Prošle godine sam unaprijedila svoj Dečko 5.0 program u verziju Suprug 1.0 i primijetila sam da novi program pravi neočekivane promjene u modulu za knjiženje, ograničio je pristup Cvijeće i Nakit aplikacijama koje su radile savršeno pod verzijom Dečko 5.0. Povrh svega, Suprug 1.0 je deinstalirao većinu mojih programa kao što su Romantika 10.0 a instalirao neke module koje ni sama ne znam šta znače, kao što su NFL 5.0 i NBA 3.0, sa druge strane Dijalog 8.0 i Čišćenje Kuće 2.6 jednostavno sruše cijeli sistem.
Probala sam da situaciju očistim programom Zvocanje 5.3, 5.4 i 5.5. ali nažalost nisam ništa postigla.
Niste obratili pažnju na deklaraciju, Dečko 5.0 je zabavni paket, a Muž 1.0 je operativni sistem.
Pokušajte da unesete slijedeće komande:
C:/MISLILA SAM DA ME VOLIS i instalirate programe Suze 6.2 Tada bi trebalo da aplikacija Muž 1.0 automatski pokrene program Krivica 3.0 i Cvjeće 7.0. Ali upamtite, pretjerana upotreba ovog metoda može da pokrene Neprijatnu Tišinu 2.5 i Pivo 6.1. Posebno je Pivo 6.1 neugodna aplikacija! Nikako ne instalirajte Taštu 1.0 i ne pokušavajte da reinstalirate neku od starijih verzija aplikacije Dečko. Obje ove aplikacije nisu podržane i samo će srušiti Muž 1.0 sistem. U suštini, to nije loš program, ali ima ograničenu memoriju i ne može da nauči nove aplikacije tako brzo. Porazmislite o nabavci novog softvera, lično preporučujem vam Začinjenu hranu 5.3 i Seksi donji veš 1.0. Oprezno koristite aplikaciju Zvocanje jer onda može doći do tajne instalacije virusa Ljubavnica 1.0 koji jedino možete da obrišete Privatnim detektivom 5.8 ili čak Advokatom 9.8. To je veoma teško izvesti pravilno jer moze doći do resetovanja sistema Muž 1.0 koje je bespovratno i zahtijeva instalaciju Muža 2.0.
Supruga 4.0
Nakon koristenih programa Supruga 1.0, 2.0 & 3.0, a testiranog programa Djevojka 18.0 instalirao sam verziju Supruga 4.0 i primjetio da ovaj program u odnosu na prijasnje verzije ima i promjena.
Odobrila je pristup fudbal i auto aplikacijama koje su radile savršeno samo pod verzijom Djevojka 4.11 & Djevojka 11.0, sto je za nepovjerovati.
Naime, Supruga 1.0 & 2.0 se pokazala medju namodernijim verzijama, nazalost sistem je redovno dobivao nestabilnost zbog radne memorije koja je bila preopterecena sa programimam kao što su Sminka 9.0 i Moda 21.0. Pogotovu program Supruga 2.0 kod koja nije mogla da radi bez service pack-a TV 7.0 i aplikacije Cokolada 11.0.2. A i vrlo su nestabilno djelovale na test program Svalerka 9.0a.
Supruga 3.0 je ocito pisana u JAVA-i programu i samim time nije mogla se pokrenuti bez aplikacije Kafa 2.0., a nije se podudarala sa programom Vaga 1.0. I uz to je bila usko vezana sa antivirusom Punica 3.1. koji je redovno opterecivao i rusio cijeli operativni sistem.
Naravno, moramo naglasiti, da su sve verzije programa Supruga 1.0 , 2.0 i 3.0 trazile jednom sedmicno update Cipele.exe, Suknja.exe.
A pokusavajuci da razdvojim dnevni update frizura.jpg i Spiglo 1.0 nije dao nikakve razltate, sta vise update je trazio noviju verziju programa Spiglo 4.0.
U jednom se moramo konsultovati, generalno receno program Djevojka samo Shareware verzija, a Supruga program je licencirana verzija.
Nakon tesitirani komandi Supruga 4.0 je pokazala sljedece:
sa komandom C:/KREDITNA KARTICA i kliknete opciju YES funkcionse Osmjeh 9.0 & Poljubac 1.0a fantasticno, a ako kojim slucajem vam se omakne (nehjtedeci) i kliknete NO, tada se automatski aktivira program Roncanje 3.0, na sto ste prinudjeni da restartate sistem i „potrefite“ opciju YES.
Dobro upamtite, pretjerana upotreba ove komande, usko je poveza sa dobro sakrivenim virusom Dezorijentacija.dll sto moze dovesti do katastrofalni rezultata.
Napomena: morate dobro paziti, da ne povezete aplikacije:
PMS 9.0,Vaga 3.0 i Frizura.exe zajedno, jer to dovodi dok rusenja sistema, u tome slucaju aktivira se firewall Tava 4.1, na sto se prinudjeni traziti pomoc od usluznog programa Hitna pomoc 1.0.
Glede & unatoc Supruga 4.0 se pokazala najpouzdanijom, troskovi odrzavanja sistema su prihvatljivi, sistem zvucne karte je prijatniji sa zvukom, iako program trazi redovni update za odrzavanja graficke karte,
mozemo reci da je prihvatljiv program.
Oprezno koristite aplikaciju Ljubanica 12.0.01 jer onda može doći do aktiviranje Antispy programa Detektiv 4.0 ili cak Advokatom 5.0 koji dovodi do rusenja cijelokupnog sistema, sto je naravno irreverzibel prozes i prinudjeni ste instalacijom Supruga 5.0.
Update ....uskoro