iz BiH. Doduše, kakav je odabir, čak mi je i drago, jer bi nas 100% predstavljali Fuad Backović ili Hana Hadžibeghafizmehmedamujkicavdagić
(zvana Hanči od milja).
- žena
#21 Re: Survivor
ali ona plavusica sto se sunca u toplesu je glupaca,i to zesca 
- cyprus
#22 Re: Survivor
Bezze je ovo s wannabe selebritijima... Dobar je bio onaj survivor od prije dvije godine gdje su bili obični ljudi, ovo ostalo ćuna...
- azurna_obala
#23 Re: Survivor
Ima i ona samo dok se sjetim imena....inače je pravo poznata
Ime mi je na vrh jezika...
eh eh ANA KARABATIĆ (ako sam fulila nek halali)...
Ona ne može da preživi u civilizaciji, a kamoli na nekom otoku
Ime mi je na vrh jezika...
eh eh ANA KARABATIĆ (ako sam fulila nek halali)...
Ona ne može da preživi u civilizaciji, a kamoli na nekom otoku
-
amko76
#24 Re: Survivor
Jao ovo me je asociralo na nešto i moram podijeliti sa vama hahaha
Ovaj lik je izjavio da mu ovaj nadimak zvuči ''italijanski'' i zato ga je odabrao, pa možda i oni isto tako biraju ta zanimanja
Najveći umjetnik Balkana i šire
Ovaj lik je izjavio da mu ovaj nadimak zvuči ''italijanski'' i zato ga je odabrao, pa možda i oni isto tako biraju ta zanimanja
Najveći umjetnik Balkana i šire
- žena
#25 Re: Survivor
e, ta,priglupa je ...boze...kakavdanakneiskustvu wrote:žena wrote:ali ona plavusica sto se sunca u toplesu je glupaca,i to zesca
ava,po zanimanju starleta???